[其它更多] [原創][惡作劇之吻][粵日雙語][HDTVrip][1280x720][01-25集][更新完畢]

漫步雲端 发布于2011-4-1 15:22 10355 次浏览 125 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-4-1 19:19:37 | 显示全部楼层
講速度邊夠你啊...
% m# K, A1 f/ d6 s1 l3 x6 l7 M4 o. Y: b. t7 w( c
大概嘅問題樓上有講,未試過攞去其他機讀...反正遲下都要買光驅了,到時 ...4 N! [0 {& T: Q9 W$ o
漫步雲端 发表于 2011-4-1 18:24
4 ?) [; X9 c( @9 c
% B2 \9 h# p/ E( L+ G
  a2 y5 Y! l/ ]* S# B- i
    快D去入貨吧~~咪再拖了~~我有D猛了~~~(我好唔客氣的語氣同你講)(模仿炮妹的說話模式)
6 ~% D* q4 b6 s" f3 B  C+ j3 s0 z: G# s
唔系喔~~覺得你好犀利嘅了~~你一邊校野,一邊有錢收~~我呢~~日日俾阿媽鬧~~一個仙都無呢~~好犀利嘅了!(好羡慕的眼神望住你地說)

漫步雲端 发表于 2011-4-1 20:07:19 | 显示全部楼层
! s+ r; w6 \5 M" H; M; R
快D去入貨吧~~咪再拖了~~我有D猛了~~~(我好唔客氣的語氣同你講)(模仿炮妹的說話模式) ...
6 ~( @# w7 ~* I* Pmcnynbajay 发表于 2011-4-1 19:19

; {  g' R) C6 A5 e' L6 J* `: F" n7 `4 E  _  L" K
嗯嗯....儘快去入吧* |; `( E/ A8 m# b4 r# s

# J3 u; O" H" F9 q& Y, l你畀啊媽鬧,我都一樣會畀老細鬧...呢啲有乜好羡慕啊?你睇我好 我睇你好啫

ttsti 发表于 2011-4-1 20:31:37 | 显示全部楼层
漫兄终于都合了.
6 ^/ E6 H9 W9 }* v; X2 L$ Y# e+ t0 [前两日个硬盘坏佐都吾知损失佐几多套片了!有套仲下佐N久!

漫步雲端 发表于 2011-4-1 20:49:04 | 显示全部楼层
漫兄终于都合了./ u5 x7 S) A" k6 P
前两日个硬盘坏佐都吾知损失佐几多套片了!有套仲下佐N久!  k$ i# b; C/ x* E$ }
ttsti 发表于 2011-4-1 20:31
# q' |7 a3 o$ Y! N! J7 Q$ X
1 t6 Q% |% u# |; ~) F
4 [; |2 ]$ r& K2 p
    % g6 O9 H- `. S/ L
做咩無端端壞?你搞過乜黎啊 重新下載過

无双MR 发表于 2011-4-1 21:12:33 | 显示全部楼层
真人版的看过,动画版的不知怎么样。

ttsti 发表于 2011-4-1 21:58:48 | 显示全部楼层
做咩無端端壞?你搞過乜黎啊 重新下載過
7 a# `4 \! i0 s. \4 t漫步雲端 发表于 2011-4-1 20:49
0 O! E* p5 ^, N* s$ h3 V4 y6 u
MU龟甘嘅速度死得,
/ y  s" C  `$ J) i本来坏之前就叫我朋友帮我买新盘,谁知等吾到拒买返来就瓜佐,600几G没晒!

漫步雲端 发表于 2011-4-1 22:59:55 | 显示全部楼层
MU龟甘嘅速度死得,9 |* h3 u/ t5 T  _; H
本来坏之前就叫我朋友帮我买新盘,谁知等吾到拒买返来就瓜佐,600几G没晒!, T/ ~; U9 e2 A7 d' z  z; ^- D
ttsti 发表于 2011-4-1 21:58

& T" _: n$ B6 ^
/ p1 z. y' o2 u% W4 I
! X8 ~! H! m: I5 K4 ?, Z* [     
5 t" A; a& m  m1 t- z% [2 G+ g/ u600幾G 我唔知道同你講乜好啦..睇開得吧 之後慢慢下載返
6 k, N5 ~+ d, ^- R6 v
, h& k. T3 @; s9 E) \ 未命名.jpg
0 z  Z1 R" E9 w( R其實MU都唔慢啊,有圖為證

chanwm123 发表于 2011-4-1 23:10:54 | 显示全部楼层
樓主又發新帖,過來支持下先

kidhitomi 发表于 2011-4-1 23:15:10 | 显示全部楼层
未睇过嘅动画; V5 d3 q6 n9 F8 s3 ~
感谢漫步分享

食梦貘 发表于 2011-4-4 13:55:12 | 显示全部楼层
看过电视剧,再看动漫……突然没什么兴趣看下去

gp7200 发表于 2011-4-5 08:38:55 | 显示全部楼层
以为是连续剧,原来是动画. Big thanks.

漫步雲端 发表于 2011-4-7 12:32:34 | 显示全部楼层
更新至05-13集