[其它更多] 我学校的风景

凹凸不平 发布于2011-6-24 19:19 1561 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呢D系旧年手机影噶相,200万像素,感觉都影得唔错 ,全部出自本人之手,今日整理文件个阵见到,所以上传比大家睇下,顺便刷下分 ) d3 t9 e6 Z) J
% Y2 J: Y4 m5 M3 @: G/ ?) K
7 f  u1 q9 M9 ]# C& i

' L9 {9 l9 u% X% _$ l: J# H# ~$ {5 S# ?- D0 D8 z

* R- S( z) r4 Y: ]! Y8 Z6 Q5 e8 |' D5 u- B. e! t
0 H$ [& I& t6 W# H: P

6 E8 u8 H. L4 N2 L7 {6 j+ P9 D+ s6 W6 t/ V4 D: {8 V1 }

) h* {$ R! X1 n0 Y9 E4 d
! B5 H6 C( m; V0 z% }0 f. C+ H" \+ ?5 T
: q* W! Q; e: `* R% ~7 E- A

3 q0 S+ Z1 @, s  x6 f4 v
) J/ {7 T4 I; E1 }: i, p/ \* |/ X# z( r! }) V1 y2 I

已有(18)人评论

cao0422c 发表于 2011-6-24 19:40:01 | 显示全部楼层
点解着眼睇起身咁似D咩咩小区多啲

天才不二 发表于 2011-6-24 19:43:50 | 显示全部楼层
边间学校

kevinchan 发表于 2011-6-24 19:48:14 | 显示全部楼层
差啲睇到侧头 - -!

凹凸不平 发表于 2011-6-24 20:13:36 | 显示全部楼层
边间学校- j( M: v3 U0 j7 |% a
天才不二 发表于 2011-6-24 19:43

: d: A1 u1 y) v
5 t0 _" z" h9 {" {5 f' m" e. ]
  [+ B: P" H7 n* L    其实系我拍得好姐~专A院校来的

Milanor 发表于 2011-6-24 20:38:53 | 显示全部楼层
好正啊* M, e$ M* q4 I. D1 X/ t
点解无拍LZ的靓相+

梦之星际 发表于 2011-6-24 21:53:33 | 显示全部楼层
嗯,好靓,专A的学校分分钟靓过的本A,本B学校

FAlelouch 发表于 2011-6-24 23:13:32 | 显示全部楼层
学校挺不错的,发现现在很多本B的学校不如专A的学校……我学校旁边的本B就不如LZ的学校了……

QQ车 发表于 2011-6-24 23:51:51 | 显示全部楼层
哗!间学校咁靓嘅,好似D高档小区.

凹凸不平 发表于 2011-6-25 00:06:37 | 显示全部楼层
哗!间学校咁靓嘅,好似D高档小区.% V" l- t0 g* u
QQ车 发表于 2011-6-24 23:51
- [8 @; E2 F) \4 Y  P1 u* X
2 H" H; t" K0 |# d

* h. y* Z. }% E# j    事实上系我影得靓姐~

golify 发表于 2011-6-25 00:09:44 | 显示全部楼层
学校最美丽的风景就是MM,你竟然无拍,真系唔专业啊!

凹凸不平 发表于 2011-6-25 00:11:50 | 显示全部楼层
学校最美丽的风景就是MM,你竟然无拍,真系唔专业啊!
/ k8 A- F  L/ K& \7 V$ C9 bgolify 发表于 2011-6-25 00:09

J2 _* K. ?& n/ ~6 W9 J
0 q' L2 P1 x  S% c: u, H$ j; y- F
  m! {% Z2 J+ E. F1 G    俺无你为人甘猥琐~

12下一页