[动漫讨论] 慶祝115空間10LV 發咩好呢..... (入黎投票下)

wulove 发布于2011-3-4 01:13 6942 次浏览 56 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
記得投票下......
' S( w7 M7 _- _. W% c# H; b  D一人3票 全粤黎........
多选投票: ( 最多可选 3 项 ), 共有 76 人参与投票
10.24% (13)
14.17% (18)
11.81% (15)
14.17% (18)
9.45% (12)
7.09% (9)
33.07% (42)
您所在的用户组没有投票权限

已有(56)人评论

help6288 发表于 2011-3-4 01:51:54 | 显示全部楼层
恭喜~~~~~~~  r( i% `. d2 B0 F6 u! P4 D! {9 t$ [
早已有4個10LV帳號的路過

mcnynbajay 发表于 2011-3-4 01:59:34 | 显示全部楼层
愚昩無知咁問,LV10,臨時+永久共有幾多空間了?
# E0 K9 d; h- C6 r0 B% `  P: h' l0 P
講翻正題:我覺得比較想你發多啦A夢第2輯多D了~~
1 Y5 V4 A1 _" P3 ?' ]' _/ b6 L8 j" v
網球王子,配得好爛,睇原音好過~~
# D9 h& v3 ~! P( w5 R洛克人?MU貌似有部份唔齊~~都補一補佢了~
# }" q3 Q7 K& O$ Y% E+ U8 |軍曹,應該有齊了~~MU
+ q7 U6 L- \# l8 @* ^# f+ ^! w怪醫黑杰克,你有J2試播版就唔區的~~多數無……0 Z* N# t0 |! s  V/ E  D7 c
通靈王~~爆料,文學基,校正緊……
4 S) u/ e2 p' f% d  C( t唱K小魚仙,TVBK首播~~睇怕無乜會放了……

eegbook 发表于 2011-3-4 02:37:44 | 显示全部楼层
恭喜哂呵~~~~7 `1 g2 k* Y" m5 I0 t
5 K# M. d2 ?* N' W
我都差唔多十二级。

Hatsuki 发表于 2011-3-4 04:01:56 | 显示全部楼层
恭喜恭喜 我剛剛都升了一個十級

kidhitomi 发表于 2011-3-4 07:24:05 | 显示全部楼层
LV10我最近都升佐
$ S# n3 Q; M5 a同喜

dears 发表于 2011-3-4 07:36:20 | 显示全部楼层
当然系宠物小精灵啦

inber 发表于 2011-3-4 07:48:10 | 显示全部楼层
我諗我會要呢兩個. \. }3 S' H9 X7 ~+ H9 Q4 e
洛克人1-5輯全" t+ ~0 n1 V5 R5 k9 e  R
舊版 多啦A夢
$ @1 H# F& j" B$ V. B7 O

' O1 L; h" s& o# P* ^其他都有MU空間下載$ e3 a2 ?: y: ?3 v
當洛克人好似得四輯,少左邊輯呢' `% ~2 o, n2 H  C
估計無左(洛克人EXE BEAST+)1 F: A& x, Q3 D- Z& F! m0 w3 ~4 W
熱斗洛克人 EXE_Axess -全集9 i( {3 `# A" v3 Y! m5 B4 `/ X1 Q
網絡英雄洛克人 -全集
. a1 v8 q, r! c+ z洛克人網絡保衛戰 -全集
0 D! h: k- R0 _1 v% S洛克人網絡爭霸戰-全集

by.iceb 发表于 2011-3-4 07:54:20 | 显示全部楼层
网王喺咪dvdrip+粤语先 =_,=

inber 发表于 2011-3-4 08:19:16 | 显示全部楼层
当然系宠物小精灵啦2 [3 P3 v- L6 A7 J' A* v
dears 发表于 2011-3-4 07:36

4 e" v) ?* P6 i3 c" q. H( j0 ^! m; R3 r4 D$ a8 s' @9 x
5 ?! C9 N! q, g; O/ S
有呢套選咩

bobee 发表于 2011-3-4 08:42:31 | 显示全部楼层
恭喜樓主啊!謝謝您分享同慶" p3 K: W% l( W5 Z) X
非常喜愛多啦A夢,但動畫並不多看.
9 _9 M6 H% a& N6 p1 b軍曹-----------非我喜歡類型的動畫.
5 X( S  a+ b3 u. e4 T網球王子----------配音版確實差啊!8 K. k7 S8 Z* ~0 `4 M! U$ O
洛克人--------還未看過呢!
8 Z: B- d. s, N; t3 P2 N怪醫黑杰克----------最愛這部動畫了,已經擁有.
- X2 x+ M  x6 y) d通靈王............曾經在土豆看過部份..........唔........." b: d! t) `, f1 F
唱K小魚仙..........這個還未看啊!

wulove 发表于 2011-3-4 10:52:58 | 显示全部楼层
回复 2# help6288
# K6 B8 i5 n0 F% E- `; U0 y* O$ E( A, ^8 a

& K6 E& T: L5 A4 C/ m3 [2 {- f    你就好啦我得2個咋.............諗住升2個夠哂 唔鬼升咁多.....

12345下一页