[新闻资讯] 小弟我3点半起身睇NBA

凹凸不平 发布于2011-5-16 04:26 1436 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-5-16 20:24:05 | 显示全部楼层
NBA是什么

eegbook 发表于 2011-5-16 20:26:36 | 显示全部楼层
NBA是什么
! z$ J* X1 f8 y  |' \6 f基拉杰特 发表于 2011-5-16 20:24
6 x: k" S- y8 Z
" W- W- [; P* N# Z8 R5 B/ e
1 p& w  _, Q5 v$ I4 P: i6 o$ q
    N=牛,B,就系B;A嘛。。。系A片。( w. R$ z# }. m6 Y
串起身牛B嘅A片。

eegbook 发表于 2011-5-16 20:26:56 | 显示全部楼层
睇左早上公牛对热火!!, ?; ^/ `& U6 s, ^" G# A9 Z
freedom246 发表于 2011-5-16 19:25

+ P3 S, U/ L+ v( Z* u$ ~) ~6 f0 P0 P4 [+ z' {9 p1 L9 `

4 F7 u0 `2 X0 C    够哂狂热,你买咗几银?

asd123456 发表于 2011-5-16 20:38:47 | 显示全部楼层
回复 14# eegbook
5 T; u" m" G5 i% m, l, W
0 \; K0 J. y+ T
. d4 d  J. p( b/ E    铁猫你,,真系好搞笑..

golify 发表于 2011-5-16 21:25:51 | 显示全部楼层
身体健康才睇NBA,我身体大不如前,已经唔睇好多年了。

eegbook 发表于 2011-5-17 00:14:04 | 显示全部楼层
回复  eegbook & p7 O# U/ n/ M2 R* O7 q2 D1 f

9 U: l# a6 e1 l$ d
. E; t% k1 W9 Z) q* n3 V    铁猫你,,真系好搞笑..
4 l( H4 M5 v" \6 I/ J. s4 Yasd123456 发表于 2011-5-16 20:38

9 e) X! m0 Q' I
- I; L$ u/ ^- A; Q0 o, Z" _5 X* k8 K$ A) W! K# l
    无咁啦,人地会,妒忌架嘛。

asd123456 发表于 2011-5-17 16:44:00 | 显示全部楼层
回复 18# eegbook   `% I( E6 q) L6 z  {

: P- W+ ]# K  d  \& ^
8 k* t0 c" ^) W& W    - -~!我点会呢

eegbook 发表于 2011-5-17 17:40:32 | 显示全部楼层
我。。。还打篮球好多年。

rundal 发表于 2011-5-28 21:16:51 | 显示全部楼层
唉~自从神嚟嘅咗之后,我都唔睇啰,依家公牛貌似开始有啲起色,不过都斗唔赢占士