[迅雷快传] [j2rip][幸運四葉草][01~22][日粵雙語][內掛中字][mkv]

ngyan1600 发布于2011-5-3 08:26 3085 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kidhitomi 发表于 2011-5-3 19:18:48 | 显示全部楼层
呢部睇啲唔睇啲6 u* m5 P: n% H' k9 g7 o0 c$ [9 z8 S
得閑再補了

gulliver 发表于 2011-5-3 19:54:51 | 显示全部楼层
1600要过来支持~期待更多新片

gulliver 发表于 2011-5-3 19:55:41 | 显示全部楼层
等我下來睇下,某集有無補到光仔,睇到某人騎車,不幸露春光!
" B2 {4 [, |5 S) Smcnynbajay 发表于 2011-5-3 14:51
4 W$ P# ~4 }' W7 u& {; ?) a

0 j) x* N1 o" l$ h& m1 I% V8 b- Y; L9 b5 Y9 t3 S1 J9 x0 a3 Y7 \
    厄............呢又知~ 唔通你睇过~?

mcnynbajay 发表于 2011-5-3 20:05:26 | 显示全部楼层
厄............呢又知~ 唔通你睇过~?
% A3 L4 ^; ?! E4 b) I6 ^3 H( e+ ygulliver 发表于 2011-5-3 19:55
% C$ y% m' u5 W/ l1 d% ?, V8 N
; W5 Q, t# k. u$ g$ P& g# l( {
咩了?我系睇過了~我先睇日語版的~~後來睇TVB錄影的~~發現記憶中系有果一幕~~但TVB CUT左!

gulliver 发表于 2011-5-3 20:17:31 | 显示全部楼层
咩了?我系睇過了~我先睇日語版的~~後來睇TVB錄影的~~發現記憶中系有果一幕~~但TVB CUT左!
$ O9 h$ U5 M) b+ t3 u! I* Y/ R* _0 Zmcnynbajay 发表于 2011-5-3 20:05
% ]7 Z4 Y# Z; p& H- N- h+ k
) r4 _3 P3 K6 v) g

: U8 X3 }5 s) D' {2 n    某人对某些画面好记性啊~不过呢D我都觉的要CUT左~唔系就教坏细路

ngyan1600 发表于 2011-5-3 20:31:20 | 显示全部楼层
等我下來睇下,某集有無補到光仔,睇到某人騎車,不幸露春光!
4 r, P# n. C4 amcnynbajay 发表于 2011-5-3 14:51

0 D+ Q5 G* s- `4 E; x- x7 l
) j  ?! q/ Z: D, v@@""""邊集?以我睇好似無呢d畫面~

ngyan1600 发表于 2011-5-3 20:34:59 | 显示全部楼层
某人对某些画面好记性啊~不过呢D我都觉的要CUT左~唔系就教坏细路0 F: z' B# I) X
gulliver 发表于 2011-5-3 20:17

& T4 j- `: R9 G
; v8 N/ U! t$ {; J6 V
& Y0 a; [% T  K$ r    依照物理法側,踩車走光係正常現象...何來教壞細路,係tvb太敏感ja......應走而不走就教壞人喇...../ j1 b9 U1 Z7 }
成日睇到d美少女戰宜,應走既動作時....d裙戀係好神奇咁"痴住"條腿....呢d仲教壞人,令到d女成日意為,再短既裙都唔會走光.....

maplep 发表于 2011-5-3 20:39:58 | 显示全部楼层
最近1600发片无图

gulliver 发表于 2011-5-3 21:45:04 | 显示全部楼层
依照物理法側,踩車走光係正常現象...何來教壞細路,係tvb太敏感ja......應走而不走就教壞人喇.... ...9 l8 \6 ]. F* c
ngyan1600 发表于 2011-5-3 20:34

4 O3 B* y0 i! }1 c4 \. z# I8 K0 b6 U: [$ g
# M6 v" D, J5 k8 W6 H0 i
    厄............唔通真系要有风吹下就要裙起咩~其实我都觉得应吹起时要吹起~感样先真实~
4 L$ j" l+ t+ g" o( F: g% Q( B不过日本动画女大多数都系短裙~而且好死唔死角度感鬼死好~都系刚刚好睇到~$ [" a% m% K$ ~) F0 c1 X( G6 c7 A
呢D本来就系人为画到感~所以所有原因都系条裙野出来~你话系唔系~?
3 G6 J/ C* A( ^: W% o8 @不过距唔短边有感多人睇啊~

ngyan1600 发表于 2011-5-3 23:24:49 | 显示全部楼层
最近1600发片无图# ?4 y: D1 |$ _' d4 U6 F7 Y$ W7 F
maplep 发表于 2011-5-3 20:39
# D& w2 w8 w# s; U* j

9 A9 r" b! ]6 m- T( ~/ E
  |3 _$ I( S2 p! Z  Y$ p8 Y4 }    唔係最近無圖.....只係首發時唔記得/上唔到呢度.....當記得/上到呢度時,就以經刪左圖了

平常心 发表于 2011-5-3 23:35:35 | 显示全部楼层
现在未有空间,迟下再下载,感谢1600

garyma0620 发表于 2011-5-4 14:08:12 | 显示全部楼层
到现在都还没时间去看~~~~