[生活百科] 雀仔生日快乐^^

maplep 发布于2011-4-19 20:32 7302 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-4-19 22:28:38 | 显示全部楼层
记吧,反正我冇乜记性,你记住啊
5 c( m, R7 |- k$ Z, [kevinchan 发表于 2011-4-19 22:26
% x9 c  @0 K% q* m: Z% k& J* U2 K

( v% G' E1 H# n- a6 p* d' Z3 E0 }# m- G3 c
    ! T* a6 w( f, k2 R% a7 {* T
咁我個紅包肯定就凍過水 不抱太大期望了

eegbook 发表于 2011-4-19 22:30:24 | 显示全部楼层
听日叫雀仔送上热吻一个比你咯!!!3 l/ j* b+ }) T, n  o: |3 S1 F4 b+ b6 w, f$ E+ r
tandong 发表于 2011-4-19 22:18
; \  _* J2 C4 C2 P* @
; s7 v! h6 `! l' F4 \$ C1 E

+ d% S6 Z' d+ w! |( ~    简直就系超级无敌嘅好主意~~~嘻嘻嘻。。。

chanwm123 发表于 2011-4-19 22:30:43 | 显示全部楼层
雀仔兄,唔知你仲記唔得我係邊個呢?

漫步雲端 发表于 2011-4-19 22:32:08 | 显示全部楼层
简直就系超级无敌嘅好主意~~~嘻嘻嘻。。。$ J9 J/ S' X' R! {
eegbook 发表于 2011-4-19 22:30

: X1 E, q" n" K$ J, N  ?
$ G$ K3 X2 w9 R8 Y/ @  Y7 F# n. y; _! ]; n

3 g  b8 a% L5 |呢份禮物啱曬你了

eegbook 发表于 2011-4-19 22:35:25 | 显示全部楼层
呢份禮物啱曬你了  k" O! {3 V3 ~+ e
漫步雲端 发表于 2011-4-19 22:32
# |0 t0 G, \2 P9 _+ I) R! X

, G: Q6 s) A& J; f, T7 x! X+ D' y8 a* a
    嘻嘻嘻。。。我又要~~你听日记得整份厚礼过我唷。。

eegbook 发表于 2011-4-19 22:37:23 | 显示全部楼层
= =!怕怕,怕怕,顿时飞走
9 ]4 j5 i! Y/ M% Y' h1 Ikevinchan 发表于 2011-4-19 22:14

: N7 q1 e( H  m3 x. T$ r$ _  ~2 k( g+ g% J8 _, A

$ X; v* Q- n* l2 H: e& y! ~    乱飞无用唷~~~ 捉住寿星雀。

漫步雲端 发表于 2011-4-19 22:38:57 | 显示全部楼层
嘻嘻嘻。。。我又要~~你听日记得整份厚礼过我唷。。" ~+ q* ?6 \$ G7 s- K+ s5 l/ d, v0 z
eegbook 发表于 2011-4-19 22:35

4 b2 G1 B# D2 }4 h, n$ P+ @3 V/ z8 |3 b0 n

% T# I: P( z- u6 ~, s( `* e    , E, g1 F; N, N- b
點解我要整份厚禮過你?講講原因先

凹凸不平 发表于 2011-4-19 22:40:35 | 显示全部楼层
回复 58# kevinchan
" o$ ^, w1 u0 z+ e
8 s! e8 I$ v+ i
1 c9 l  L, L- Y+ n4 H   嗯嗯,论坛里面有一个中系同一个镇添

kevinchan 发表于 2011-4-19 22:44:07 | 显示全部楼层
咁我個紅包肯定就凍過水 不抱太大期望了$ P! _8 Q9 m; B, z" S1 h4 Q
漫步雲端 发表于 2011-4-19 22:28
$ U1 D3 Y4 D) [  s. U

) X  f( d% e5 n2 i5 g  x5 A9 B3 Q4 l: Z( m1 r2 {# n
    话唔定某一日,我会畀个惊喜你呢?

kevinchan 发表于 2011-4-19 22:44:22 | 显示全部楼层
乱飞无用唷~~~ 捉住寿星雀。% Q/ `4 ^7 ~+ V+ Y1 Q' `& R
eegbook 发表于 2011-4-19 22:37

4 n( z: `3 ?8 @1 r
6 @2 E* X7 P+ L$ X" p
; l! f' s5 o- H, B5 y    飞进实况足球中了

aaron81 发表于 2011-4-19 22:49:06 | 显示全部楼层
吾知我是否还来及!
! O8 S2 e5 ]; z( t生生猛猛~~~

as499383231 发表于 2011-4-19 22:49:44 | 显示全部楼层
雀仔,生日快乐. S5 |. U5 ^8 e2 ]. D6 ]% \
我还是第一次,在这个论坛祝福人,生日