[真人特摄] [原创]新人类...妖兽都市地狱圣女...性肌魔... 粤日双语

chrisrex 发布于2011-6-18 14:54 18050 次浏览 93 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-6-18 15:17:22 | 显示全部楼层
搞咗500积分权限...........- a- F$ A" s4 k+ `, a" u
chrisrex 发表于 2011-6-18 15:06

4 V" H; V4 j( [# O3 j
5 ^$ g" t1 z# {3 a
; h! k9 O4 `# M0 s    500贴就有啦,很低啦

marcofeng 发表于 2011-6-18 15:28:10 | 显示全部楼层
呢套片系 香港 安乐院线 90年代初某暑假引进,当年因为川尻善昭的《妖兽都市》大受欢迎,借其名义出的续集,同期应该有 机动警察 电影版1 上映。其之后,香港还将《兽兵卫忍法帖》改成《妖兽都市3》。, P, h& f. F/ g$ i( f3 b
$ E, C1 J/ K/ ~- `2 P
不可不提的就系,同期刮起一股3级动画巨浪,仲有《超神传说》,《狂王复仇》,《泪眼煞星》,
- C& Q; t, Z5 D, K" N9 ^《午夜之眼》等。后两者,atv曾于某夏动画特别节目播映。

エツクス 发表于 2011-6-18 15:35:47 | 显示全部楼层
都係迟啲先再睇啦,无咩时间去睇,支持下先

kevinchan 发表于 2011-6-18 15:39:13 | 显示全部楼层
超三终于发了,路过顶下贴

HARO-哈罗 发表于 2011-6-18 15:39:22 | 显示全部楼层
呃......尼部野唔使预我.....

chrisrex 发表于 2011-6-18 15:41:10 | 显示全部楼层
呢套片系 香港 安乐院线 90年代初某暑假引进,当年因为川尻善昭的《妖兽都市》大受欢迎,借其名义出的续集, ...
0 E& q$ h5 P& g1 Mmarcofeng 发表于 2011/6/18 03:28 PM

: D3 c! ]  H. i3 |: q5 v
% Y5 L' d7 g: x2 V! k6 N/ ~" [9 m  w5 g. ^% p. T
    哇,老行尊,仲有冇大锅嘢爆?

marcofeng 发表于 2011-6-18 15:47:30 | 显示全部楼层
哇,老行尊,仲有冇大锅嘢爆?
  ]% E6 j# z0 qchrisrex 发表于 2011-6-18 15:41
2 [3 }7 v: Y% w; ]5 s: w

+ A+ v* U$ L/ x( Y/ M: j; g7 O3 X0 E$ H0 \' w1 Q+ C- n" t$ A- [- S7 T
我有几套类似嘎片,你有冇兴趣做合成?想稳人做合成好耐了

aubert22 发表于 2011-6-18 16:02:24 | 显示全部楼层
嚟张含蓄却又不缺内涵嘅图片先啦~得文字无吸引力啊,要图文并茂~

golify 发表于 2011-6-18 16:16:14 | 显示全部楼层
我最中意呢D甘既野咖啦,超3真系有我心!

by.iceb 发表于 2011-6-18 16:28:37 | 显示全部楼层
18以下请同家长一起观看 18以上请把家长支开再观看 正好18的随意 谢谢合作

golify 发表于 2011-6-18 16:43:13 | 显示全部楼层
呢套片系 香港 安乐院线 90年代初某暑假引进,当年因为川尻善昭的《妖兽都市》大受欢迎,借其名义出的续集, ...- ]  D. a+ g" s8 v( L/ R4 S
marcofeng 发表于 2011-6-18 15:28
$ j1 F! r: d* S5 l4 x+ ~- Z6 T

3 n% T2 r# C6 |  V" H7 u+ o0 `/ c
4 c* U, C5 O) M# D& j. J  超神传说我有啊,边个想要我可以提供,哈哈~~

chrisrex 发表于 2011-6-18 16:43:16 | 显示全部楼层
嚟张含蓄却又不缺内涵嘅图片先啦~得文字无吸引力啊,要图文并茂~
7 E* d5 Z7 g' }! Zaubert22 发表于 2011/6/18 04:02 PM

$ C9 y  e/ O* L' s0 h0 _" I/ L; z1 [: a7 B4 s* K) C8 O; J
5 D: A! s9 p# _: W* H1 F. a# }
    有个网址,你睇下就知