[社区发布] 粤漫社搬迁工作基本完成 2011

Kiver 发布于2011-3-1 12:33 5725 次浏览 58 位用户参与讨论     [复制分享主题]
gulliver 发表于 2011-3-1 21:24:04 | 显示全部楼层
回复  Kiver ; q2 G( _$ Y* o; i  L2 z
! O  j; j6 ^" \. u1 L+ W
; R& ?7 h' z( v- |- `
使用"批量上傳"的圖片不能使用) g) J- `" w% q- J  t" ]
使用"普通上傳"的圖片才能正常使用
# y) T, M. \  G4 ^% ]. |) V8 Y  n- d' A2 l& Y" S1 \' w
舊壇無問題
$ S5 u; T4 b, E我用 ...* l. g1 c* a  w' \
iamaboyandog 发表于 2011-3-1 21:09

( i  n7 ~9 `" l) U( F
6 N* `+ W" n, m/ V+ c3 A- ]
6 k* s2 N  {* s- P% X7 e) q$ \: |    仲于见到过~同我一齐用火狐架~我呢两日摸门钉~仲以为论坛出乜事添~

inber 发表于 2011-3-1 21:25:51 | 显示全部楼层
仲于见到过~同我一齐用火狐架~我呢两日摸门钉~仲以为论坛出乜事添~1 y6 r6 |( X! e
gulliver 发表于 2011-3-1 21:24
" ~; y: h$ o+ g  I( J$ @, N; Q& W
. h% p. I- [, O/ l! L+ @

+ s) ]- a8 f  S
; L$ T" |- P5 B. m' ~# ^7 b$ o1 j其實一早講左論壇會搬家4 x- c6 O2 C3 C# N$ H% q+ X. ]; S. m
你無留意而己

cimmy210 发表于 2011-3-1 21:33:16 | 显示全部楼层
用IE试试~: z+ n9 J0 H& w4 Z
Kiver 发表于 2011-3-1 20:35

4 |, x, R+ a+ ?
4 Z3 o& r, v. |* x- d" |7 a
: n. E' x6 f5 m  @6 Efirefox 系话呢个论坛有病毒,请管理员认真查下D网页有无畀人挂马

Kiver 发表于 2011-3-1 21:33:27 | 显示全部楼层
回复  Kiver + g7 l! V- ^; i; L3 L8 E6 `' k

# Y' p' ]; ~) U1 `' Z; H- f
2 E$ g5 n) Z) X2 \( Z使用"批量上傳"的圖片不能使用
3 X  u4 f9 \) B" _9 }1 H使用"普通上傳"的圖片才能正常使用5 N/ c" P# N4 u" F, P
" u3 ?8 I; c  w* J* A4 h) l; z
舊壇無問題
+ b; J( s: \5 H8 R2 w我用 ...
4 R- j/ D9 H+ ^9 L& m/ G. H$ A# M$ }iamaboyandog 发表于 2011-3-1 21:09

- ]/ {1 V* V3 D8 }; O
! ?9 O' O! N2 |* v0 m
2 C3 z9 [. f  H4 }    IE正常啵~~~

Kiver 发表于 2011-3-1 21:34:19 | 显示全部楼层
firefox 系话呢个论坛有病毒,请管理员认真查下D网页有无畀人挂马. m( b( E) {' K" Q7 }9 T5 r
cimmy210 发表于 2011-3-1 21:33

3 o8 y+ v' ^0 R+ j6 Q) e1 M& S( g4 d9 {2 O$ |

! u4 g$ z8 N0 A# b* g  C* ^& _' W    已经查过! i. K; o' L) }# V5 }. h9 Z
没有此事~~~# p( ^3 j; |. L# S2 e4 @* ^
! d: ]% q7 O0 i* v8 E
系俾人乱举报
7 q6 D0 m$ j/ ^) k1 l搞到说本论坛有马~

cimmy210 发表于 2011-3-1 21:38:45 | 显示全部楼层
已经查过' ?7 m: P# E+ s
没有此事~~~# J5 l& {: q5 A8 c6 j
) J' q% [+ _% |9 l! F
系俾人乱举报
) k7 F6 ^0 G" H搞到说本论坛有马~
, n  Z% O5 S* f% x: M$ rKiver 发表于 2011-3-1 21:34

* j0 m: q' V7 L- P- j7 q9 h0 T
& [8 e( T, A- J2 S; [, _/ `
好似系google话本论坛有毒,如果真系无毒,应该向佢反映........

cimmy210 发表于 2011-3-1 21:41:05 | 显示全部楼层
大陆好多网站畀人挂咗马都5知,仲有D著名大网站/软件系毒源,例如百度、QQ、360......

aaron81 发表于 2011-3-1 22:01:22 | 显示全部楼层
个个话快左,但我吾系好觉!
! `, Q8 S3 g& [还是讲返D开心的说话~搬迁大吉

gulliver 发表于 2011-3-1 22:03:12 | 显示全部楼层
; l6 u# \/ s7 j& M* Q* C& o
其實一早講左論壇會搬家  r$ c1 `2 Y: X3 Y
你無留意而己
6 g0 a) ^  A# eiamaboyandog 发表于 2011-3-1 21:25
8 M. S+ d2 A1 Z+ W
% t- {* `: d) m8 L8 Y# G

/ Y* M( |9 L, h, [    我系最早一个知道~不过距话22号开始~几日就得~殿知27~28~1~呢几日上唔到~如果唔系上百度搜下都唔知~  v, X% z+ e2 h' H, _
K社之前好似话唔变名~所以就直接书签上~

Kiver 发表于 2011-3-1 22:27:13 | 显示全部楼层
我系最早一个知道~不过距话22号开始~几日就得~殿知27~28~1~呢几日上唔到~如果唔系上百度搜下都唔 ...: ?! [! V; P' F* e& R# r2 @
gulliver 发表于 2011-3-1 22:03

1 h; J' }9 Q2 R, p( K! q
. V5 o0 \! g' Z& y$ A) ]4 X8 k; g5 g: V' w8 ^- O) g; @! a3 v# F8 K
    网站就28日下午2点30至晚上10:30分停左~~~

inber 发表于 2011-3-1 22:30:16 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-3-1 22:31 编辑 ' Z# z0 c, p4 K4 _/ Q

5 K7 W0 M" T' c! qie都唔得
* F+ P; P; J; ` 新點陣圖影像.jpg

inber 发表于 2011-3-1 22:35:22 | 显示全部楼层
我系最早一个知道~不过距话22号开始~几日就得~殿知27~28~1~呢几日上唔到~如果唔系上百度搜下都唔 ...6 R( m0 c* ]0 y
gulliver 发表于 2011-3-1 22:03

. [. H$ i" a. \* N% g. q2 h' l; ?/ x1 }4 b
2 k/ e, l" F) z% I
我只系記得只有一日上唔到