• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [乐器]电吉他啵~吾玩下?

MOX 发布于2011-4-6 21:02 2014 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-4-15 15:04:11 | 显示全部楼层
你又话要移走嘅?) _3 K# n2 ~, B# ~5 o4 l. w; G
eegbook 发表于 2011-4-15 14:11
( H3 ~8 v! h0 w. N" W& r' v: N

# }( H$ {- b* J7 e: Y, j( C6 `. C0 w/ p! _

) Y+ k3 [3 V: n  i, I鐵錨升左級?你個頭像下面多左d野啵

eegbook 发表于 2011-4-15 16:14:34 | 显示全部楼层
鐵錨升左級?你個頭像下面多左d野啵
# Q" A0 ]6 \9 |5 G# D) c漫步雲端 发表于 2011-4-15 15:04

. x2 V; R  g7 T% L  _, ^9 ?
0 P9 n% I% r) Q
' c& m5 l; k* F) P    都成个星期嘅事黎咯。你而家至发现。不过,下面个系“1”字,你系“15”,差得远咯。

guanriru123 发表于 2011-4-15 16:27:01 | 显示全部楼层
楼主真多才多艺啊

eegbook 发表于 2011-4-15 16:30:12 | 显示全部楼层
如果系女仔嘅话,比较合适玩电结。因为只手唔使练到咁粗。

kevinchan 发表于 2011-4-15 18:32:51 | 显示全部楼层
你又话要移走嘅?
; A% Y+ v4 h5 t' [$ x* l7 Peegbook 发表于 2011-4-15 14:11

( a1 }1 q. C5 O- r0 m  i
" p$ @+ a$ d. K- X; m" c% I
# Z4 h4 L3 S1 Y" a1 \' K    还问,我已经移好了,这贴本来不在这区 你睇下主楼啦,明明写住我移嘅时间

漫步雲端 发表于 2011-4-15 21:37:37 | 显示全部楼层
都成个星期嘅事黎咯。你而家至发现。不过,下面个系“1”字,你系“15”,差得远咯。
# k; m9 x' s0 r( L  geegbook 发表于 2011-4-15 16:14
, Z. K* p. R9 q  p: m  ]
5 \! Q9 g# L+ @2 }

5 t; X, T$ b$ }& O  R   
9 K/ `3 X% R  G, e* e1證明你系第一嘛,仲犀利啊

eegbook 发表于 2011-4-16 00:50:22 | 显示全部楼层
1證明你系第一嘛,仲犀利啊# _: X7 d1 N. I9 c, N7 K
漫步雲端 发表于 2011-4-15 21:37

! ?, c+ V6 x0 B" H( H
8 d4 b! e: e' r9 ~* K0 H6 w
& i% {* ^- ]6 a    咁都比你讲番生。呵。抵锡。

eegbook 发表于 2011-4-16 00:52:37 | 显示全部楼层
还问,我已经移好了,这贴本来不在这区 你睇下主楼啦,明明写住我移嘅时间
, S0 X4 S$ f9 a: \( c6 ~* Ukevinchan 发表于 2011-4-15 18:32

5 u1 w- T  P# n0 i
( r8 L, E9 F: Z0 R0 p  ]! p7 t3 X: S" f7 y+ p
    咁都唔使“抛砖引玉”架~~

kevinchan 发表于 2011-4-16 00:54:38 | 显示全部楼层
咁都唔使“抛砖引玉”架~~5 I6 ^. r; Y1 w
eegbook 发表于 2011-4-16 00:52
7 i0 {$ {( c2 }& g

) Q5 I7 G  N' f
  q% \/ [3 F+ J" [    =.=明明係你自己唔睇清楚 唔好乱推卸责任

eegbook 发表于 2011-4-16 00:57:56 | 显示全部楼层
=.=明明係你自己唔睇清楚 唔好乱推卸责任
6 J/ A, X8 u' o" T. Qkevinchan 发表于 2011-4-16 00:54
5 l) V+ E( A) @" z6 e
( h9 D( d. d2 u/ z2 w+ l( m
- e+ o( S9 i! f* f! y# L' h
    乜今晚变成暴力雀嘅,无咁啦,我安抚下。 发个好梦吧,孩子。。

kevinchan 发表于 2011-4-16 01:00:13 | 显示全部楼层
乜今晚变成暴力雀嘅,无咁啦,我安抚下。 发个好梦吧,孩子。。
2 m* a1 x3 [' V4 R* O! teegbook 发表于 2011-4-16 00:57
8 c' [  \9 Y. r+ e
2 t$ @2 r$ B. }' O/ l5 U" H8 k# }
- N0 Q" g) P' g: r9 y) p
    睡觉吧你

漫步雲端 发表于 2011-4-16 01:24:57 | 显示全部楼层
咁都比你讲番生。呵。抵锡。. G1 s2 ^* Y& ~' {, x4 l) \
eegbook 发表于 2011-4-16 00:50
1 G( M, h' Z( |0 O6 g3 r; ]! u8 v

f. W/ c# ]/ y5 X( x, ^1 J1 W1 a1 ^4 b. q- |# N" s

1 M5 t8 O3 h$ D, F6 @0 F而家話你第一啊,你咪拉開話題