[漫展资讯] 萤火虫2011夏日动漫嘉年华 门票免费争夺战:发帖幸运星

Kiver 发布于2011-6-16 21:24 3062 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-6-17 08:12:08 | 显示全部楼层
我直接通过乜野?
. b4 k& m; g3 o+ U: P4 O8 HKiver 发表于 2011-6-17 07:49

+ V8 W, q9 ~9 M$ r
' J: `7 j8 L3 u, T% {9 \8 E9 X2 z3 ?; Z- I. y( \
佢唔明
7 T0 d* b4 F3 j6 F沙发 藤椅
8 ?& W* Q2 B- {( H$ f7 c* d+ e* L所寫嘅野
8 z+ f+ d9 }3 ^: i. e+ ]  Z9 L8 a; N& d$ l' ?
佢以為你自己同自己申請 4 _, I) H% J6 l9 `3 [+ R( c" `! R
其實你只系示範比佢地睇而己

qq30932 发表于 2011-6-17 08:23:17 | 显示全部楼层
太远了

Kiver 发表于 2011-6-17 08:40:37 | 显示全部楼层
佢唔明
( m2 i: J# ]$ g( X0 m3 n4 g- z沙发 藤椅% T$ [$ \1 B' n' Q: W# J% E
所寫嘅野
# n1 K8 z4 S/ T1 a$ p( \
6 d) G# I0 V7 d9 ^5 j佢以為你自己同自己申請
% g4 U) b5 T* i* N其實你只系示範比 ...
/ J+ \3 S  M9 G* ^: _4 Xiamaboyandog 发表于 2011-6-17 08:12

1 k) \2 q$ l& i* K' V2 \' e" }4 e' Y2 w$ ?5 H( f- Y% y
0 B/ a5 Y/ o0 [7 K
    甘就真系晕咯
/ R9 D8 ^/ j! B4 [  N" q
  n4 g8 D3 p: Q( D/ V5 f1 J放得出来俾大家去抢3 A9 S: ^/ D7 }' z: X
我就吾会去抢食啦~~

基拉杰特 发表于 2011-6-17 09:47:21 | 显示全部楼层
发正我想去都没钱的啦

aubert22 发表于 2011-6-17 13:08:20 | 显示全部楼层
咁米即系要做3日"每日水王"啦~
$ q) D6 G: d9 {$ P( Z' p唉,点解呢D活动唔系喺我活跃期果真出现呢~果阵,我唔排第2,3都喺排第一嘎了) L3 m" Y5 u" m/ C. g( q% |
咁睇嚟我都系做围观的观众算啦~  j% U+ B4 [! z5 r; T  r+ I; N
顶个先~

FeTale 发表于 2011-6-17 13:15:14 | 显示全部楼层
我们这 5·1的时候就办过了

Kiver 发表于 2011-6-17 14:06:07 | 显示全部楼层
咁米即系要做3日"每日水王"啦~; {% P" E6 X; u/ V& a; l, H
唉,点解呢D活动唔系喺我活跃期果真出现呢~果阵,我唔排第2,3都喺排第一嘎了[ ...
/ P/ ?/ A5 e0 N% q* ?7 C: Daubert22 发表于 2011-6-17 13:08
$ L% o( A3 \( I
- w! b9 [7 e$ M, f: X

! S4 x* l+ Z1 Z+ M    边止3日啊: R( o( Y# K  ?! B  X& N" ]

: w0 i* X2 O0 P系要10几日啵