[社区发布] 粤漫社可能休站2天公告

Kiver 发布于2011-6-5 19:37 3511 次浏览 39 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-6-5 22:52:03 | 显示全部楼层
回复 23# iamaboyandog 8 x$ N( i* N  A$ v
8 k0 [0 x/ J: ]$ G

* @+ g( B1 o/ Y; `    当年嘛,还年轻~现在嘛,已经.....(到时讲畀大家知) ~

漫步雲端 发表于 2011-6-5 22:52:46 | 显示全部楼层
高難度
( J+ x+ A0 p" E  P4 G不會是同佢傾緊關於我嘅事吧5 S% y6 v' r# {$ Y
5 o8 ^$ ~5 w6 C2 M8 ^
(不過當時我都未註冊 )' `  b0 j4 l+ k$ u* F- H6 r, j
iamaboyandog 发表于 2011-6-5 22:47
) M, j" l" {3 W4 b+ q6 Z5 r
2 A3 E: F, d; z) q

/ |# h. _$ Y( X8 D5 b+ Z    # ]7 W4 s+ e4 q. Y5 l$ q
你想知道咪慢慢查囖 7千幾帖啫 唔系好多

aubert22 发表于 2011-6-5 22:54:04 | 显示全部楼层
雀仔話你曾經1日1千帖
+ o5 G4 V% b8 k" |; `漫步雲端 发表于 2011-6-5 22:51

, w3 x: f+ A8 ~5 W9 l3 i; P. F
- y5 |6 P! Y/ e1 r5 J6 a6 G/ p, ^9 [4 E' O
    雀仔出卖人哋嘅~~

漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:00:11 | 显示全部楼层
雀仔出卖人哋嘅~~
7 }( X+ k6 {5 p/ l( zaubert22 发表于 2011-6-5 22:54
4 S/ M- C- \5 h- b) m
# S5 C4 w  y& T' ^
$ k3 f- \& j* z, c5 `
終於肯認啦其實我亂講嘅,不過咁都講中左

inber 发表于 2011-6-5 23:01:58 | 显示全部楼层
雀仔出卖人哋嘅~~; E7 S4 r) S  M2 T2 y' M* }; _
aubert22 发表于 2011-6-5 22:54
3 ~* I) m8 S/ E' f5 r3 l

s# m6 X% t5 r+ G7 D; p6 |! g, a
2 D" H! e3 L9 q2 |0 T7 v7 ~- i比漫步陰左

aubert22 发表于 2011-6-5 23:45:05 | 显示全部楼层
2 O2 v# y2 q/ A. ^* \漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:00
8 b$ t$ S* S! y; i2 Y8 ]

# {: l* a% \- \5 W5 ]* q2 U' u- [. A; l/ l
    我都无承认~~嘻嘻~

漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:53:00 | 显示全部楼层
我都无承认~~嘻嘻~3 P9 d$ {( l8 W4 d7 U6 U4 G
aubert22 发表于 2011-6-5 23:45
. }$ J" b% G& u, |; |

8 H, g0 p) t2 \' U1 \3 X
" a2 ~, d! K( H+ J$ R3 b& X/ p) L    2 ~. I/ y* {, Y% n3 S
無謂死撐了...

Kuromi19 发表于 2011-6-6 00:09:27 | 显示全部楼层
下?又要休?唔好喇挂~

QQ车 发表于 2011-6-6 00:42:17 | 显示全部楼层
雀仔話你曾經1日1千帖
6 x$ U) I" t# J# ^3 P& T漫步雲端 发表于 2011-6-5 22:51

6 ~7 v3 q5 y% d+ F! m5 T4 g7 t- f5 e
+ U6 r  t( E; @" ^( w' G4 u* `8 n& F+ d$ z7 I
    1日1千帖,咁水牛

golify 发表于 2011-6-6 01:31:41 | 显示全部楼层
真是突然,祝顺顺利利!

kwanyeung 发表于 2011-6-6 05:07:14 | 显示全部楼层
* Z+ D/ H' ~9 I" }2 ~2 x" i漫步雲端 发表于 2011-6-5 23:00

% z. G( r" F3 Q5 a唉吔。又陰人。又多個人中招。 0 R6 v' o& C. r( }
不過佢一日吹幾千帖都唔出奇。依家每日之星競爭已經細咗好多。嗰時閒閒地千千聲。

kental 发表于 2011-6-11 08:25:46 | 显示全部楼层
好彩翻得来者;以后上唔到就可惜啦