• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 新手報到,首次發帖

arex 发布于2011-6-26 11:44 2655 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-6-26 12:27:06 | 显示全部楼层
唔開估啦,會畀人(狗)打耙。
/ k" ~" ^1 Y& j# I  m9 e我唔想咁快死。, R, i% W9 T' D0 `) t
kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:23

. R. r" k& ?6 k# P
. D+ t5 ?4 V. ~$ z  N3 n8 j- z; Y% I* t
    ( ]0 f2 E& e( @+ H* Y
有我照住你 佢唔會對你出手
1 l9 |) x7 h9 L( g  ~! F8 Q: W% I放心 開估吧

kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:31:03 | 显示全部楼层
有我照住你 佢唔會對你出手
; `4 Y$ H, C7 D: }5 {  P& X% q- E% a放心 開估吧
3 C1 k. i- L$ z9 Q, r: h漫步雲端 发表于 2011-6-26 12:27

7 U' B( X/ j8 `( Q1 z1 H: }我靜係知佢暗號係我係小弟弟同一隻狗
* e# ~+ e6 _* D: a& i9 R其餘我咩都唔知 0 S# o. D0 b) ]. X7 g; \
" B6 P) _8 G4 o, X. |9 S
你要照住我呀,我爆咗佢個暗號出嚟呀。

inber 发表于 2011-6-26 12:33:32 | 显示全部楼层
我靜係知佢暗號係我係小弟弟同一隻狗 3 e: D$ L6 |, g# z/ U: E( x$ t  L- A& E
其餘我咩都唔知
; M& T4 R' `: J# B  m+ e/ P- E* R! t/ }- [9 `* o9 u. p/ Z! F
你要照住我呀,我爆咗佢個暗號 ...
7 W$ V8 K& }' l4 U; @  r& Ckwanyeung 发表于 2011-6-26 12:31
7 M& b$ H6 g+ V4 s1 X* }. w$ ?: _! Q

4 \1 X$ ^% h" S. h' _  ^, q; y9 r3 l
果果米我囉
- T4 K6 A! `+ Q睇黎我又多個花名了

漫步雲端 发表于 2011-6-26 12:37:37 | 显示全部楼层
我靜係知佢暗號係我係小弟弟同一隻狗 3 t* N. u; O2 M% l4 @' N' ?6 b+ U
其餘我咩都唔知   ~  o/ m2 F& u+ i" K
$ V" L" S1 \4 _; G: ?# H& G7 g1 Q
你要照住我呀,我爆咗佢個暗號 ...$ O6 N* E, u% Z1 k! e  B9 k$ v
kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:31

+ T4 s6 S7 N: \8 J+ H
* r1 K3 J# E- b$ D+ U2 K( d1 N
' V# s- Y8 s4 D' L* _$ I    ; ?, F8 L; ?* \9 U5 T) G1 P& n; V' |
ok照到你的話肯定會照的 " [8 @% j& ]7 M0 }, y- M
小弟弟,一隻狗

kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:42:38 | 显示全部楼层
果果米我囉
/ u3 i  t) c! n1 m& v+ h睇黎我又多個花名了
/ v5 b# |: J9 ~iamaboyandog 发表于 2011-6-26 12:33
& {/ M3 M) k7 D- x# F8 ?
我咩都唔知,咩都見唔到。

inber 发表于 2011-6-26 12:44:19 | 显示全部楼层
我咩都唔知,咩都見唔到。, ]5 v0 d1 `3 r
kwanyeung 发表于 2011-6-26 12:42
+ F# S. B9 T# Q; x. j" K$ Z& Q

# t% P6 k8 c$ n8 }( c( l9 k6 {0 y
0 {4 N: f4 Y2 z) {+ _# m我真系要改名了 : G+ t" l9 j) }8 A3 M/ l
而家找k社 6 {4 |; }! X# p: M0 ^
9 Z" M; M9 a% m/ k
到時你鐘意點講就點講

as499383231 发表于 2011-6-26 13:06:06 | 显示全部楼层
甘就咬次了

a6110231 发表于 2011-6-26 13:40:51 | 显示全部楼层
我都系新人,关照下

kidhsu 发表于 2011-6-26 14:22:03 | 显示全部楼层
顶起来,支持下啊。。。

golify 发表于 2011-6-26 14:24:27 | 显示全部楼层
又一个,死得真系惨啊~~

kevinchan 发表于 2011-6-26 23:56:30 | 显示全部楼层
新人不看版规就发帖,唉

老威 发表于 2011-6-27 06:00:35 | 显示全部楼层
5顶5得 支持