[每日闲聊] 有冇人知 ver 點解

wulove 发布于2011-3-7 20:43 1235 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
姐係咩版 本???

已有(18)人评论

inber 发表于 2011-3-7 20:52:16 | 显示全部楼层
咩黎?/ u+ ]' V' Q; ^( K- c& Q& ]
D字怪怪地

UC0123 发表于 2011-3-7 20:57:18 | 显示全部楼层
睇唔明啵???

wulove 发表于 2011-3-7 21:04:03 | 显示全部楼层
明就唔洗問你地啦................

eegbook 发表于 2011-3-7 21:14:33 | 显示全部楼层
百度呢度都算系有讲解下。3 T% N' ?, l5 V
http://baike.baidu.com/view/118346.htm

wulove 发表于 2011-3-7 21:18:53 | 显示全部楼层
回复 5# eegbook 9 j" I& O& U1 r) i# B8 g  R8 m5 Y
: l0 i- s+ {! H9 n( k5 D

' i5 d0 J8 I: I( L- a( u2 s    我都知版本咩 版本先得嫁...........

エツクス 发表于 2011-3-7 21:34:52 | 显示全部楼层
做围观者

dorara 发表于 2011-3-7 21:45:23 | 显示全部楼层
版本的意思啊,大概明了..

lych 发表于 2011-3-7 21:58:40 | 显示全部楼层
哇~~~咁水嘅帖啊~~~

mcnynbajay 发表于 2011-3-7 22:26:57 | 显示全部楼层

, C0 \/ O3 d, i; S" @フランダースの犬 第11話「エリーナの花畑」(DVD 640x480 WMV9 rev.2)9 U# ^% w6 c0 i6 A6 R; A* q
[アニメ BD] 会長はメイド様! 第01話 「美咲ちゃんはメイド様!」 (1920x1080 x264 AAC コメンタリー切り替え可).mp4
) t  r! J5 X0 r  \3 ~' I你系咪問哩D“rev.2”仲有其他“コメンタリー切り替え可”哩D百度一問,有答案嘅了~~
3 b, Q% z& [# Y' d0 t8 t應該系所謂“修正版”,修正上一次壓制出錯的地方!字幕組通常用V2,gaoshu試過修正4次以上……
2 P' i% e0 m) V% g, r+ ^+ g, x0 N, M$ q$ g$ C# f7 @
コメンタリー切り替え可,應該系內掛了多條音軌,可以自行替換的意思~~多了一條所謂“聲優評論音軌”. s( F$ ~! o7 y
無字幕組做哩D,靠自己有無愛,去聽了,我多數無視的……真的大部份聽唔明

wulove 发表于 2011-3-7 23:16:04 | 显示全部楼层
フランダースの犬 第11話「エリーナの花畑」(DVD 640x480 WMV9 rev.2)
) A/ A; |/ R9 i[アニメ BD] 会 ...( |8 h6 m/ D$ k. w' V4 ~
mcnynbajay 发表于 2011-3-7 22:26

: B9 h9 N# P( B% ~
9 q5 A, y, {3 r* i5 W, y8 t' Q8 J2 t- ^' J# b, q' g  p$ U6 Z
    佢係有寫ver  但唔係ver2 囉...........

wulove 发表于 2011-3-7 23:18:37 | 显示全部楼层
回复 9# lych
' h" ^- ~' m5 i' M) I3 }: f: S0 Q% I
" ^, i6 Z+ F) a# Z5 a7 u! e4 n0 D, t4 N6 [: V
    一定唔係水帖 黎 我真係想知點解 搵左好耐都唔知點解/ y$ s3 e2 ]( z" i
ver 我就知點解..........

12下一页