星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 幾時先可以任意下載d粵漫?

占士man 发布于2011-6-12 12:16 2687 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hikaruyin 发表于 2011-6-12 12:58:54 | 显示全部楼层
去吹水聊天!1星夢1星夢慢慢草吧!新人亂發帖被扣分多不星數

占士man 发表于 2011-6-12 13:03:11 | 显示全部楼层
回复 13# hikaruyin
  e0 p0 |4 c9 s1 N去吹水聊天? 係邊個區域?

chanwm123 发表于 2011-6-12 13:12:35 | 显示全部楼层
回复 12# 占士man
3 u/ A# t& D8 G  }' B
3 ?! r# x0 e: u: C! ?7 B) I
: S) l/ Y" f* _1 [) l7 j" v2 f# s    自食其果,你發得呢D帖都預左俾人咬啦

h2o2 发表于 2011-6-12 14:22:48 | 显示全部楼层
我建议你去买点卷啦 又快又好用 哈 好方便噶

inber 发表于 2011-6-12 14:26:58 | 显示全部楼层
我建议你去买点卷啦 又快又好用 哈 好方便噶9 \* b9 T! L6 o; i5 s
h2o2 发表于 2011-6-12 14:22
' }. F: Z& y$ x. ^& \& F* c3 y, a3 b
& @. R1 _: |* t) c
( p3 S' O+ W- h4 g8 h+ Q  R& @
睇得出
$ j6 h: U, Q" f" }% @, g! X你再買多d就多過我啦

h2o2 发表于 2011-6-12 14:36:48 | 显示全部楼层
睇得出
3 @$ z/ R, O7 X# L* Q你再買多d就多過我啦
& g3 O5 u: d7 H: i; `% t. B! Xiamaboyandog 发表于 2011-6-12 14:26
* Y& ]& y, H9 Q& l

' s0 S! J, ?- O1 R* b7 N1 i. \- I! C7 @& B+ i7 h6 n8 x/ G
    你梗狼死点够你快啊

inber 发表于 2011-6-12 14:38:24 | 显示全部楼层
你梗狼死点够你快啊
  D9 ?, E9 }8 {" l* K% Zh2o2 发表于 2011-6-12 14:36
/ E+ o) N* w  R) z2 r4 f
- [& E' ^3 |9 y" i! K+ m# W" B
2 t2 H6 j- w' @$ G4 Y, g) R9 _" `
你太誇獎我了 & p. p- f8 R' e& }0 Y! ]
我會唔好意思的

h2o2 发表于 2011-6-12 14:43:04 | 显示全部楼层
你太誇獎我了 ' w& J* k$ _) x) n2 W
我會唔好意思的
& [% F' d0 R! s+ A* biamaboyandog 发表于 2011-6-12 14:38

}. ?' B. b2 A' ^% s! ]- v" H; d' b9 R: S
* K% J. R$ Z1 y' R  q+ v3 E9 y
    想唔到店长都有唔普意思噶时候啊

inber 发表于 2011-6-12 14:43:50 | 显示全部楼层
想唔到店长都有唔普意思噶时候啊% P" e" D( w/ J. _1 s( N
h2o2 发表于 2011-6-12 14:43
$ ]1 c9 F9 O7 E0 E

" c0 M1 h. p# L
9 _4 X; b& K- C2 w/ |8 T# |# |你咁講姐系話我平時很不要面啦

h2o2 发表于 2011-6-12 14:46:46 | 显示全部楼层
你咁講姐系話我平時很不要面啦5 `" i3 V4 \, @2 c; ?3 b
iamaboyandog 发表于 2011-6-12 14:43
  e4 g2 I- w& L& q. ]4 @
" j; z$ q( R# n+ c; ]( Z

. N1 Q( _7 A2 v8 H    完全唔无你自己讲噶意思 (我系话店长系一个阔达个爱人杰)

QQ车 发表于 2011-6-12 14:58:54 | 显示全部楼层
好好努力就得了。

kyo1983 发表于 2011-6-12 16:21:50 | 显示全部楼层
当你可以下嘅时候就可以下了