[动物萌宠] 请你欣赏靓车-——法拉利 458 [10P]

QQ车 发布于2011-3-7 20:06 2203 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-3-9 21:54:07 | 显示全部楼层
呢部黄色嘅好鬼正哦~~~
% N3 u8 g: [5 Z, x9 F几时买咗,借比我开粒钟得嘛?8 W3 z7 z& K9 B. L$ Y
eegbook 发表于 2011-3-9 20:44
0 T. Z' B) G# n

" h2 _: h0 i# R3 e: S
4 o7 B1 h1 ?" [" l& n/ e    边度买得起啊

eegbook 发表于 2011-3-9 21:59:40 | 显示全部楼层
边度买得起啊% g2 @% a/ q- h" k
基拉杰特 发表于 2011-3-9 21:54

/ H0 {% U7 O5 _  v7 }
. E9 X1 q. X5 G+ x7 \  t
( k! e. i$ d! f  g4 c    咁你就快毕业啦嘛~~到其时揾到份好工,每早番六粒钟,期间可以行行企企饮杯茶都去咗五个钟嘅,再过一两年升做咩跨国巨型集团副总裁之类,年薪千万位数~~~
. ~0 s6 k- n& i- f- L( U    咁我想开下法拉利呢个梦想,就靠你黎实现架啦~~

基拉杰特 发表于 2011-3-9 22:02:07 | 显示全部楼层
咁你就快毕业啦嘛~~到其时揾到份好工,每早番六粒钟,期间可以行行企企饮杯茶都去咗五个钟嘅,再 ...5 l- W: u0 b5 _4 y5 M3 t
eegbook 发表于 2011-3-9 21:59

0 F6 h& e- u4 g( Q
6 G8 A; a. V2 W% T
2 @- `5 g5 y# K+ ?! t7 |0 W    你祝我买一次福利彩票就中一次头奖更快啦,下线啦!88

eegbook 发表于 2011-3-9 22:03:26 | 显示全部楼层
你祝我买一次福利彩票就中一次头奖更快啦,下线啦!88" k1 M. d  C' x/ c6 c
基拉杰特 发表于 2011-3-9 22:02

% h% T* Q6 c8 R, @( K) Z9 V4 _" ~5 S+ F% r" j" o

3 u3 G: \$ R) c7 r    话时话,你呢排都成日闪现啵。不过都好,好过我成日蛇王。

基拉杰特 发表于 2011-3-10 10:46:25 | 显示全部楼层
话时话,你呢排都成日闪现啵。不过都好,好过我成日蛇王。
, m/ ^. U+ n0 m- R8 z, e5 j0 Ieegbook 发表于 2011-3-9 22:03

6 C! A2 s! [3 ]8 U% @' `3 B$ ~+ C8 X/ p* r! k; ?

; L) m4 }% \6 v# A3 k    最近没激情啊嘛!TMD的见工又说只招女的!杀

185499088 发表于 2011-3-10 20:28:26 | 显示全部楼层
哎,玩下極品算啦. 係大陸都無咩地方可以開

xaneth9 发表于 2011-3-10 21:00:00 | 显示全部楼层
such pretty cars....

eegbook 发表于 2011-3-19 10:28:49 | 显示全部楼层
哎,玩下極品算啦. 係大陸都無咩地方可以開1 y/ C- @" l( i
185499088 发表于 2011-3-10 20:28
1 o9 ~7 ^( P$ ?% f- }7 r. D* C

& S, k9 y& F2 x7 [( Q5 i4 Q4 i) d  `: \' U4 i$ N' w. a, z/ y( H% C
    呢D唔系开得快就掂嘅,系用黎演野用架嘛~~~
5 |0 ~+ U3 f/ Y4 v; K
" A- w( _( a4 |+ n( L& t如果开到最快速度,系边个国家度都好,准备洗净个八月十五。。。。。。。。。。。

老威 发表于 2011-3-20 09:37:47 | 显示全部楼层
无指望了

eegbook 发表于 2011-3-20 10:43:26 | 显示全部楼层
无指望了
& w) h% r/ H& ]; v: V5 d' [: s老威 发表于 2011-3-20 09:37
) j  P8 v2 i. d7 B3 f+ k" g  `

3 J) U( j) d1 Q0 y  m4 e1 @6 k2 Y/ e7 X# O& z6 Y
    现在法拉利,听闻要会员先可以买架。

honeylee1 发表于 2011-4-3 16:21:08 | 显示全部楼层
呵呵,只有睇的份

十月围城 发表于 2023-5-16 22:47:23 | 显示全部楼层
这些都是白日梦系列,现实中没可能实现。