[电视电影] 求全职猎人粤语

hunterx12 发布于2011-6-28 02:17 2171 次浏览 17 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
20社区币
一定要清晰噶只,最好就国王以前合成噶只........从第一集到粤语出到最后噶集,具体我都唔知道游戏入边噶D有无出粤语

评分

inber -5 恶意灌水

已有(17)人评论

help6288 发表于 2011-6-28 02:18:12 | 显示全部楼层
你太懶了...論壇有

ksisibi 发表于 2011-6-28 02:41:10 | 显示全部楼层
论坛还多啊!楼主不妨搜搜

inber 发表于 2011-6-28 07:49:02 | 显示全部楼层
點解版規沒有寫一日只可以發一張  X( L3 p0 D( P" u
照咬

chrisrex 发表于 2011-6-28 09:27:02 | 显示全部楼层
一嚟就求,揾都唔揾

基拉杰特 发表于 2011-6-28 10:02:45 | 显示全部楼层
咬吧咬吧,最近这些贴多

hunterx12 发表于 2011-6-29 00:32:42 | 显示全部楼层

1 y# l! L3 v! q1 a- r唔系呱?我系专卖店从1稳到8再从8稳到1都无喔,系回收站稳到1集话0星梦,不过又唔比down
* V, `! A! l' Y6 H8 v5 L分享噶度系有1-62+ova,不过日语+简中字幕啵

雪比 发表于 2011-6-29 13:24:35 | 显示全部楼层
唔系呱?我系专卖店从1稳到8再从8稳到1都无喔,系回收站稳到1集话0星梦,不过又唔比down
# t) @& U2 K: L! m: d. P分享噶度系有1-62 ...
# c' _6 }- \; ihunterx12 发表于 2011-6-29 00:32
8 G5 h4 t* t% Q$ A; \1 c
0 |2 n$ B6 M( b6 X9 ^

0 S# J" m3 [# z" E- b8 b( {- s3 @    LZ,你到底有无稳过噶??; \/ O: d; R# s% J
    明明“分享物流”里面第一页就有啦!而且版本都有好多个。
# H9 ~( o, B, a5 V, H# ~    好好稳清楚就唔使去求,中要被人咬~~
8 x( {( ?- N4 s  s( l* z* E6 W( k  z
   你可以参考以下的贴
' G: N3 }0 [! H  http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=63807&from=favorites
2 s$ c6 E( Q1 L, ahttp://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=71603&from=favorites- @; z" N/ X- c6 u2 H3 a
http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=73058&from=favorites

hunterx12 发表于 2011-6-29 17:57:04 | 显示全部楼层
, z% {/ T7 X" U
7 v+ B7 ?; O1 w3 k* M1 E7 T) A真系好对唔住,眼大睇过界.

goldfishboy 发表于 2011-7-2 13:41:31 | 显示全部楼层
论坛已有!!!!!!

hunterx12 发表于 2011-7-4 01:22:34 | 显示全部楼层
大问题,MU点解只可以下一集?

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:11:14 | 显示全部楼层
大问题,MU点解只可以下一集?0 ]4 H2 Y" m: m& o7 c
hunterx12 发表于 2011-7-4 01:22

6 _8 Z6 Q2 y# \4 ]( k$ z一次只可下一集。但可以排隊下載。建議用Mipony。有廣東話,中文介面。

12下一页