[软件应用] MiPony下载器出现问题 希望有人可以解答一下

ET0-0 发布于2011-6-12 22:20 3193 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
天才不二 发表于 2011-6-12 22:52:31 | 显示全部楼层
回复 8# ET0-0 1 m! C, s, p3 g% E( @) V8 v

0 K1 G, x; a3 y$ x+ b* G, O$ L
试过确实可用,仲要好好用添

ET0-0 发表于 2011-6-12 22:59:06 | 显示全部楼层
回复 13# 天才不二 1 |+ |) o, ?, K( n

$ x+ U7 d  i4 m* N/ Y+ r
' L6 Y: I# N! `, l    好像早上先可以用 宜家唔显示链接地址

chrisrex 发表于 2011-6-12 23:08:37 | 显示全部楼层
理解错左LZ意思添,当我无讲过野3 F# Y  \5 ]# ^" M. N
天才不二 发表于 2011/6/12 10:35 PM
9 b! N) H7 _7 z/ t1 z

4 M* @  U: I8 z2 F1 i6 h9 I6 d' ?, Y% a+ t; [
    天才兄个方法真系得,天才兄大好

天才不二 发表于 2011-6-12 23:09:53 | 显示全部楼层
回复 15# chrisrex
+ ~6 V( ?5 X0 f1 ]) }
" j4 }/ F+ C$ h7 G( k0 m: H0 g# H9 z0 P" \1 a5 j
我只系引用其他会员的话

Ace0210 发表于 2011-6-12 23:14:07 | 显示全部楼层
回复 4# 天才不二
& Y* C0 S8 L- k! e5 {  u9 x" T6 @# b5 f" O' b( W
& @: ?5 x4 m# I9 X* p9 c2 v; o8 B
白馬突然間甘# z0 I, d! [% C, F( y9 z" V3 k
我好似仲下到??

vskenying 发表于 2011-6-13 01:40:17 | 显示全部楼层
現在就算用到都經常齣錯好耐先下到一個.

aubert22 发表于 2011-6-13 09:22:12 | 显示全部楼层
MU被和諧的關係6 z% N: g4 z- I% W9 Y( d
漫步雲端 发表于 2011-6-12 22:23
6 l2 e: R0 g$ V  P* Y0 b

0 l$ R( Q9 B% W6 x6 v0 }3 o* A( M
" R/ V7 S  s2 s$ e8 W: x+ _1 Z. p    想问下你哋讲MU被河蟹,即系上唔到MU定点系上到下唔到嘢?又或者乜问题??

漫步雲端 发表于 2011-6-13 09:38:41 | 显示全部楼层
想问下你哋讲MU被河蟹,即系上唔到MU定点系上到下唔到嘢?又或者乜问题??7 v$ R8 m9 J+ ~% G% [* h
aubert22 发表于 2011-6-13 09:22
) z7 h! s2 A* ?0 Z2 d7 Y
* B9 g' z5 f9 U+ y: }% L/ ]

) s7 o5 h# u% H- g9 m) b$ I   
* d) k* f4 u& n0 T- Q- i* y下載頁面打不開..." q) |2 M5 P# b. n- Y: U

6 U  ?  ]6 _' y; w比如 http://www.megaupload.com/?d=4H9KNZJY
! ]1 s3 s1 d9 n  O+ i' }9 `要改成http://209.222.148.132/?d=4H9KNZJY* ?( z( m" S6 Y7 [; l
先可以打開...

FeTale 发表于 2011-6-13 09:39:22 | 显示全部楼层
河蟹的力量真是强大呢……3L的方法也很强

aubert22 发表于 2011-6-13 11:45:02 | 显示全部楼层
回复 20# 漫步雲端
  t$ W$ _: a' o+ B; |; e; I
  ?/ ]  a7 x" Y0 l0 _4 R6 v( n' Q4 m! X  T" a) s
    哦哦,咁我都遇上了~

草莓囝 发表于 2011-6-16 09:05:58 | 显示全部楼层
不是呢,用装个FW2.0就可以呢,唔装是这样的啊,可以响微软官网度下载