星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求ATV版本嘅灌篮高手~有字幕的最好~

swbisai113 发布于2011-4-1 21:36 1249 次浏览 7 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
10社区币
求ATV版本个灌篮高手~~刚下咗个糸国语嘅..想要个粤语嘅~有嘅请帮下手~~

最佳答案

查看完整内容

樓上兩位扮無知? 講真,我4年前無知咁睇左國語版算了~一直未點睇曬粵語版~~好無奈,咁遲發現哩個論壇! 正題~~私家屋上唔系有了全集高壓版喇咩~~再加上XTM唔系有喇咩?詳細去搵,唔難的~~ 私家屋:http://www.megaupload.com/?f=IBJJQZQ6 [粵語] [MU下載]男兒當入樽-全集 XTM都無視吧~~自行搜索吧! ...

已有(7)人评论

mcnynbajay 发表于 2011-4-1 21:36:30 | 显示全部楼层

) b1 f' `' l6 W4 j5 D# [樓上兩位扮無知?! O* Q2 M( L+ P- Y4 n! l1 ?
& q6 E: f) I; s. K
講真,我4年前無知咁睇左國語版算了~一直未點睇曬粵語版~~好無奈,咁遲發現哩個論壇!
7 V1 ?* R8 u1 D: `6 j: t
8 y, ]9 U# p6 w, P7 @% u6 y8 z+ R正題~~私家屋上唔系有了全集高壓版喇咩~~再加上XTM唔系有喇咩?詳細去搵,唔難的~~
' Z* g( ~6 l/ T% y2 {1 U: A1 ?私家屋:http://www.megaupload.com/?f=IBJJQZQ6        [粵語] [MU下載]男兒當入樽-全集
  m3 r) d8 [9 r$ b
8 D% N1 ^- Y" v6 e+ R( ]XTM都無視吧~~自行搜索吧!

エツクス 发表于 2011-4-1 21:46:18 | 显示全部楼层
唔知你介唔介意用视频网上嘅视频啲音轨呢,唔介意嘅话可以去DOWN落来分离

inber 发表于 2011-4-1 21:49:22 | 显示全部楼层
樓上正解

梦之星际 发表于 2011-4-1 22:18:15 | 显示全部楼层
, v% d0 D! A* k5 D# n" c
) s( q4 ?9 m) |. `论坛有个HDATV和DVD版本,但集数不齐,字幕的唔知有无# e3 q2 z3 R! G
楼下有提供,无视这个吧

inber 发表于 2011-4-1 22:33:41 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-4-1 22:34 编辑 - T: N5 n( Z! [5 Z+ j+ u$ p. U
9 N0 X/ B& p( C
回复 1# swbisai113
# n$ Q. Q  \4 D1 H% W7 }3 P2 t4 T  w& J, E
樓上解答了樓主的問題了
/ B1 R1 B  K) j; h# c請盡快選出最佳回答/解釋不選的原因! P0 }2 o& K/ a- P- {1 |
  ^  f/ e& l! {+ U, B' C# C
請勿無視此回覆

ghost1702 发表于 2011-4-2 15:04:19 | 显示全部楼层
為了完成新手任務,我只好發 表回覆
+ U6 W8 v8 _& j) D+ d' R% N, G! n亞視既男兒當入樽 我都好睇番

ghost1702 发表于 2011-4-2 15:04:35 | 显示全部楼层
為了完成新手任務,我只好發 表回覆7 \" w9 V. }# J0 A& ~. P
亞視既男兒當入樽 我都好睇番