一公升眼泪One Litre of Tears[日剧][TVB粤语配音][BDRip-MKV][含日语+中字][全11集]

Kiver 发布于2011-4-24 15:34 10224 次浏览 86 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
袭影如形 发表于 2011-4-24 19:41:16 | 显示全部楼层
看过日语的~流泪啊这个~~~~~

Kiver 发表于 2011-4-24 20:17:48 | 显示全部楼层
我中意首頁果2張Q版圖~~好萌好催淚了!
/ c4 i: y1 ~! z  a$ O0 c0 O2 `; B: a: R% u* N$ K! H) X% t9 Z
K社賣到咁貴~~擺到明搶我生意遮~~59星VS2星~~我點都唔贊 ...# j; ~3 _" B5 K
mcnynbajay 发表于 2011-4-24 19:13

1 i6 n  F' z# a$ H: B8 }
8 C5 F' T: _) }# X6 ?
. n& X2 }/ c# |    就是吾想抢你生意先卖贵D

mcnynbajay 发表于 2011-4-24 20:26:50 | 显示全部楼层
就是吾想抢你生意先卖贵D. p- b% Y7 R# Q4 ~% _/ Q& }
Kiver 发表于 2011-4-24 20:17
- K1 Z6 C" N4 q' K/ U* L
+ M* v, I  Z; A" L/ z; m
2 Z; O0 ^5 Y# v! Y) I: ^5 g! v# s* ~
   弊在,你有個一個買入左,就頂了我果一大班人~~頂29個~~講唔通!我有人氣,就無著數咯!你點都有人氣,同時二者兼收!
, a; M; Q5 F# i% f  s/ B好唔服……

Kiver 发表于 2011-4-24 20:34:54 | 显示全部楼层
弊在,你有個一個買入左,就頂了我果一大班人~~頂29個~~講唔通!我有人氣,就無著數咯!你點 ...
& H" U( ~% [( U6 r* A& jmcnynbajay 发表于 2011-4-24 20:26
% p' v' ^' m* g) X0 ?  x

2 ^; }' h/ U' h; C8 t9 ~8 [
5 {0 g7 {7 @' W+ p' S1 {+ L    一个月内赚到的利润全部俾你啦~~~。。。呵呵~~~

mcnynbajay 发表于 2011-4-24 20:47:38 | 显示全部楼层
一个月内赚到的利润全部俾你啦~~~。。。呵呵~~~
! f! _" K, ^7 s, S( K  F' VKiver 发表于 2011-4-24 20:34
/ `. R! K, _$ W" t# r

/ C: ?8 V! }! M( l! z  k: o咁又唔使的~~只要你系我的主題度,打賞下就得了~~你要識做了~~* A+ L2 m/ G4 z/ z
& Y4 I. _3 v# O7 i. q3 ^1 J
你收的稅咁貴~~真的搵鬼幫襯了~真的影響唔大!

Kiver 发表于 2011-4-24 20:55:28 | 显示全部楼层
咁又唔使的~~只要你系我的主題度,打賞下就得了~~你要識做了~~* N2 I+ Q9 i$ `4 o

" t. x/ Y: b" @' G你收的稅咁貴~~真的搵鬼幫襯了 ...' u/ Q7 R  Z3 p- S1 V
mcnynbajay 发表于 2011-4-24 20:47
- s  e# O, O; {' A$ S( v

3 n+ r0 T5 W# N2 s3 i6 C
5 Z) H* f2 N! m: W: O    被精华了~

QQ车 发表于 2011-4-24 21:14:31 | 显示全部楼层
这个剧赚了很多人的眼泪.

vskenying 发表于 2011-4-24 21:32:00 | 显示全部楼层
我中意首頁果2張Q版圖~~好萌好催淚了!, E5 Y, b6 l- Z1 [
) b) P0 d4 F- _. a7 T& Q
K社賣到咁貴~~擺到明搶我生意遮~~59星VS2星~~我點都唔贊 ...
7 p" `3 {8 ^8 |6 ^) {- N( q% {8 qmcnynbajay 发表于 2011-4-24 19:13

' F) ~/ H# w9 b+ v1 B$ r  T( B2 G$ e% {' K% K
* j; R# h) F5 u& Q+ M
    不過唔知道妳的HDrip同K社的BDrip比,邊個清D哩?傚果最重要.

Kiver 发表于 2011-4-24 22:03:24 | 显示全部楼层
不過唔知道妳的HDrip同K社的BDrip比,邊個清D哩?傚果最重要.+ W4 R8 F! a6 i1 p8 X" @
vskenying 发表于 2011-4-24 21:32

4 e) C' [7 |6 g# W6 i0 C0 U3 o3 @! T- e" V4 K  O* ?" Z) k
7 J$ e9 B" S* ~. ]/ s* p& _% P
    一样伽~~~~

mcnynbajay 发表于 2011-4-24 22:11:01 | 显示全部楼层
不過唔知道妳的HDrip同K社的BDrip比,邊個清D哩?傚果最重要.  U& G( F/ a+ q: _. ]
vskenying 发表于 2011-4-24 21:32
: G' _5 P( W" M
( V) E: X' f$ P6 z8 J; w
  Z2 Q+ c, v( ]+ i
   系喔~~忘了提醒K社,你又誤人子弟了~~咪打錯了~~系HDTV RIP~~唔系BD了~~: S, q- Q) I# N( `' R, P( L- n
無乜點見過日劇有出過BD~~咪唔會了~~仲有我的校正音軌,唔適合任何版本的!

vskenying 发表于 2011-4-25 01:09:48 | 显示全部楼层
系喔~~忘了提醒K社,你又誤人子弟了~~咪打錯了~~系HDTV RIP~~唔系BD了~~
4 n4 C$ |% }5 G* {' p無乜點見過日劇有 ...1 ~0 R  X# U# Y
mcnynbajay 发表于 2011-4-24 22:11
3 D) K& j8 @$ H. D  k' r

3 v" b- F1 W8 E9 _8 o6 z, ]' L% I" T. O
    妳的繫已經閤成好粵語的嗎?

netasa 发表于 2011-4-25 01:43:03 | 显示全部楼层
唔知依部嘢,TVB有无CUT过片呢。 一集就成G啊?咁真係要考虑下先下了。