• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 有看过全职猎人的漫友们,你们最喜欢里面哪个?

lawrance2 发布于2011-4-17 20:31 4104 次浏览 38 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-4-21 13:07:11 | 显示全部楼层
中意基路亚,好帅气

eegbook 发表于 2011-4-21 17:25:56 | 显示全部楼层
中意基路亚,好帅气
' s  o% P& k" S" o; |3 wkevinchan 发表于 2011-4-21 13:07
/ D+ J6 {# l# X: H1 x

1 ]& m3 |2 S) O7 u/ j5 C
: i# R; e4 d# k; s) U0 h    原来你钟意杀手架。?

kevinchan 发表于 2011-4-21 23:25:37 | 显示全部楼层
原来你钟意杀手架。?
+ @3 g( a7 o2 [" Zeegbook 发表于 2011-4-21 17:25

6 n' @! z! }6 h& g# O' @* H) T

% b9 z* I2 G/ C2 _2 V" _    佢个样好睇,唔关杀手事

eegbook 发表于 2011-4-21 23:35:33 | 显示全部楼层
佢个样好睇,唔关杀手事
' M( y" G; ^7 Q3 y) Gkevinchan 发表于 2011-4-21 23:25
' V4 H* }* [+ t8 m; S
% O) N! P+ q  Y7 O

: u: v! w3 ?  n# {, a/ D0 _) X# r# k    因为佢系鸟巢头咋啩~~

kevinchan 发表于 2011-4-21 23:40:59 | 显示全部楼层
因为佢系鸟巢头咋啩~~6 R7 [1 ]8 x& ~3 Y
eegbook 发表于 2011-4-21 23:35
5 Q$ h) a7 V' j

8 D0 t( [2 v' H- Y& k% [( x" f% ~  T0 |! @0 W) G, h8 T
    基路亚又唔係雀巢头,你记错咗嘞

eegbook 发表于 2011-4-21 23:58:01 | 显示全部楼层
基路亚又唔係雀巢头,你记错咗嘞5 J% B' l( g/ F1 D1 B
kevinchan 发表于 2011-4-21 23:40
% f% T/ Q. \% i- j
- Z: P& c- X8 `4 f

, _: f) e7 ?& k4 Y/ C- g    咁。。。小刚属于咩发型?

kevinchan 发表于 2011-4-22 00:31:33 | 显示全部楼层
咁。。。小刚属于咩发型?3 p/ M. S) A2 |
eegbook 发表于 2011-4-21 23:58
7 N( L& ^  b4 J" k: ]

4 A8 v4 _7 G' D  K6 X1 q1 L) |! q- h3 i. V
    唔识讲,反正小刚几可爱

eegbook 发表于 2011-4-22 16:34:52 | 显示全部楼层
唔识讲,反正小刚几可爱$ W, o* C# I" g' ^
kevinchan 发表于 2011-4-22 00:31

0 m5 H. Q# }7 ]0 e, F: d" `. q5 \2 a' Y" F$ g  s1 G6 N8 a
8 u( j, J' {9 @4 b% y
    雀仔你去咗边吖,今日。。。。。。。
% d" f2 f: g) Q8 n: d# H4 s5 z只显示器呢?买咗未?
1 v7 F. h+ h- ?7 Y* z$ H6 N 我要睇显示器嘅靓仔图图。

lion0 发表于 2011-4-22 19:59:09 | 显示全部楼层
我中意用锁链的酷拿比加哦~~~

kevinchan 发表于 2011-4-22 22:11:52 | 显示全部楼层
雀仔你去咗边吖,今日。。。。。。。
1 d+ u1 I+ l2 }& ~: P6 [0 t只显示器呢?买咗未?
) ]0 d! }8 p9 t, L$ b$ M, P 我要睇显示器嘅靓 ...
3 {# |% z3 d6 r* beegbook 发表于 2011-4-22 16:34
0 a& I$ y! w! ~9 Y% j6 ^7 G
& z+ M! y; A5 k  b" e* f
+ R, m- I& _1 C3 r9 q0 d; p
    买咗,不过唔畀图你睇,哈

eegbook 发表于 2011-4-23 00:11:28 | 显示全部楼层
买咗,不过唔畀图你睇,哈
# |4 e( Y7 A" Z  i. s! V7 Nkevinchan 发表于 2011-4-22 22:11
6 F2 w  i) I3 N+ J+ m$ x
3 v1 q5 Z# b/ d( z5 p  A

% W( M" d+ _. T$ P& d9 g    边得咁架,唔比人睇都有嘅。0 u2 l$ @4 |; M% g! w& T
1 q3 K' ]" C: h+ L
比啦比啦,至多我关注你多D嘞~~~

kangcombo 发表于 2011-4-23 00:52:06 | 显示全部楼层
没有最喜欢的,只有最恨的——富坚,你怎么不去爬山,不去海边啊?