[115空间] 115 借東西的小人阿莉亞蒂720P 三語 有廣東話中文SUBVOB字幕 + (粵語完整音頻) 洗版

wulove 发布于2011-6-25 18:25 2001 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ttsti 发表于 2011-6-25 21:58:53 | 显示全部楼层
早两日睇佐,我音箱是5.1打开DTS 6声道效果非常好!

漫步雲端 发表于 2011-6-25 22:00:56 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
  D' d: O" O  I5 F9 F; W4 |4 Z, i粤社应该有高手个压的,我未压过片所以我都不清楚有几难
6 E* Z; t. s& E. W/ Kaaron81 发表于 2011-6-25 21:57
# w3 B2 M4 {! P- P
  f( i+ |% `& H' ~- @- }' ~, j

1 z0 U4 l  f" O$ B( k, c* `你講果個高手系水錨吧..
( Q0 r/ m+ C- r2 E+ [話難又唔難 話易又唔易 先抽左BDISO個d音頻字幕 跟住就壓

aaron81 发表于 2011-6-25 22:03:40 | 显示全部楼层
回复 26# 漫步雲端
2 C/ I# J5 b, Z/ J/ W% z! L4 Q( S话时话,呢排好少见水猫浦头

hikaruyin 发表于 2011-6-25 22:06:27 | 显示全部楼层
終於有得下了…

漫步雲端 发表于 2011-6-25 22:06:39 | 显示全部楼层
回复 27# aaron81
) M6 V! y! f& I" D, m/ q+ n1 F$ y5 k9 a0 w: U

9 h- S* ^% o# R- i   
  y$ t6 x5 q$ X' i# Z8 [3 q5 g2 R唔知道佢呢,去左拍拖掛

HARO-哈罗 发表于 2011-6-25 22:51:51 | 显示全部楼层
依家下紧,支持下.....

ersue 发表于 2011-6-25 23:52:15 | 显示全部楼层
睇左原音版啦~!唔知粤语版如何?!

wulove 发表于 2011-6-25 23:59:08 | 显示全部楼层
回复 31# ersue 0 r: X! j* l8 u* R
% c  v* I: q9 I+ ~6 W5 w( X5 v
2 p( t3 m( U& [4 D: x
    我都睇左次原音版 志田未来  把聲仲係咁得

qumjl 发表于 2011-6-26 00:12:16 | 显示全部楼层
呵呵。。。同时出现两个借东西的小人喔、、、呢个好似平d

eegbook 发表于 2011-6-26 02:38:14 | 显示全部楼层
到處都系借東西....
' C7 }) r5 H4 F, t3 f" f已下原盤純支持一下* S( Z! L+ G) N# Y
help6288 发表于 2011-6-25 18:36
$ |% D; U: b* I; i, k

' l0 e  {* P: H7 [3 m4 q6 W
. m, m$ B* x% ~, P( g1 g    悟空真系快手~
& ~. t/ N9 k; g! P3 _我呢D咁嘅,只会伸只手出黎“借”东西,相当不妙呢~

Ace0210 发表于 2011-6-26 03:36:28 | 显示全部楼层
5知道系咩
* n- z8 C; T$ ]& k' X; W6 Z不過都來支持一下

help6288 发表于 2011-6-26 09:04:40 | 显示全部楼层
悟空真系快手~
/ e+ O8 J8 Y" ?4 ]  [" Q我呢D咁嘅,只会伸只手出黎“借”东西,相当不妙呢~
! ~  W2 ]* A. l1 q( m% Leegbook 发表于 2011-6-26 02:38
- C1 m) \/ X4 `. I6 K, \" ^
2 C0 P2 R; P; I4 Q" M/ o" G, ~0 J

2 U: W6 h* T* K/ V- `3 Y+ R; ^( d/ u    有借有還