[粤漫动画] Fate stay night劇場版 (粵語)

wulove 发布于2011-3-19 13:42 9625 次浏览 94 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-3-19 15:11:17 | 显示全部楼层
多谢楼主分享!
4 N. {1 n3 j  V之前睇过下日文版,睇上去剧情变佐几多下

guanriru123 发表于 2011-3-19 15:14:19 | 显示全部楼层
谢谢 楼主分享

chrisrex 发表于 2011-3-19 15:26:06 | 显示全部楼层
正吖正吖,有机会分流下先

谁明我心 发表于 2011-3-19 15:46:43 | 显示全部楼层
多谢楼主分享!2 o0 }# L: X' L" o" y" g# f+ f
之前睇过下日文版,睇上去剧情变佐几多下7 R9 N' `# h. b# C; p' k0 `) _
エツクス 发表于 2011-3-19 15:11
8 }4 h+ p8 Z2 ~7 `1 Z" z1 H6 I
7 F  N; L( `: I3 U" |. h. D1 p

6 I* t/ f" V9 y6 ^" Z) b- w    剧情完全唔同咗,剧场版女主系凛,不过被人剪咗好多睇唔出

基拉杰特 发表于 2011-3-19 16:43:23 | 显示全部楼层
可不可以抽个音频出来

QQ车 发表于 2011-3-19 16:46:10 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
8 r2 b2 t! e3 c; F, f9 p8 L8 M6 F; ^8 U# M, e& i
更係自己合啦................. 不過諗住放480p(5xxMB) 定係720p 好(1.8G)
9 ]3 ^, o$ z* }/ w其實睇 ..." y0 i# H# D1 R- h9 d9 e
wulove 发表于 2011-3-19 14:50

: E5 t6 c, p% ?+ O$ s7 g
0 ~% W2 @0 j( t6 x1 x
; a8 F9 U) z( O    放480P可以啦,720P太大了吧.

广州田鸡佬 发表于 2011-3-19 16:57:46 | 显示全部楼层
下载落黎睇睇先 5该楼主

kidhitomi 发表于 2011-3-19 17:17:26 | 显示全部楼层
剧场版未睇过
* M# T. o% O6 R& K) {$ c有粤语都唔错
7 p* R6 e% X  U2 D; J9 M0 U0 d  O得闲再算了

Batcat 发表于 2011-3-19 17:45:40 | 显示全部楼层
其实我想问问,fate tv版粤语配音如何
' F. K5 y: ]6 uby.iceb 发表于 2011-3-19 14:57
& r) R. k3 M% T4 M

4 Y: l* _( I$ |
" q# q6 W0 \6 d7 o, [1 u   tv还是配得可以的!!不过就未听过剧场版配音了(我都 依家先知有粤配)

by.iceb 发表于 2011-3-19 18:15:55 | 显示全部楼层
我雖然睇過. z0 y3 J4 \5 ^; J$ D. Z7 r. s
但唔識下評語
! G% D1 q1 L) t+ h9 Uiamaboyandog 发表于 2011-3-19 15:04
+ v9 V+ r! I2 n6 |% ~& g% {0 w" c

/ ]- ?& V! \# ?) r
% \8 v; c/ T8 D/ p: V. m3 `    我觉得配得唔会觉得违和已经几成功了 8 O) J% u0 w: L# W9 q( |

+ p0 C3 m3 u5 ]& v3 ~睇batcat咁讲,好似仲可以?

inber 发表于 2011-3-19 18:19:32 | 显示全部楼层
我觉得配得唔会觉得违和已经几成功了
* k* ~! S( Z0 R: x- l
" ?' A  o5 |# k- I6 v睇batcat咁讲,好似仲可以?
! C8 t' P) y, m; ^  Q+ I6 ^by.iceb 发表于 2011-3-19 18:15

: S3 Y4 E* q' K
8 v0 J9 `/ a! _& f5 z: r5 B7 ?# M% Q: E* G) v
嗯,我都覺得幾好- V7 `! y8 i% X4 Q  M- V
你睇一集聽聽吧

inber 发表于 2011-3-19 18:20:47 | 显示全部楼层
可不可以抽个音频出来
0 a  a" c% h8 q6 j" L2 `7 f) N, L基拉杰特 发表于 2011-3-19 16:43
! V( n: C; N: H" |
: R' W* z, T" m5 `

- B6 A' ^' h7 g* ^$ g樓主都唔一定下載曬
7 E+ B  W9 c- K因為粒種系今日3 Y& ~- Q8 g  N  ]1 u
原創人唔系樓主