• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 跪求爆裂战士战蓝宝的粤语版得,有的发给我

asd1138 发布于2011-4-22 19:48 1665 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-4-22 21:34:16 | 显示全部楼层
忘記左. {" `& z: F# M+ ~; l2 ~0 a/ q
多謝前輩提醒
" V% d0 y* S& W3 Wiamaboyandog 发表于 2011-4-22 20:40

' j& l! Y( [2 ]8 w- n3 z- ~- ^8 v3 e7 ~9 h: x. O

0 M9 l7 S" s" K( g7 m  V* ?8 ~0 f& Z   
5 v( B. H# r9 ], b6 e' @前輩 唔敢當

inber 发表于 2011-4-22 21:36:07 | 显示全部楼层
前輩 唔敢當
+ \: w9 ~, w$ F0 r漫步雲端 发表于 2011-4-22 21:34
2 U( K! G3 n# t

) _, Y( m" U0 t& r7 v9 G; z, r( i; p( ?3 p4 t4 j
情境又重複了) r6 r  E$ Y# ]) z- @
我想像到我和之和回一樣的句子! E) N- T8 q) m9 g
你大約會點答

漫步雲端 发表于 2011-4-22 21:42:10 | 显示全部楼层
情境又重複了
1 @+ _5 t( ^  E( U$ a& b  [我想像到我和之和回一樣的句子
$ M: O( Q6 ?+ B你大約會點答' e1 [( G4 [6 G& v* h% b
iamaboyandog 发表于 2011-4-22 21:36
, t/ c0 }& i5 n7 C: y# s" l

' `! h  l: V% ]8 e  }7 w: w) J9 l* K; k. P& n5 [- [9 ]
我想像到我和之和回一樣的句子

8 R" M5 J4 E8 Q2 ^. `2 b! y' K% G1 z7 v* h
呢句咩意思?我讀的書少睇唔明

inber 发表于 2011-4-22 21:43:56 | 显示全部楼层
呢句咩意思?我讀的書少睇唔明& h  C) F4 E$ |( [7 u1 Y
漫步雲端 发表于 2011-4-22 21:42
2 b( y  A. }3 x8 M$ t+ @, H
; T$ ], F' P9 x6 S* i
  U/ c( T6 k) U- g) Y( H: Z
下次直接d話我表達能力差可以了, Q( [3 Q; A6 f, }3 n
因為我都唔知自己講咩

漫步雲端 发表于 2011-4-22 21:45:36 | 显示全部楼层
下次直接d話我表達能力差可以了/ w6 D; @) x8 l  E. ^
因為我都唔知自己講咩
- o$ J) K7 S  s! @iamaboyandog 发表于 2011-4-22 21:43
2 x0 Q. n) ?2 w: g2 ?
" j7 ?& o$ S; t
4 L8 ~2 T& W3 @, K/ r( i( }
    6 V! S# n8 r2 [' y
= =,唔好系呢度吹了

QQ车 发表于 2011-4-23 01:26:45 | 显示全部楼层
唔好意思帮你唔到.