[其它更多] 全世界最诡异的十个鬼故事,你能看到第几个?

cck1877 发布于2011-4-20 22:28 7162 次浏览 103 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-4-21 23:46:28 | 显示全部楼层
叫鐵貓親自講畀你聽咪得囖 仲可以增進下彼此嘅感情
6 x+ ]4 m3 l+ U0 F3 d* ], P6 |漫步雲端 发表于 2011-4-21 23:44
: {" e" g$ f, I. s$ ?
- d9 L) {0 O: i

) r& `/ K$ X) B( W: O2 ?' u    叫佢同你讲下生活琐碎事好过

漫步雲端 发表于 2011-4-21 23:49:20 | 显示全部楼层
你话我得人惊,仲唔系乱噏廿四?
4 g; l/ U' `* R4 Z: B1 Hkevinchan 发表于 2011-4-21 23:45

4 h8 X$ B0 a# e  z, }
8 }$ ^9 t1 t; W! e6 L
7 ?; H3 T( t3 Y( j: A    ; N+ R) {0 f  L9 y$ m& R
你一日內發600帖,呢個唔算得人驚咩

漫步雲端 发表于 2011-4-21 23:50:41 | 显示全部楼层
叫佢同你讲下生活琐碎事好过
7 B2 `2 Z$ s2 M7 zkevinchan 发表于 2011-4-21 23:46

. R6 l  x% K2 s1 n! j0 J1 x$ w9 w  q4 `$ C1 u" S8 w
( c- E; k8 ^$ V$ a
    * I$ {( o- l; e- S7 [& p1 O
瑣碎事有乜好講啫

eegbook 发表于 2011-4-22 00:10:38 | 显示全部楼层
得闲留意多啲,推荐畀我,好耐未听过鬼古. g+ B* B* h% d
kevinchan 发表于 2011-4-21 23:45

* l2 f5 J# r+ [5 [; X
& J+ }, W$ f: N& A0 W1 P  g0 o9 _7 P; v: o7 S' s' I
    真系。。我而家至知你原来咁钟意鬼故。不如,我写比你睇好过啦) e7 ]! E$ `1 L5 {& a
又或者。。你黎我度,我直接讲过你听又点话。不过。。。每六秒一蚊架。8 v0 G* J) z7 q/ e/ s) y3 C
本来系每秒一蚊,平D比你又点话。

eegbook 发表于 2011-4-22 00:11:43 | 显示全部楼层
瑣碎事有乜好講啫8 m& x1 W, s+ W9 _: S6 c
漫步雲端 发表于 2011-4-21 23:50
' X. K* l( n' w2 s3 r5 G7 ~4 f

9 y; X- c7 Q' o' E) m  C
2 H: e- [$ T; m1 Y" A    咁你想唔想听吖?

kevinchan 发表于 2011-4-22 00:27:14 | 显示全部楼层
瑣碎事有乜好講啫# N1 ]# s& t) V8 k* u; u
漫步雲端 发表于 2011-4-21 23:50

9 r; A5 i1 c8 p- p& r+ y7 X4 |+ V% p9 W. M+ q

. o8 q# N; Y8 f    唔讲就做哑巴嘞

kevinchan 发表于 2011-4-22 00:31:12 | 显示全部楼层
叫鐵貓親自講畀你聽咪得囖 仲可以增進下彼此嘅感情- h! X$ ?* P: S" O# w. P
漫步雲端 发表于 2011-4-21 23:44
' c( a) C8 R3 ?
3 J4 m7 P8 b7 l4 g# t' F/ Q
. f+ N( l6 Y+ a& X3 e' X5 t/ P
    人哋肯录音都唔错,good idea

kevinchan 发表于 2011-4-22 00:32:06 | 显示全部楼层
真系。。我而家至知你原来咁钟意鬼故。不如,我写比你睇好过啦
6 D+ b9 ?7 t3 t: Q) ^; p* E0 |又或者。。你黎我度,我直接讲过 ...) K1 p7 l8 U7 B- i8 j
eegbook 发表于 2011-4-22 00:10
1 V2 Y/ O0 ^4 G* K8 D
% y' w6 d; U9 t8 F7 ^, B5 E
% S8 n1 p% r) S4 v& y
    高消费,留返畀漫步慢慢叹

kevinchan 发表于 2011-4-22 00:32:31 | 显示全部楼层
你一日內發600帖,呢個唔算得人驚咩8 @- Z: v* d0 B: Y! K
漫步雲端 发表于 2011-4-21 23:49
, @- I9 p. [/ d1 t* }6 \+ G

" }- V* N3 A( r! s' k. c
  q2 O1 S, {2 p% n; d+ t, t9 X2 p    我都未试过,只係最高试过500+啫

eegbook 发表于 2011-4-22 01:10:22 | 显示全部楼层
高消费,留返畀漫步慢慢叹; t* f# S: H  f: P5 u& P8 V
kevinchan 发表于 2011-4-22 00:32
. ^5 s! V8 _- y- h. s

) G2 g2 D% R" ]% ]. W5 {' y' Y0 p2 h& ]8 S) q8 \. h
    你又装机又买主板又买独显独声之余此类咁多嘢,仲话无钱 打劫吖,家阵。男左女右~~

kevinchan 发表于 2011-4-22 01:22:56 | 显示全部楼层
你又装机又买主板又买独显独声之余此类咁多嘢,仲话无钱 打劫吖,家阵。男左女右~~[em208 ...# D8 A' A4 ~+ A
eegbook 发表于 2011-4-22 01:10
) S1 T( c: l5 f* S

* n' }0 W6 e+ J
* B' v, ]; t. g: t5 Z    打劫= =!走啊 未命名.gif

101696144 发表于 2011-4-22 07:09:45 | 显示全部楼层
睇左个开头想睇埋落去,