[漫展资讯] 成为超宅王!赢取万元奖金!

Kiver 发布于2011-6-1 17:03 3940 次浏览 24 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kuromi19 发表于 2011-6-1 21:13:09 | 显示全部楼层
D钱好似几吸引
8 e$ I5 p5 |: P  s6 w/ @6 F235795561 发表于 2011-6-1 19:47
- q9 u4 Z- [4 V

2 h; `! |- Q! V6 e
5 D1 l8 F; B* Z$ Y; d    睇清楚啊,果个系奖金加奖品既总值来噶,奖金有几多就......

エツクス 发表于 2011-6-1 21:18:37 | 显示全部楼层
我只可以算係一个半宅嘅人
: @7 \1 U2 k( c7 y超宅~~~
2 S% D* }" M/ H# w奖金点都与我无缘啊

235795561 发表于 2011-6-1 21:54:15 | 显示全部楼层
回复 13# Kuromi19 : h, p+ w; N; h3 Q
1 T% |+ U6 p* E

0 y' v) Q6 @7 S6 r+ N2 o% }    你甘讲,距送张烂鬼签名海报给你,话价值100000000000+都得噶拉

235795561 发表于 2011-6-1 21:55:14 | 显示全部楼层
回复 10# iamaboyandog . C( X' |2 d! d

7 y7 P# k, C8 Y+ K. _; h
. i' B9 H: ?& y8 _$ N    有吃五吃,罪大恶极

inber 发表于 2011-6-1 22:00:20 | 显示全部楼层
回复  Kuromi19 * h4 `+ R, Z( X6 O
) D( k$ U7 P6 ]' [  ?6 U& p* n
" g2 L3 X% Q; ]/ y
     你甘讲,距送张烂鬼签名海报给你,话价值100000000000+都得噶拉9 p; j$ E* B2 }) {
235795561 发表于 2011-6-1 21:54

- _. E* K5 d0 R- ]  G% U) h' g- m( a: O5 P  A" S. V7 d1 _/ H

' {3 {% c" K: o5 A, D 原來點心可以咁風趣

kevinchan 发表于 2011-6-1 22:17:27 | 显示全部楼层
唔关我事,乜都唔识,无缘了

kamisa 发表于 2011-6-1 22:24:58 | 显示全部楼层
超宅王太高难度了

HARO-哈罗 发表于 2011-6-1 23:40:24 | 显示全部楼层
甘难啊,无缘,围观

HARO-哈罗 发表于 2011-6-1 23:44:29 | 显示全部楼层
连模拟题都没,怎知考什么。考天朝卡通知识1 s% p$ c; l2 u8 L9 u
基拉杰特 发表于 2011-6-1 17:08
. o1 s# d% \& X& q. m
! O* ?) v5 l$ K4 b, l1 A! W/ B
$ y+ b: H* K4 |6 _7 ?* s0 I6 a2 _8 E
    考天朝卡通.....无法想象,唔好话答啦。

jinguang 发表于 2011-6-2 09:26:13 | 显示全部楼层
届时观摩学习,参加就免了。

雪比 发表于 2011-6-2 13:58:17 | 显示全部楼层
考天朝卡通.....无法想象,唔好话答啦。
+ y* G7 A7 p" r8 ~HARO-哈罗 发表于 2011-6-1 23:44

6 ~- |1 Y2 C! a, b; t) |- m! p
, h: C/ [- H0 n9 E" z' {1 A( ^) K* u% B: Z0 u. H6 i4 u
    听到呢种问题,即刻撒手兼令头,切白旗投降~~~

雪比 发表于 2011-6-2 14:00:56 | 显示全部楼层
范围无限大
; N8 P; y+ e1 q& O: W知识无限广
7 c1 f- D4 ?' ]0 G4 M( V2 \; _4 C难度无限高