星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 新手求请教,

茉莉kenny 发布于2011-6-20 20:28 1197 次浏览 8 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
我想问点解系动漫求档场度发唔到贴。。。$ w; D8 c- W# J
      我跪求徽章战士第一部50集,在线、下载、清唔清都OK 。。 可唔可以代求。

评分

iamaboyandog -2 -10 发错版区

已有(8)人评论

inber 发表于 2011-6-20 20:43:49 | 显示全部楼层
, D2 r1 w! t/ c- W; ^1 D# {! m* v( b2 e+ \3 H
- J. M7 `" j4 t8 }1 a) _7 o
又多一個
7 i8 `8 h! K% h' T$ \% j0 e5 r近排真忙' a+ F( l! P2 [# ?; V
1 \1 D% H9 s; Q" V4 w9 j9 I, [
發唔到帖可能系你唔夠級
$ q% A1 n* @: n0 W唔到求其去一個地方求檔

基拉杰特 发表于 2011-6-20 20:58:38 | 显示全部楼层
发不到贴也别跑这里求档啦,况且一时发不了不表示一直发不了,有时是自己的网络问题

kevinchan 发表于 2011-6-20 21:07:16 | 显示全部楼层
你呢张贴第一句话冇问题,但係你居然喺度求档,咁就舐嘢嘞

茉莉kenny 发表于 2011-6-20 21:54:43 | 显示全部楼层
回复 2# iamaboyandog
' C+ p( \" z: R: I3 P/ [
9 P* t8 {* L" ^, p% B6 H
* I% e! q) T1 ]    我只不过系问可唔可以代求。

茉莉kenny 发表于 2011-6-20 21:55:36 | 显示全部楼层
回复 4# kevinchan   d- ~% x' ^- b5 ?; z+ ^7 f2 [* L- _

/ U4 s( ?' v6 I2 b- }: U( o9 x: U$ [# B
    我第二句都系问可唔可以代求。点会知你地语文水平甘差既姐。

kevinchan 发表于 2011-6-20 22:10:34 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ( q1 i4 S9 H% X, D6 w" T

8 G/ b6 ~2 u+ j* K; W' x5 o1 p! e
* `' i1 m' T! M% K5 A, w    我第二句都系问可唔可以代求。点会知你地语文水平甘差既姐。  h& W) A. D2 W
茉莉kenny 发表于 2011-6-20 21:55

1 K+ e8 O9 n% K% n$ W/ u
' u& K3 A; r4 p/ x/ J% l4 a) x9 N6 A
    你可以问,但唔可以讲埋求档内容,讲咗内容就代表求档.........我承认我语文水平差

HARO-哈罗 发表于 2011-6-20 22:31:01 | 显示全部楼层
回复  kevinchan + _6 Y- m4 v* }! W) t

0 A2 r9 }- D; m' ~+ x. D2 s# b$ f' S4 @% a, T
    我第二句都系问可唔可以代求。点会知你地语文水平甘差既姐。
. ?7 m' A9 j0 L: B; g茉莉kenny 发表于 2011-6-20 21:55

0 J9 K& |  W' ?% i- E3 g, E+ u0 `2 A5 u1 [7 P

l' U6 v$ r( w0 l" B    诶......你发贴搵人代求同你自己发帖求档我应为又乜是一样.....

tandong 发表于 2011-6-20 23:06:00 | 显示全部楼层
求档还可以利用签名架!锁帖!