[新手问题] 文件损坏

HKM@MYC 发布于2011-3-14 18:13 2055 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
为什么我从国外网盘下载既文件大部分提示文件损坏嘎?尤其系压缩文件啊,社长,店长,你地可以帮下我无啊?

已有(21)人评论

inber 发表于 2011-3-14 18:19:51 | 显示全部楼层
你問網盤先生吧. W8 o# E3 \8 P
我唔識答

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 18:28:11 | 显示全部楼层
回复 2# iamaboyandog 5 z- B9 V9 o! \$ e" s# Y. C- \

. @5 ^1 Q) t# g4 V9 M& ?- E) Z0 K
) |2 `& ?7 c' l    店长,系咪我宽带问题啊?

inber 发表于 2011-3-14 18:29:28 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-3-14 20:52 编辑 4 D, W, ?" D5 x$ h( P8 L
回复  iamaboyandog
7 `  t4 N0 Q( z9 p, H; [
/ `4 ~6 o6 F' N
' B4 ~0 R6 W$ [) t2 \    店长,系咪我宽带问题啊?+ I% Q% D* n( p1 C4 U: I
HKM@MYC 发表于 2011-3-14 18:28

9 D3 b4 |6 w5 j# n2 |& }6 d7 M" |* L9 _& `+ l: V$ u
以下內容修改過的
& d) d! j! c. g8 K# g* l9 n; X) t9 F0 L/ O/ X1 h! q' D
我都唔知
" w$ d# m% ^0 i7 K5 U" F) C6 e/ H因為你話"太部分"

Ling1988 发表于 2011-3-14 18:49:57 | 显示全部楼层
依家先發現我都未碰過呢種問題!好數是您下載軟件問題

梦之星际 发表于 2011-3-14 18:50:48 | 显示全部楼层
你用咩下噶?下载文件完整的么?

基拉杰特 发表于 2011-3-14 19:12:48 | 显示全部楼层
那些店长和社长真是神级罗!

Batcat 发表于 2011-3-14 19:42:28 | 显示全部楼层
有坏档唔出奇!!1.可能下左个时出问题,2.个网盘里源文件以经损源!!
# o+ U0 p3 j! R% I净念到甘多!!

wulove 发表于 2011-3-14 20:02:16 | 显示全部楼层
有坏档唔出奇!!1.可能下左个时出问题,2.个网盘里源文件以经损源!!
3 f8 p5 ^* D* @; F  J. `4 [  v净念到甘多!!
# I" p5 {+ |* c: |Batcat 发表于 2011-3-14 19:42

% q% ?8 j" M9 l$ f! E( [! ~+ u+ {" r* p2 ~0 u, E- q/ p
唔好理佢啦
/ ], s6 n5 h/ a7 {2 p; d: D& ]% Z
为什么我从国外网盘下载既大部分提示文件损坏嘎?尤其系压缩文件啊,社长,店长,你地可以帮下我无啊
. w  t7 S3 t$ [3 l0 t, c4 J/ B# r: y
$ y1 Y+ Q( I: {. N! ^- a- p  q
佢話大部分提示文件损坏嘎 姐係佢本身自己下載好有問題啦..........呢個神手 人出山就同左好多人嘈呵呵!! (睇佢d 帖都知)

inber 发表于 2011-3-14 20:50:38 | 显示全部楼层
唔好理佢啦8 y" @2 S7 j# N4 ~( \3 P" r

( P3 ~! v1 W6 x! _9 ^6 Y( Q) `' K; d9 Q
佢話大部分提示文件损坏嘎 姐係佢本身自己下載好有問題啦..........呢個神手 人出山就 ...6 f1 K% ^5 M' y
wulove 发表于 2011-3-14 20:02

$ T7 w7 @0 b! g& W, n$ D& Y  {  Y  R8 l2 b0 V

2 b9 r& D9 x2 l- W"大部分"
5 m7 W4 e4 W! ~9 G, c- X; Z3 \原來我一直無睇到重點

wulove 发表于 2011-3-14 21:23:17 | 显示全部楼层
回复 10# iamaboyandog
, G7 l# o  @8 U& s5 T; g$ x" W. p% g+ ~5 l. U" j) t) B; E  j0 }. O" ]  L1 \
" N# l5 U" \; U. K' [' ~0 f
    重點係好重要 下次要睇清楚啦 你話啦佢話大部分 你幫到佢嗎??

eegbook 发表于 2011-3-14 21:34:13 | 显示全部楼层
系咪下载问题咋~~~我就未试过。

12下一页