[系统应用] 我想装返只WOW,唔知点做呢?

kanatam 发布于2011-7-7 13:04 1257 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我部新机冇装WOW,旧硬盘又读唔到过去(冇装DVD ROM)。。。请问知唔知去边下载成只GAME?? 唔想下载成只GAME之後再嚟下载& m, q* {$ K& \- ?, c
: E' J/ H8 g1 o0 F5 x. C' r
哩样补丁,嗰样补丁..................

已有(11)人评论

kevinchan 发表于 2011-7-7 13:20:52 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2011-7-7 13:22 编辑 0 v; y" ?1 S4 ^- b$ m" t# \5 ~5 U
+ h7 d! @, d- p
WOW唔係有官网咩?
; B# n( U( d8 D6 Q( p& k5 `http://www.warcraftchina.com/

kental 发表于 2011-7-7 13:51:47 | 显示全部楼层
我以为系英文哇先!睇来我太见识短浅了

inber 发表于 2011-7-7 14:19:07 | 显示全部楼层
我以为系英文哇先!睇来我太见识短浅了; ]" T" w+ f( o. Z+ R7 s  R- F
kental 发表于 2011-7-7 13:51
  ?$ {# N8 V- X# c4 |6 H

3 i: E0 \# @3 J; c( J% L9 u" p* t5 P) R1 h# I, X
唔洗傷心% o5 k9 W' @. v
我同你一樣咁見識短淺
6 s7 V& u( L% l% n) M
9 E8 j6 ~7 `, r1 N. ^" D% ^! N1 o系見到雀仔的回覆前
2 U7 F% k$ n1 h5 g. r( Z: A; p. y+ Y我都系為系"喎"的拼音

kental 发表于 2011-7-7 16:15:53 | 显示全部楼层
回复 4# inber
8 m" _, a8 }* U& G
; k& f7 N' h# |! X$ a" \
. U6 V- _, W$ N! C. v* W7 B   哈哈哈,甘就唔同啦!系叫强强联合,加多个就三人成虎啦

shadowlxl 发表于 2011-7-7 20:04:52 | 显示全部楼层
买个移动硬盘到网吧拉...

kanatam 发表于 2011-7-7 23:41:02 | 显示全部楼层
7 [3 ^! q; Y& o8 Wshadowlxl 发表于 2011-7-7 20:04

1 T: `, S+ u; ?' Y2 |! z  u
+ k. w6 t& n5 O; _, R5 K/ l# Z4 x/ l/ C8 p
很好多    毒呢

FeTale 发表于 2011-7-8 08:15:59 | 显示全部楼层
请高人解答# W. k6 `5 |7 m7 f3 t( b
度娘亦可

wjr5200 发表于 2011-7-8 22:32:10 | 显示全部楼层
8 K/ F# P; d- g- }' d. h% l1 t0 rshadowlxl 发表于 2011-7-7 20:04

& ?- i. w: o/ f% d) }4 l5 r  I
# w7 C& H5 X0 w( ]0 L
& {' |7 r  n9 o' {  Q% D+ c7 J    8u盘就够用了,一百蚊度姐  想当年买个质量好点的翻版碟都要四五十,真系晕

xjiegogj3 发表于 2011-7-9 12:03:35 | 显示全部楼层
去玩WOW的朋友家烤回来

shadowlxl 发表于 2011-7-9 20:45:46 | 显示全部楼层
8u盘就够用了,一百蚊度姐  想当年买个质量好点的翻版碟都要四五十,真系晕' e8 s7 ?6 H2 D1 ]! d. }# F" |5 O5 \
wjr5200 发表于 2011-7-8 22:32
1 Q! E6 Z( b7 }' V' @

; v4 A7 ^+ P8 I4 h- x
( L! Y) x. v+ P    LZ话无光驱啊,兼且系下打埋最新补丁嘅WOW,8G唔够用...

3366112 发表于 2011-7-11 10:18:37 | 显示全部楼层
无办法的,你想最新版本的只有网上下了!!!