星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

請問哩度有J2魯魯修down架?

动感超人AB 发布于2011-7-2 11:48 1431 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 动感超人AB 于 2011-7-2 11:55 编辑 * S- e  r' o4 l$ l& V, C

2 ~9 g) O/ h& i0 n7 r/ G. m- \

RT
+ s3 f9 B5 D' H" `自从睇唑爆管之后对TVB配音产唑浓厚既兴趣,长期潜伏于贵論壇。因为对TVB配音有爱既原因,宜家好多动画我都睇有TVB配音既二周目。
! }! C: F6 Y5 {: y  u4 G, g% A+ u讲真呃,我真系觉得套鲁鲁修D配音真系好麻麻(勿喷),但系我都一直睇落去,琴晚我睇到第一季既倒数第二集“崩落的舞台”,睇完想睇最后一集既时候,发现最后一集点都down唔到,迅雷会员既离线下载都唔得只系down到48.1%。6 J" `4 @7 k2 `" U$ w
所以想问下大家,边位有鲁鲁修第一季最后一集“zero”麻烦发下比我...
# H' N& [2 p+ V5 \0 u5 _8 T我个邮箱系“274440840@qq.com”唔该晒勒.....
% W) ~9 f2 a; x% X8 O8 X9 _
& d& i1 f5 ^8 `3 ~8 w" a2 wPS:仲有我想问下,各位前辈平时down D TVB-J2既新番动画系去边度down架?我平时系去动漫花园down S754既种既.... 但系S大最近都无更新K-ON第二季,而且放出既爆管都系标清....! J  m" S* Q5 g/ Z  J5 a* L! Q

8 u3 R! u; e7 yPS2:随便问下J2鲁鲁修系边个编导架?

已有(11)人评论

动感超人AB 发表于 2011-7-2 11:52:51 | 显示全部楼层
無人會麽?

chrisrex 发表于 2011-7-2 11:53:09 | 显示全部楼层
自己论坛查..........打咁多字,某人又唔一定可以咬你了

动感超人AB 发表于 2011-7-2 11:54:55 | 显示全部楼层
回复 3# chrisrex
4 f+ F1 g4 D2 ~& N下~?理解不能....

inber 发表于 2011-7-2 12:05:00 | 显示全部楼层
自己论坛查..........打咁多字,某人又唔一定可以咬你了7 M+ A6 a( ^) E5 m  o$ h! V
chrisrex 发表于 2011-7-2 11:53
! o/ V' o8 Z8 e8 Z
( a) o2 N* q. x

! \3 a. V  ?4 F, @7 k以主題黎講
* }6 `+ ^$ A. F% v我幾欣賞佢
" V- w5 n$ S2 F( D. h8 R. Z5 V+ v5 ^
回覆無亂黎嘅就唔會咬

chrisrex 发表于 2011-7-2 12:10:28 | 显示全部楼层
以主題黎講+ C) L( t4 a6 u
我幾欣賞佢- L+ B6 \& L4 Z' R
5 C. B  q7 n8 O& H' T1 g9 n
回覆無亂黎嘅就唔會咬
- Q& {) `. F' ?: S! z9 s5 Winber 发表于 2011/7/2 12:05 PM

( K) G# U4 v# C( I6 |; \$ r) f; e4 ]6 F  {

, ?7 T$ q% V- K# m, j$ n+ l    呢期冇得睇戏,好闷

inber 发表于 2011-7-2 12:18:31 | 显示全部楼层
呢期冇得睇戏,好闷
# e% r" d2 b& _chrisrex 发表于 2011-7-2 12:10

& t( s$ R6 T) e. _+ d# a, G* X. S  B( K
# g! ^+ i8 Y4 Y; ?7 Z0 s3 @
你自己做主角吧

天才不二 发表于 2011-7-2 12:56:48 | 显示全部楼层
录制版去Dotmu下,合成版哩度就有,自己慢慢稳

as499383231 发表于 2011-7-2 13:07:56 | 显示全部楼层
本帖最后由 as499383231 于 2011-7-2 13:09 编辑 ' Z. J' {/ ?# a# m# Z6 l7 v
# T4 F( Y  M4 d5 r3 ~
我网盘有收藏到,你要最后一集系唔系啊,你讲你个115帐号名,我发过去,收藏冇的共享

漫步雲端 发表于 2011-7-2 13:51:07 | 显示全部楼层
某人沒咬樓主

动感超人AB 发表于 2011-7-2 14:07:36 | 显示全部楼层
回复 9# as499383231
! N' r) B' ^( e/ R+ r  `1 ~' T6 M" F+ o

, S1 S& A# j" d麻煩曬你啦~!我個115帳號系   274440840@qq.com* F2 {2 I) L0 N3 L2 F! O1 r. @
UID系 6147156   暱稱叫 動感超人A,我僅僅系要最後一集,可以既話最好系MKV既同帶外掛字幕既,勞駕勒.....

FeTale 发表于 2011-7-3 00:54:03 | 显示全部楼层
貌似可能大概应该也许有的,好吧,我错了,同求