[其它更多] [原创] [天元突破] [粤日双语][1280x720][hdtvrip][全27集]更新04

by.iceb 发布于2011-5-29 18:07 7245 次浏览 60 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-5-29 19:56:21 | 显示全部楼层
應該系U2上某鍵盤大大發的版本來~~我都收左~~打算校哩套的~~
9 {/ n2 Z2 r2 z: H( T5 x- h; `, u9 ^* |2 r8 v. H
但印象中,MIX大大的粵語音軌有D差 ...
! y. Y, F& j% R9 T! Cmcnynbajay 发表于 2011-5-29 19:45

R+ `7 Z9 L( `* L) z4 r
" b5 |5 V/ u2 M5 W
5 e7 Y; v  z) u5 K: n數漏左m街
4 \9 q2 i, u. \8 L  f- r- x4 _佢都有合一集

mcnynbajay 发表于 2011-5-29 20:07:06 | 显示全部楼层
數漏左m街- F2 O5 t% v! q
佢都有合一集7 C' i+ m; A' m
iamaboyandog 发表于 2011-5-29 19:56
0 g3 V- g* e  Q
佢啊~~我都系無視佢吧~~咩都唔知……% e3 p# C" f  [. ~+ \* s9 L1 O. V; }
* X% b/ G3 M9 @) a( r+ n; v: Z

你又想合 做乜鬼呢套突然咁搶手啊1 u+ B! Y) P8 R/ C, O1 j4 M
幽助有錄...佢前日已經用qq發音頻比我了
( J: j8 P- T+ y0 v* Q2 r: f漫步雲端 发表于 2011-5-29 19:51
5 U! J5 e$ J# F! T
: {0 I( z$ x8 O8 s8 b3 N* O
嗯~~哩套的好熱血的~~我都超中意~~加上配音班底相當唔錯~~唔似animax配的~~貌似系港版DVD果班人來的~~6 e  R% l) |; r% o

/ `4 G8 J* Z+ Q2 [1 D" `3 y劇情熱血程度好比《魔法小神童加旋》,所以,一直都想校的~~
3 G. U4 t* z: ^& `3 O7 u9 v3 X# A" U# h/ S* e3 O" V7 g
劇場版呢~~好坑爹的~~回顧篇的內容~~但又有D補充內容,先明白到個結局!!  G; G, h% F/ T7 }
/ F: A5 l  N1 V  I- W5 B
系啊~~甘搵你傳比我了~~MF上唔到? 系呢,使唔使我傳《黃金豬》第3集音軌過你了?

zmqxzmq 发表于 2011-5-29 20:14:57 | 显示全部楼层
天元突破系热血神作啊
4 M2 R% J# _# {, `多谢分享

235795561 发表于 2011-5-29 20:25:14 | 显示全部楼层
貌似几好睇噶喔

Batcat 发表于 2011-5-29 20:37:34 | 显示全部楼层
應該系U2上某鍵盤大大發的版本來~~我都收左~~打算校哩套的~~
4 l: l. q% j( o& Z  n( ?5 s
; j, D8 c% l- ?6 d但印象中,MIX大大的粵語音軌有D差 ...7 F" v. W. U2 i/ l, t1 V! E/ I
mcnynbajay 发表于 2011-5-29 19:45

4 v* J1 Y: R8 ^  E$ K1 V, u, t3 s; m* c

7 g( M; l/ M* X$ W1 ?+ e   其實我未校完,卡左系15集度,嚟套重播緊,仲有雙版本個集系第6集,tv放既系放送版,dvd就解放版!!

liangk9527 发表于 2011-5-29 22:36:46 | 显示全部楼层
经典...转向天际..

qumjl 发表于 2011-5-29 22:44:59 | 显示全部楼层
其实是不是HDTVrip 比DVDrip好?!

aaron81 发表于 2011-5-30 00:11:37 | 显示全部楼层
这样发当然可以,可以的话最好提供埋片源下载连接

netasa 发表于 2011-5-30 01:10:06 | 显示全部楼层
在115阿,好下左先,点都好过堆晒去MU果度下。

chrisrex 发表于 2011-5-30 01:33:53 | 显示全部楼层
唔系呢個意思...我不會表達 你英文好自己睇啦
: a( k) b  r4 w4 [6 n2 u, fAll the HQ RAWs, courtesy of TV-Japan and pa ...0 s3 G. b/ x' n/ o) W" M
漫步雲端 发表于 2011/5/29 07:29 PM
) J9 I" m/ T3 B! m; n$ V

% W. Y/ ^' P) \1 q  F4 y0 K% B$ x* l9 A
    high quality高质量抑或系headquarter总部呢........

漫步雲端 发表于 2011-5-30 03:31:49 | 显示全部楼层
high quality高质量抑或系headquarter总部呢........7 a: k4 x; u# k
chrisrex 发表于 2011-5-30 01:33

$ |6 L% L$ E" ^; K9 u: N6 p. X
! U* f* b! t1 |& I5 L- c
( W, P6 u+ b$ @8 S' c* q   
/ Q& k; H' K+ p- d$ g6 p超3英文帝

DARK0088 发表于 2011-5-30 09:30:32 | 显示全部楼层
好热血噶片啊。。。支持继续更新!~~