[其它更多] 停止使用

HKM@MYC 发布于2011-4-2 18:25 4498 次浏览 41 位用户参与讨论     [复制分享主题]
请社长或者管理员,停止HKM@MYC呢个帐号,本人要求我既号,唔想再用,费事比人话点点,论坛有D人好巴闭

已有(41)人评论

yqt 发表于 2011-4-2 18:26:50 | 显示全部楼层
。。。。冇野讲

inber 发表于 2011-4-2 18:32:42 | 显示全部楼层
逃避唔系辦法$ p5 k3 B/ Y4 Q% N
要好好的面對7 i3 z( z. G, p& e
等店長來開解你吧

基拉杰特 发表于 2011-4-2 18:34:34 | 显示全部楼层
多此一举,以后永远不要再进论坛就行啦!没事找事做

235795561 发表于 2011-4-2 18:36:27 | 显示全部楼层
组织噶人出黎辣

inber 发表于 2011-4-2 18:37:56 | 显示全部楼层
组织噶人出黎辣
" u& ]8 }8 F- M235795561 发表于 2011-4-2 18:36

$ _( `8 o2 s" n5 ^, m9 O6 U- G1 v* S4 t7 A

5 G/ `! k, W2 K! _講得好啊
1 |4 h6 h& j& K+ t8 o* D好鐘意你呢句

timaousi 发表于 2011-4-2 18:46:12 | 显示全部楼层
唔洗甘偏激~你做翻你自己未得咯~該做乜嘢嘅就去做乜嘢~就算你換左帳號~到時俾人認得翻你甘未一樣~冇意義~

漫步雲端 发表于 2011-4-2 18:46:18 | 显示全部楼层
我來睇戲的

Hatsuki 发表于 2011-4-2 18:55:49 | 显示全部楼层
前排圍觀

Ling1988 发表于 2011-4-2 19:18:15 | 显示全部楼层
雖然唔清楚是咩情況!但您呢種無事穩事搞,仲是要大果種
8 e" T! S. z  f7 ?' b/ R+ t
  ^) h% m/ h6 f% y) {- P# t. I個人相當唔支持!去留都是你個人問題無需甘小題目大造
8 v" C6 C( {7 M! C2 P
* z9 [& C# W$ W, o  R" w$ w% z世界唔是因您而轉的

ConvoyChan 发表于 2011-4-2 19:20:10 | 显示全部楼层
哎哟 冇你的绝版资源上传到115支持 点成事啊 3 S1 G& z6 ~; k- V6 X) L8 U8 i2 |/ i
想删号而已 使乜系度条草裙舞
7 _0 d  e" z) H高调的 乱发帖 不停骂人就可以了10分钟马上起效7 [2 R' d( o' S9 @( h7 ^( X2 H3 Z
低调的 乱改个邮箱 乱改个长密码 搞定) {6 {. t' u6 ]0 A7 N6 F2 w: |0 s
我又再次放长双眼看下系咪真系5用哩个号先

jinguang 发表于 2011-4-2 19:54:42 | 显示全部楼层
我都觉得你不喜欢这个号干脆就不用吧,或者注册个新马甲。

1234下一页