星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[艺术创意] 夏娜cosplay图

谁明我心 发布于2011-5-14 04:30 1893 次浏览 22 位用户参与讨论     [复制分享主题]
申咗号两个月(实际系一个月。。。),第一次发帖。沙谷噶cosplay# O2 I4 t. R( B$ v
; I4 _5 a: C4 |, d/ r* k

1 j4 H6 A; x5 \7 ^; V
& N" G* b4 ?4 u: s0 m; `7 y* q6 z& u# I, e2 S
shakugan_no_shana shana(2).jpg 14944666.jpg 57207735.jpg 36679403.jpg 49274999.jpg 52987382.jpg 54799202.jpg shakugan_no_shana shana(4).jpg shakugan_no_shana shana(5).jpg 66904156.jpg 68670374.jpg 70531506.jpg 76575683.jpg 80566943.jpg 86368162.jpg 86834053.jpg 93808589.jpg 95505341.jpg 94692268.jpg 96178338.jpg pds.exblog.jp__b0044523_212871.jpg shakugan_no_shana shana(3).jpg

已有(22)人评论

webank 发表于 2011-5-14 06:54:45 | 显示全部楼层
还不错就是熟了一点

qumjl 发表于 2011-5-14 07:51:49 | 显示全部楼层
其实我觉得cosplay唔洗学似d动画人物咁特登禄大只眼,好唔自然

エツクス 发表于 2011-5-14 08:33:53 | 显示全部楼层
我记得之前睇过佢好似已经上佐天堂,不过佢啲COS就真係我睇过咁多个之中最掂果个

凹凸不平 发表于 2011-5-14 08:42:40 | 显示全部楼层
我表示一般的难看

kevinchan 发表于 2011-5-14 09:02:19 | 显示全部楼层
唔知係米我唔识欣赏呢,表示很一般

基拉杰特 发表于 2011-5-14 10:17:10 | 显示全部楼层
据讲佢钉佐

无双MR 发表于 2011-5-14 10:46:47 | 显示全部楼层
来来去去就是这几个pose,不觉得抢大众的眼球。

Milanor 发表于 2011-5-14 11:53:24 | 显示全部楼层
都唔似夏娜~

kental 发表于 2011-5-14 12:04:54 | 显示全部楼层
总是觉得距太高啦!都唔似夏娜酱

jinguang 发表于 2011-5-14 13:12:39 | 显示全部楼层
其实我觉得cosplay唔洗学似d动画人物咁特登禄大只眼,好唔自然: q' ]- o+ G* z
qumjl 发表于 2011-5-14 07:51
. W* x# v" t- u" z8 Q4 m- @/ E' Z
7 L/ I# Y# m' k+ V0 U7 j' b' y
; i% [. ?3 }1 y: d& d5 F1 ]
    同感啊,看了感觉很难看,而且完全体现不出夏娜可爱小萝莉的一面。

235795561 发表于 2011-5-14 15:14:12 | 显示全部楼层
深蓝色噶丝,几好

12下一页