[粤语动画] 招人幫手合 小魔女doremi 2 (有意入黎傾下,已有其中一人答應)

wulove 发布于2011-3-18 19:06 3476 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-3-18 22:19:25 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
5 Z9 v* k2 H0 i8 J7 i& {/ W% f3 I& u) A; C% m/ x  G0 L4 h+ |

. e7 p# c0 T6 s* d$ n    幾時變到咁見錢開眼嫁-,-........... 你以前唔係咁嫁BO................2 j6 \2 @+ n; ^  p" {4 s; H
wulove 发表于 2011-3-18 22:12

) [% q7 b4 G( b7 [2 g% [# N" w3 `9 U  h, E7 l1 Y$ G" A
* f% I! D# w- c! L
    ( z$ i# V! i. w6 c4 P5 k
時勢唔同啦,乜都要講錢 總共有幾多集?你仲未答我

inber 发表于 2011-3-18 22:36:39 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
; @, m  |7 j3 D; }( R7 C
7 f& Z! V: c" m1 v. h  |, D5 m6 N8 S, c
  \8 l. h7 G7 V4 O4 a2 S6 x    幾時變到咁見錢開眼嫁-,-........... 你以前唔係咁嫁BO................
9 m+ M) }' J* ?& e" @) twulove 发表于 2011-3-18 22:12

0 ^, @6 r2 R  C2 x9 Z7 Y" G* z2 ~) k, o) Z4 K
! m/ N/ `7 L  i2 V( O
我變得比佢重快
/ r; k/ \) V8 @0 _! b我以前嘅分流系唔洗星夢的2 J) p; G0 R7 c) A
而家..........

huang 发表于 2011-3-18 22:55:55 | 显示全部楼层
鸟是来看戏的

wulove 发表于 2011-3-18 23:07:30 | 显示全部楼层
回复 25# 漫步雲端
3 v/ r; h! k  Z7 D5 g& s/ ]8 g: o8 ]/ o" R

# \  P% ^$ ?. J) \" e8 Y    50定51 集..... 冇記錯就係51.....

漫步雲端 发表于 2011-3-18 23:10:55 | 显示全部楼层
' x: C0 e6 U. A3 i
回复  漫步雲端 # `( Z# P; c7 k2 q: v

) h/ G! H* c% r7 Z1 N5 q0 @6 y2 y; P+ z/ Z
    50定51 集..... 冇記錯就係51.....9 ]' U: m: a. ]: k! `! a# i
wulove 发表于 2011-3-18 23:07

. Q1 V. a  e: O# }8 E4 W9 q
* \  F; p  l6 F% x( M
( D. M9 i9 q. ~1 k0 R# l/ P) H$ ?    仲話想一個人啃曬,睇黎都系沒辦法啃了
) b; T# o/ c, I) r& O仲系個句,齊人就開工...我只負責15集

神经刀 发表于 2011-3-18 23:57:25 | 显示全部楼层
帮不了你!SORRY

kwanyeung 发表于 2011-3-19 00:05:44 | 显示全部楼层
路過睇戲。樓主都搵過我幫手可惜我真係冇時間。。加上片源唔小心鏟咗。( l5 _' [3 m6 X2 f# u2 x  ~$ L1 K
/ l" k0 U, y% ?: s
有人幫你合25集都算好啦xdd

hiimayay1 发表于 2011-3-19 01:09:23 | 显示全部楼层
合成真系不容易

inber 发表于 2011-3-19 11:22:45 | 显示全部楼层
路過睇戲。樓主都搵過我幫手可惜我真係冇時間。。加上片源唔小心鏟咗。* Z* M0 q0 R" D  n! d
$ ~4 {' W3 @  Y7 j( ^$ a
有人幫你合25集都算好啦xdd
. @' M' }& N0 H# Z! a% g7 U$ `kwanyeung 发表于 2011-3-19 00:05

, B  k* f7 ^3 m! }) x' v
% i' h7 W9 M7 x- a+ F/ H8 U7 e/ F5 b2 W5 d
只系15集而已

wulove 发表于 2011-3-19 12:13:29 | 显示全部楼层
回复 31# kwanyeung / O8 P; b' N  f

5 L3 Q& T' e8 j% P( G. f1 u6 }) c1 {
    因為只差一部.............

huang 发表于 2011-3-19 13:14:29 | 显示全部楼层
食自已吧,WMV格式的就烂大街了,MP4就未见烂

熊猫仔 发表于 2011-3-19 14:56:48 | 显示全部楼层
我喺伸手党,我都差doremi第二部,可以奉献所以星梦,求合成...