[每日闲聊] 只有进了波大,才知道波可以有多大。

tripod 发布于2011-4-18 22:36 2878 次浏览 37 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-4-20 15:32:28 | 显示全部楼层
回复  eegbook 我真系接受唔到张相噶事实3 U  k( v( k: T1 F+ r7 O3 k3 s
文东咣 发表于 2011-4-20 12:58
# C" {" Y+ j( m8 s  Z  d' `' T1 {

. ^9 {7 Z; k9 v  e
  J/ n) k) g6 E! d    应该系架妹黎,个咩X波大学,只系P上去嘅。你知架啦,架妹,有咩做唔出,呢D相,平常啦。

文东咣 发表于 2011-4-20 19:53:07 | 显示全部楼层
回复 25# eegbook 0 Q6 j# [, u/ j) z

5 @. ^1 w. Y9 N; S' u3 f3 t5 o/ M  A3 C9 `
- {% W2 f7 j. H9 M* X# Y8 o1 U+ f
    高科技吔噶祸,无乜系正噶啦!

eegbook 发表于 2011-4-20 20:25:38 | 显示全部楼层
回复  eegbook
2 A2 J. }& c4 i% p* c( l5 t) f" Q5 A. w
: ?1 y4 }! |: k: J  v, r, h7 H

p$ b; _- I; A' G     高科技吔噶祸,无乜系正噶啦!
3 \& _( b+ P' U; w/ c# N; t# Y4 q文东咣 发表于 2011-4-20 19:53

$ i2 ^. Q$ m2 W8 `: V) X6 L/ z$ A; T2 p+ u9 q3 V: [
7 H1 Q7 |, s* _2 g+ h0 u) p
    9494,我绝对地同意。

hecatcat 发表于 2011-4-21 10:16:34 | 显示全部楼层
P得真绝

yuliaply 发表于 2011-4-24 17:38:19 | 显示全部楼层
都幾好笑呀, 又對到wor

袭影如形 发表于 2011-4-24 20:42:30 | 显示全部楼层
理解不能~~~~~~

golify 发表于 2011-5-16 22:51:09 | 显示全部楼层
第二个对得好,另外的2个打油的。

Kiver 发表于 2011-5-16 22:59:29 | 显示全部楼层
上海某大学男生给大胸女同学乙出上联求对:“上海自来水来自海上”。顺念倒念完全一样,难度极大!波霸女生 ...
* u& q2 d6 d) |- Ttripod 发表于 2011-4-18 22:36
+ }) M, z0 h: e1 E5 v

0 z: o6 N/ `) S3 X/ r
) l" G1 _0 O) k( `! h    的确有点难度1 ^( q9 S) l, O0 \7 b6 |& A
2 l- n8 f  P) U9 A* ]% U7 n
不过看了图
* d4 _& d0 x3 ^+ W7 r再看第一句6 [  _2 P! c8 ?# b  F) ~

4 e( t/ L5 W# o% j* i6 o- g- n& j# m+ t仲以为图中是男的`

九刀流 发表于 2011-5-16 23:05:43 | 显示全部楼层
欣赏楼主幅图多啲!

eegbook 发表于 2011-5-17 14:05:49 | 显示全部楼层
欣赏楼主幅图多啲!
* T' _. w; u9 D2 Z& E九刀流 发表于 2011-5-16 23:05
. y4 |* L$ S0 k- A- _% }

( C9 K4 G$ S/ T2 y* f7 g- {, S! e; N* Q9 U7 k
    大,呢个字非常好XCXX呢。

gold 发表于 2011-5-21 20:56:49 | 显示全部楼层
好卵搞笑,FU LE YOU

qlcforever 发表于 2011-5-21 23:44:52 | 显示全部楼层
依个系唔系官方招生图