[其它更多] [原创分流]机动战士特种命运 txb单粤 dvdrip

chrisrex 发布于2011-2-17 23:44 8580 次浏览 89 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:11:15 | 显示全部楼层
多谢漫步兄,加得咁多咁爽手
3 m% h( }0 j$ S* s% Q/ }chrisrex 发表于 2011-2-17 23:50
* E# k; k7 Y' F5 J# ?
0 |* D2 c! t+ ]8 f1 l

2 u+ x, ^. b: }) C! _" F    - t+ O8 ~* T( Z$ |2 U" Z
13G咁大,加多d應該嘅1 @- F# Y1 B6 k, }" }8 }
好羡慕大水管的說

mcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:15:40 | 显示全部楼层
13G咁大,加多d應該嘅8 k  A  W% T( n. w
好羡慕大水管的說# t3 n* {1 m$ }5 h$ M; z4 x
漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:11
, A7 d. z& s4 r& J) y
- [# T" S- O0 ^2 x! C9 `

5 k0 ]; [1 Z# v- g8 D' o    %>_<% ,睇翻D貼,我放了咁多貼,仲有海賊王無人加分,過了咁耐~~俾人無視太耐了!

123sai 发表于 2011-2-18 00:21:15 | 显示全部楼层
搵到就好啦

漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:23:08 | 显示全部楼层
%>_
) z6 m. e" d* Dmcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:15

, S4 C& K6 ]  ^% ^- h& {& s: b
5 {, X+ k0 j5 A
' l% d+ x# v0 D5 i8 @( S   
7 o+ D7 p+ j4 s+ BOK,我識做了

chrisrex 发表于 2011-2-18 00:30:09 | 显示全部楼层
果然系涼宮控喔~~哩句,明顯系KEN的金句了~~出自涼宮春日的阿虛的!!4 t2 M% @6 H8 \( _4 o! ]- f
- b6 \) L; ]  k: ~' a) T/ u

. ]1 R0 _# A3 w1 J3 N
$ Q4 O2 s0 w. p: z2 c) n
) g4 Y  Y) w* s$ T7 |8 w0 [! X路過支持下超三, ...
8 V% l7 A/ `7 \* f( Bmcnynbajay 发表于 2011/2/18 12:04 AM
: Z" [/ @+ J8 }' o' a7 q. e

& S$ D% [, B- M4 ~/ s$ |" T6 t2 v, D% @
    唔知係咪flyger合嘅呢,你睇下原帖,喺最顶顶嗰度

Batcat 发表于 2011-2-18 00:30:28 | 显示全部楼层
果然系涼宮控喔~~哩句,明顯系KEN的金句了~~出自涼宮春日的阿虛的!!
" f$ q9 Y# o1 M" N! K% L1 g* T
4 L7 i- Z$ |# f& P" Y! |; z1 J+ V; j' j0 z' V* S- j/ }- a1 O% l
1 T* B2 r1 F% O" q
: L, m( s( _1 e+ d  h' }
路過支持下超三, ...
2 s6 P' Z+ h2 h( ]; I0 Umcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:04
! o8 c( h  _4 n! s9 ~7 `; Y' `. z

6 \# C6 W: ^* P' ^' R" S) Q$ h
# {$ i+ O$ X* x5 d   傑兄果然醒目!!超三甘都 睇唔出!!

chrisrex 发表于 2011-2-18 00:31:51 | 显示全部楼层
13G咁大,加多d應該嘅
8 J) Z7 h: @9 O5 F, |) W4 j好羡慕大水管的說
0 m8 i: x4 G3 o. `漫步雲端 发表于 2011/2/18 12:11 AM

' w- J0 }" T3 [1 P% f3 L
7 d& x; y3 d0 h) p+ P/ q. c( T% G2 R! Q; h$ F+ W- S) E/ o$ _
    上传咗4日4夜仲大水管,原来我想上传分发网站&#13774;,即係1分n网盘,不过有几集冇咗上传地址,咁唯有斋发mu嘅算了

chrisrex 发表于 2011-2-18 00:32:55 | 显示全部楼层
傑兄果然醒目!!超三甘都 睇唔出!!9 H# z' i+ ~7 P4 S- I
Batcat 发表于 2011/2/18 12:30 AM

4 u; H5 n! P* @0 z+ [3 L3 e+ H) J1 L. p6 g+ Y5 o3 X
6 h2 d8 {4 J+ C, U3 x2 r
    凉宫仲未做完,人哋仲未开始睇凉宫

Batcat 发表于 2011-2-18 00:37:13 | 显示全部楼层
凉宫仲未做完,人哋仲未开始睇凉宫& ^& B# L5 c1 [1 F& p7 a( |
chrisrex 发表于 2011-2-18 00:32

( S$ m- h4 Z- S, j* l
# t4 a  {2 `# W( }唔知點解我今日好唔順你!!

lovepx 发表于 2011-2-18 00:54:05 | 显示全部楼层
即系哩贴有咩姐?

timaousi 发表于 2011-2-18 00:58:22 | 显示全部楼层
點都要支持下嘅~雖然系純支持~

天使之风 发表于 2011-2-18 01:01:20 | 显示全部楼层
路过踩一下,米空间收。。纠结~~