[每日闲聊] 想体下呢度有几多低迷~~Friend 来噶嘛~~

lmq173173 发布于2011-2-19 22:19 2074 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(29)人评论

老威 发表于 2011-2-19 22:22:47 | 显示全部楼层
支持 沙发好舒服

inber 发表于 2011-2-19 22:24:28 | 显示全部楼层
"低迷~~Friend"  Q7 x' Y. [( n! _! }% q0 s
唔明,我諗我應該唔系

help6288 发表于 2011-2-19 22:31:34 | 显示全部楼层
低迷求解

基拉杰特 发表于 2011-2-19 22:36:48 | 显示全部楼层
完全不懂,路过算了

lmq173173 发表于 2011-2-19 22:37:03 | 显示全部楼层
回复 4# help6288
+ e+ I) g( j; M: w4 p5 l5 s9 E
! O6 P5 E( O9 G4 N) g* B" N3 g( A/ M7 @2 [4 J; x- k
    其实系一个叫“一些事一些情”噶电台节目~里面有2个主持(hugo and 阿智)人称情场双低,我地d忠实fans米系低迷咯~

lmq173173 发表于 2011-2-19 22:37:59 | 显示全部楼层
整多句暗号先~~“床前明月光~”,低迷们快往下接啊

panzcheng 发表于 2011-2-19 22:54:09 | 显示全部楼层
整多句暗号先~~“床前明月光~”,低迷们快往下接啊
7 z( O/ w$ w" q' H% \5 Q- xlmq173173 发表于 2011-2-19 22:37

5 V0 R/ t2 z, j" r; C
/ C6 l* _1 k0 I& M2 `" s" ^
. [  h& U6 d% z9 f3 i7 J- W4 a3 P    貌似無物人有聽咁窩!!我都系曾經聽過~~家下無聽了!!恭喜發財!!

エツクス 发表于 2011-2-19 23:00:52 | 显示全部楼层
真係无听过呢,不过我都唔做人哋FANS嘅

Kiver 发表于 2011-2-19 23:04:13 | 显示全部楼层
回复  help6288
$ b4 J: X5 \+ ]& Q
! D) k  ~# L/ \$ T$ [( A4 V0 s  O6 Y2 T. ]% B# }% |
    其实系一个叫“一些事一些情”噶电台节目~里面有2个主持(hugo and 阿智)人称情 ...' ]. U. R0 b. _- O
lmq173173 发表于 2011-2-19 22:37

3 r6 z; y" Q) [- w* }
( l$ @2 ^% ]. ?7 C4 ^/ A) w* V4 J+ w% {# a5 C( f- M# Y3 |  x& |; J* V
    距两条友讲D野& a5 [# ]+ m) Y( c  }; r
" E, |) p9 ?) i; x. |
' l$ w* ]% p7 [
    经常教坏细路~

help6288 发表于 2011-2-19 23:10:56 | 显示全部楼层
回复  help6288 7 l3 h/ I3 t1 }( o6 K( e
# I4 ?* |2 X+ t3 l+ W! ]) y

5 f" e1 @) {1 I1 T    其实系一个叫“一些事一些情”噶电台节目~里面有2个主持(hugo and 阿智)人称情 ...
( \5 ~& B5 D0 z6 v. B' x( C$ d! i/ u6 Ilmq173173 发表于 2011-2-19 22:37

" W% K# @7 l5 |* X  W: t4 o
6 q8 e! `9 Z1 x% x9 D9 k6 R% Y4 b0 G. _+ H/ Y. N/ \6 }
    我火星了....未聽過

Kuromi19 发表于 2011-2-19 23:28:41 | 显示全部楼层
我听过噶,曾几何时,我个个星期都有听“一些事一些情”噶,仲要系成个宿舍一齐听,不过我唔系低迷,乜依家又有得播喇咩?系据第N次停播之后就无听噜~

123下一页