[真人特摄] [DVDRIP 合成][115空間]銀魂 第2季 50-99集 [760x576][外掛J2繁中字幕](更新完成)

chanwm123 发布于2011-3-28 04:51 7394 次浏览 72 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
天才不二 发表于 2011-3-28 17:19:35 | 显示全部楼层
; @+ t8 A7 F2 L6 Z/ R  p6 l  l  z: V; H  `$ t
我下的系[RG]戈个,yousei这片源蛋疼的大,DVD搞67 FLAC音轨咩) A2 M3 V+ x6 s2 N$ N+ b$ @, A" K
PS:72集上半part我觉得咁多集之中最搞笑的,间陀男

chanwm123 发表于 2011-3-28 18:22:03 | 显示全部楼层
3 n/ S4 @5 X7 Q/ s& u# ?: g, S  W' M
回复 23# 漫步雲端
  @* C+ X9 j: d& ?& X0 R9 Y  _# J" a; e
真係, 照計應該碼率越高就畫質越好+ o8 ~- h5 `9 D% c6 c. ?
真係好難想像同一段片,碼率較低既會同較高既畫質更好~  

timaousi 发表于 2011-3-28 18:48:14 | 显示全部楼层
回复  timaousi " i2 F7 s" \9 S! K3 b! Q
5 y: ~! f% g& |3 M
唔夠位咪買多隻囉~
& R' L4 {9 L$ x( V: u而家硬碟咁平~
7 r( D4 q5 w: y) P3 m我哩邊SATA 2 既1TB先賣$4XX
7 Z& e: n  `- s6 q+ K; M' q真係超平~[e ...
6 }& {, |/ ]; c& `chanwm123 发表于 2011-3-28 13:48

6 J; m3 R* p% {3 M- j8 w
$ M: H/ U+ a1 Q
# k# O7 W9 {) v. [/ l; R4 B    我要去完旅遊之後先買~宜家想留多D錢黎玩~

chanwm123 发表于 2011-3-28 18:53:20 | 显示全部楼层
回复 27# timaousi   r& I3 f" F5 s2 f# c! [" v
( _8 t7 m$ _* A% W  r7 F: ?$ _
有得去旅行咁好?5 P! {* P7 p; |) e; E
唉,我星期四開始又要番工~

timaousi 发表于 2011-3-28 19:06:47 | 显示全部楼层
回复  timaousi 3 D3 y) t) Y" O2 ^7 g4 Q

; M' T. \" Y* a" E( ~: b有得去旅行咁好?4 g/ B2 g5 b3 v& h5 F! g* G6 _
唉,我星期四開始又要番工~6 t, U8 Q! B1 ~- h) j3 o% m" z
chanwm123 发表于 2011-3-28 18:53

0 E$ z# V! q3 i) ~( Z2 d
, P$ y$ G! b  W# u! U# k2 a) I. P9 ]
    我都快要啦~

昌兆及冢 发表于 2011-3-28 19:10:17 | 显示全部楼层
對依套嘢真係太有愛 支持

chanwm123 发表于 2011-3-28 19:24:42 | 显示全部楼层
回复 29# timaousi ; a- m! Z$ O! g) S+ n  B/ W; I6 I
' d  ^. u* k. ]9 @; l+ z! l
你咁好呢段時間有假放既?
& j1 D2 D) T- p7 `; b1 }+ M# z; @* x仲有,做乜唔來我個邊呀?

timaousi 发表于 2011-3-28 20:06:51 | 显示全部楼层
回复  timaousi # ?& }' ?$ f9 C% J
+ x- A, f7 V6 s' {) r
你咁好呢段時間有假放既?- J! b  R0 S- \9 o# y+ ?# ?
仲有,做乜唔來我個邊呀?
9 P  G2 g& ]* A9 _% u0 ?, V/ i5 a9 xchanwm123 发表于 2011-3-28 19:24

. p) ?2 b. q/ t( [' G1 i- T4 `5 z6 N% a0 C9 z. Y
. }5 ?1 N* Z! b3 d3 a% H0 R0 k
    學校要我哋出黎實習啦~我下個月可能會去你果邊~我要去掃墓~

chanwm123 发表于 2011-3-28 20:15:49 | 显示全部楼层
回复 32# timaousi
, K2 @- m0 ^& q' C. I+ d+ B0 r) x+ `7 w! q" B* v
我指網站~* \( t& D) u$ w
動漫の樂園!
8 Y+ v1 Q1 J1 D4 H# ~" M: Q/ u$ ~不過意外地知道你會來香港~& e4 _" F7 @( _# A6 Y
順便問下,係咩實習?

timaousi 发表于 2011-3-28 20:24:06 | 显示全部楼层
回复  timaousi 3 K" q% e% [. l" p0 W

3 E& r9 Z8 p/ m+ S2 Q% }我指網站~
; h: j5 K: i4 y) ^9 H7 x) B動漫の樂園! ( Q1 ]" h$ Z3 Z* s: c" e9 W
不過意外地知道你會來香港~
0 i& f1 p( s3 S4 Q順便問下,係咩實習?[em2 ...
5 f0 z; u1 ?5 d# |3 W: Xchanwm123 发表于 2011-3-28 20:15
+ d, ^! g- X3 N- h1 p

c' U. W9 W# ]
" S! o% R( r5 j+ W9 f' q2 L2 ^    實習:顧名思義,在實踐中學習。在經過一段時間的學習之後,或者說當學習告一段落的時候,我們需要了解自己的所學需要或應當如何應用在實踐中。因爲任何知識源于實踐,歸于實踐。所以要付諸實踐來檢驗所學。

chanwm123 发表于 2011-3-28 20:37:03 | 显示全部楼层
回复 34# timaousi
! y- r& v7 F7 H9 n1 l
; n& B8 I) W! v1 t: D  n* r我知咩係實習,我想問既係你實習D乜?即係你而家學緊D乜要用實習來増 加經驗?  

米小契 发表于 2011-3-28 20:46:00 | 显示全部楼层
我都系路过,纯支持。。