[每日闲聊] 情人节快乐!唔知大家情人节点过呢?

QQ车 发布于2011-2-14 00:14 2346 次浏览 39 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我祝大家有没有情人都会快乐咁过,因为有情人的可以过得甜蜜,单身的可以过得自由自在。

已有(39)人评论

天使之风 发表于 2011-2-14 00:31:44 | 显示全部楼层
情人节潜水过

mcnynbajay 发表于 2011-2-14 00:38:51 | 显示全部楼层
0 o: R. L4 w; s/ z0 X
宅男,對哩D永遠無話題的~~神馬都系浮雲而已!
; B( g/ M% E& \( A8 y- m
3 H* C- Q  ~; |! aPS:唔經唔覺,我來左哩度剛剛3年了!我系情人節註冊嘅!

kidhitomi 发表于 2011-2-14 00:44:54 | 显示全部楼层
! d( z$ M3 {& M& o9 }! ]2 S7 N. K, c* B" m2 z& b8 n5 _7 ]
一支公仲可以点过7 f# [; `8 D. m

kidhitomi 发表于 2011-2-14 00:48:39 | 显示全部楼层
过几日,正月十五
8 J; v4 y, t7 ^; t3 C/ ^; [( X又到中国情人节了
# ^- I% _* b/ Z6 C6 z

chrisrex 发表于 2011-2-14 01:03:13 | 显示全部楼层
情人节潜水过& w% i# G6 _: W* x: D6 W$ B6 B
天使之风 发表于 2011/2/14 12:31 AM

! ~. H' }1 E( }( z' y8 z
7 D8 o  B) e" x# Z
" W' E) m5 q2 N1 w( _    同万年潜水艇一齐过

熊猫仔 发表于 2011-2-14 01:03:40 | 显示全部楼层
今日喺微博见到句话:愿天下有情人终成兄妹(或姐弟)...

chrisrex 发表于 2011-2-14 01:31:59 | 显示全部楼层
今日喺微博见到句话:愿天下有情人终成兄妹(或姐弟)...; g# A8 ~5 G' s0 v8 {
熊猫仔 发表于 2011/2/14 01:03 AM
/ k+ K3 u. y7 q# t  ], ]7 E, ?
8 T$ Q7 [3 Y3 ~* a/ e4 M8 L

* d- f& y6 Q$ q: q- O8 t    咁毒? 个人中意姐弟............

eegbook 发表于 2011-2-14 04:32:03 | 显示全部楼层
宅男,對哩D永遠無話題的~~神馬都系浮雲而已!
& r0 h* m6 s" \
; N0 ~5 P9 Y/ c' C  f, `5 hPS:唔經唔覺,我來左哩度剛剛3年了!我系情人節 ...1 d4 u- X  v! e3 @: `) L2 t' \0 ]
mcnynbajay 发表于 2011-2-14 00:38

$ O) c, L- m- N- G$ g  l* Q
$ u" @; r& Y# L" Z/ F6 d
, `$ A! b' Z$ U& W. b- V& ~$ o; c% j' X    又真系噃,你注册日期果然易记。

eegbook 发表于 2011-2-14 04:32:51 | 显示全部楼层
咁毒? 个人中意姐弟............
' k- @1 S" n- @! j% H6 ^1 ~& Gchrisrex 发表于 2011-2-14 01:31

* f1 M% A8 B6 S3 d/ I; \/ k7 A2 H6 a3 Y
% H' {9 U- w  q9 [
    原来超三你系姐控吖?

老威 发表于 2011-2-14 05:15:24 | 显示全部楼层
平常甘过

spiderzzz 发表于 2011-2-14 07:23:44 | 显示全部楼层
无聊地过~!

1234下一页