[其它更多] [PSP GAME][bt+115網盤] SD Gundam G Generation World

chanwm123 发布于2011-2-23 23:47 3891 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chanwm123 发表于 2011-2-24 21:41:13 | 显示全部楼层
回复 23# lovepx
5 A0 _8 e7 o# h) A6 q
. y  S. f. [  S你買左咩駕駛員呀?

lovepx 发表于 2011-2-25 18:17:42 | 显示全部楼层
回复  lovepx ' J- L% d- z* Q  [1 y. q
1 d1 T0 B/ M1 r3 x8 B
你買左咩駕駛員呀?
1 s' t+ h+ H7 ?: h& V6 e2 `chanwm123 发表于 2011-2-24 21:41
, a5 i- V. U" s. v4 m
" F/ G, ~& Y% P( i0 H- P/ V
! J( G- p( j- a0 I
    2个刹那+道门秒全场...仲有选左独角兽..仲未开发到...其他冇咩买到..本作好似经济好紧张..我多数买埋+经验嘅嘢..搞到冇钱

chanwm123 发表于 2011-2-25 21:59:09 | 显示全部楼层
回复 26# lovepx : o1 c2 z7 ]! V& A: D- C

& p: \! t6 l2 E9 s, B5 P) p) }) k唔買馬沙?

老威 发表于 2011-2-26 05:35:31 | 显示全部楼层
多谢LZ PSP都无玩了

DARK0088 发表于 2011-2-26 10:24:33 | 显示全部楼层
等佐好耐啦~~终于出了~~~

lovepx 发表于 2011-2-26 13:34:17 | 显示全部楼层
回复  lovepx   N; I8 \' K6 J) s

) K- W3 k% F) u3 ~* u唔買馬沙?5 h+ i- U' V) J3 x0 \
chanwm123 发表于 2011-2-25 21:59
' ~" D& B7 C4 z) n1 a" ]
' @, i, m- R( @9 K7 c! K  S5 R
* ?: s1 n! m; u7 R/ n- [- g
    马沙有排都冇超一击..MP好似系450- -..不过我买左UC入面嘅马沙...宜家我G高达+2部00+独角兽+解放凤凰...哩4部就无敌了..freedom开发5到啊

能干的妹妹 发表于 2011-2-27 09:51:25 | 显示全部楼层
等了这么久终于都有得玩了果断收下了

carlsum 发表于 2011-3-3 01:17:40 | 显示全部楼层
多謝樓主大大分享!

882011 发表于 2011-9-13 18:03:32 | 显示全部楼层
试玩~~支持。