[粤语动画] 希望有人上传乱马2/1粤语版全集到115就好喇

ET0-0 发布于2011-7-3 19:52 5155 次浏览 50 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-7-3 22:24:24 | 显示全部楼层
系,有問題嗎
) u; i* y' j$ G8 q" r+ {, `! g$ d漫步雲端 发表于 2011-7-3 22:22
0 i  S/ z7 g" X/ Z* K+ v6 [9 H4 N

! v2 C1 x4 ^3 _8 V$ _+ ?
  e6 g% }/ c/ c& O) G6 ^無問題

漫步雲端 发表于 2011-7-3 22:26:34 | 显示全部楼层
無問題
" ~( s) z: i# x2 hinber 发表于 2011-7-3 22:24
$ Z: [5 b0 |7 B# ^4 {
" ?% ~; A6 m1 C" v
7 u9 n! R" y6 a1 C
    0 B6 {3 f0 A' V+ e3 p' A  E7 I
咁就好啦

aaron81 发表于 2011-7-3 22:39:31 | 显示全部楼层
这个我没有下载过,只能帮顶下!

ksisibi 发表于 2011-7-3 23:59:49 | 显示全部楼层
我有一套啊,不过上传网速不给,无能为力

FeTale 发表于 2011-7-4 00:19:10 | 显示全部楼层
要求仅日语就好,mkv收藏版。

eegbook 发表于 2011-7-4 03:53:11 | 显示全部楼层
我都非常地期待中呢。楼主,支持你。

kevinchan 发表于 2011-7-4 08:54:15 | 显示全部楼层
有两个大水管喺度玩嘢,路过算数

ET0-0 发表于 2011-7-4 09:39:20 | 显示全部楼层
回复 24# inber 8 _% Z2 V# s3 b( p6 m3 s, z5 P

# B8 h" X" I% [9 d3 ]: D) n4 k( y3 ~+ m& d4 @6 h* B
    有就发上黎喇  好野大家分享嘛   唔好受埋晒 独吃难肥啊

inber 发表于 2011-7-4 10:04:34 | 显示全部楼层
回复  inber
. A1 y+ Z: {: Y8 ^& p# ?2 K' a. U0 `$ z+ e4 e. |+ A
3 @' L  K2 G. z) f' m% g
    有就发上黎喇  好野大家分享嘛   唔好受埋晒 独吃难肥啊
' i" @9 l' ^' z( J& I8 qET0-0 发表于 2011-7-4 09:39

b4 c& H7 I7 r) [" B& R7 r7 {! e7 R

3 `  _5 Q" K, ], B) N( h有不過系MU度/ [! x( K  O. X# y
4 a6 z- w  l5 G& Z7 W7 R2 v
己經分享左出黎; i7 H$ R1 i: ~7 v* v: W7 Q! S
硬盤的己刪8 V& z& p: R4 n5 D- m% ]
唔想重下再上傳115

ET0-0 发表于 2011-7-4 10:09:51 | 显示全部楼层
回复 32# inber 7 W: L- X/ s# ]
0 n6 W( k6 a+ x1 L
3 N6 s/ L% I) Z
   甘你比MU下载地址都可以 另外点解这2日我D星梦唔岩数呢 少佐700

inber 发表于 2011-7-4 10:12:53 | 显示全部楼层
; r# G0 @- I( v. o9 I' n
回复  inber
1 W" x8 `4 R& m0 g7 g+ a- `2 d0 l* G0 i+ N9 |
% M6 i! f: B/ e3 c2 R0 a9 ^) y
   甘你比MU下载地址都可以 另外点解这2日我D星梦唔岩数呢 少佐700
- f8 e& M8 u, y/ lET0-0 发表于 2011-7-4 10:09

0 k" l) b6 L$ R2 }
. k; \6 }% v8 X; z# P; b% I2 y* P& c; `5 g. R
咁得啦,我做最佳回答都得啦(如果無人比115就我就最佳回答吧 )
+ w( v& T; f# W; B% F( {2 thttp://www.dreamxt.net/bbs/thread-71703-1-1.html
  d3 K' o' W8 g4 \
) ]: L' b" Z! X& N$ t$ ~# D/ q6 z星夢少左
" [$ d; e& d8 H7 y1 o. a0 d去咨詢區問K社吧

xjiegogj3 发表于 2011-7-4 13:03:29 | 显示全部楼层
只有日语版的爱莫能助