[幽默情感] 如果你条女或你老婆俾人搏懵................

kanatam 发布于2011-2-28 10:13 2989 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
如果你条女或你老婆俾 佢单位嘅男性同事 搏懵。你会唔会叫佢唔好做嗰份工??' m8 t3 x/ s2 }. f& V
! V: T. z; I% e9 @% P8 Z- u
搏懵 的程度呢。係对方想做D咩,但俾个女嘅制止咗....而个男嘅呢,就成日得閒无事就去个女嘅位嗰度,企下度下咁.....

已有(31)人评论

eegbook 发表于 2011-2-28 10:16:02 | 显示全部楼层
哇,咁已经达到咗性骚扰咯喔,系好严重嘅罪行。

bobee 发表于 2011-2-28 10:50:05 | 显示全部楼层
可唔可以向上級投訴.........或者私底下警告佢.........都唔得既唯有唔做啦啦隊

基拉杰特 发表于 2011-2-28 10:59:42 | 显示全部楼层
搏翻佢条女或老婆懵!男同事而已,去告佢!

penison 发表于 2011-2-28 11:30:27 | 显示全部楼层
搏翻佢条女或老婆懵!男同事而已,去告佢!
7 A: c3 a! P2 C基拉杰特 发表于 2011-2-28 10:59
0 x2 h7 {! i  B& ~9 Y- s/ E+ d

$ ], s) J5 P& O8 o' {+ ^' Q6 ]1 X( v( ^; t! U1 r
    好。好犀利 。。。 不愧系异端审问会·FFF团啊 。。。

kanatam 发表于 2011-2-28 11:33:01 | 显示全部楼层
好。好犀利 。。。 不愧系异端审问会·FFF团啊 。。。
, Z7 x1 z  l+ \penison 发表于 2011-2-28 11:30
( z6 E; ?# X6 G$ @0 K

0 _7 C- |5 u6 Y- c, C! p% q; s/ r+ |) K, ]0 F
的确好犀利。不过,咩叫 异端审问会·FFF团 ???????????????????

penison 发表于 2011-2-28 11:36:37 | 显示全部楼层
的确好犀利。不过,咩叫 异端审问会·FFF团 ???????????????????
1 O" G9 f1 `  N; S! h- Tkanatam 发表于 2011-2-28 11:33
8 H- o+ Q7 M1 e# w/ [( y

9 f2 V( }* Q3 w6 V" v# g+ B" I( J1 T% }* O) o: ]0 `3 @/ Y
    咁就要翻睇一下笨蛋召唤兽嘞。。。

kwanyeung 发表于 2011-2-28 11:53:07 | 显示全部楼层
好簡單,將個男同事由直變成攣咪得

eegbook 发表于 2011-2-28 11:54:37 | 显示全部楼层
的确好犀利。不过,咩叫 异端审问会·FFF团 ???????????????????  f! p1 X& X0 K# S- Q( I1 n( ?
kanatam 发表于 2011-2-28 11:33

4 l1 S' L$ J# y
( u# v( P4 f4 E$ |1 `
0 M+ n7 N" N3 f, l# B    听闻系一个好有恶势力嘅组织。

kevinchan 发表于 2011-2-28 12:31:35 | 显示全部楼层
收集证据告佢

timaousi 发表于 2011-2-28 12:55:56 | 显示全部楼层
組隊秒左距~

huang 发表于 2011-2-28 12:56:24 | 显示全部楼层
条女成为你女友或者老婆5 D+ h/ ~0 N: d* w! ]% U4 i
之前应该被人或者被你搏
1 v" d$ }1 e( I8 n' d3 j懵N次了,甘你同男的死& Y* Z. z+ c, H0 z+ v$ v
过是同自已死过。6 x8 P) x7 A. S3 p* s' L
(你条女或者老婆被人搏懵证明你还算有眼光)

123下一页