• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

我不过是想发个贴换点钱下东西啊。。。

441400146 发布于2011-4-12 20:14 2070 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-4-13 21:19:24 | 显示全部楼层
话唔定我又突然消失一段时间,咁你点等呢?
' Z. b, U, l/ m8 rkevinchan 发表于 2011-4-13 18:28

; h+ O4 l- N+ p1 r% r6 {- N: ]+ m( l. X/ h2 v  C+ W! E2 x2 N

0 d. W" ~$ m5 _8 j# ?# C   
' i$ A/ _, s; c放心 我知道你系邊度嘅,實搵到你...

kevinchan 发表于 2011-4-13 21:27:52 | 显示全部楼层
放心 我知道你系邊度嘅,實搵到你...7 w+ P  X2 p$ t' k9 V
漫步雲端 发表于 2011-4-13 21:19

" [3 \- {+ T) f" B' R8 T% V4 d3 r- e
! s! t9 \- a3 b
    真唔真啊?我唔係几信

漫步雲端 发表于 2011-4-13 21:43:24 | 显示全部楼层
真唔真啊?我唔係几信4 B& R* d# t: U  b
kevinchan 发表于 2011-4-13 21:27
. P" h6 Q/ ^; t$ _8 g7 [

5 m0 R6 Z, J) ^" y$ W  j" z' \" B1 O1 p
- T! D2 k) T7 N" ^! h    : S- W' g) v' Q
呃你有饭开咩

kevinchan 发表于 2011-4-13 21:45:44 | 显示全部楼层
呃你有饭开咩
6 i, H1 L3 @4 ?: B3 O漫步雲端 发表于 2011-4-13 21:43
' z! T' |; J" Q6 j% s: M  z
8 Q, p- Q( {8 B" g7 k) ], J& p

' E# L, i! H8 B) m# _* F    估唔到漫步咁犀利,十分佩服啊

漫步雲端 发表于 2011-4-13 21:51:17 | 显示全部楼层
估唔到漫步咁犀利,十分佩服啊  c, n, T3 `0 z$ U
kevinchan 发表于 2011-4-13 21:45
* ~0 K& v! M5 t$ u: `/ c# |

1 e3 n! k, B- _* ~! P
4 w' I  R) [! e$ ]8 Z# G5 K   
1 Y2 }, d9 j" U9 M 好耐没畀人赞过啦,有啲唔系好习惯添