[粤语动画] 求 貯金大冒險(1-52集) (2007-2008年版) (500星梦)

wulove 发布于2011-2-7 15:23 2508 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
之前有冇人有下載
0 m* U& N# G0 t, \+ b& m保留到E+4 [$ a: O/ d% ?8 A& R
有的話請上傳上黎
" e  P) _# O  C* i4 QMU or 115都OK
& }5 G" y' K$ w8 q5 o# ^9 h- K4 j1 [. ^% ?, U
希望有人有收藏啦!!!................

已有(20)人评论

小c 发表于 2011-2-7 15:39:23 | 显示全部楼层
我来收钱!!
' \* R. n8 L2 v* H; s
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

wulove 发表于 2011-2-7 16:24:26 | 显示全部楼层
回复 2# 小c $ Q  K! b' s6 I( X+ }2 Y% {! C: C: W

q8 j3 F9 r+ |) v
, b$ {- G" _" H* I    呵呵 呢個03年版黎 -- 睇黎你冇錢收囉.............9 _2 u% A  v* V% F* l$ Z' s  y: M7 u
幫幫手搵07-08年版啦.........最衰d BT 同mu 全部都下唔到

小c 发表于 2011-2-7 16:29:47 | 显示全部楼层
回复 3# wulove
- C! J" ~1 v, C5 [4 R6 o, U: w
0 {6 x- E: Y$ z! C; I' d# f; _4 T! a% j* b/ m5 r: ?
    那我就不知道了!!

by.iceb 发表于 2011-2-7 16:31:08 | 显示全部楼层
bt离线之类都无希望?

aaron81 发表于 2011-2-7 16:52:09 | 显示全部楼层
这个我无印象,睇来无法帮了!

inber 发表于 2011-2-7 17:09:04 | 显示全部楼层
5 z& l2 h% Y' w/ l/ [
8 A0 ^: g% T' ?私家屋的系03年版?/ p; Z; [9 G+ E% J$ C% G
見到小C已經知系03年版, t- e% k& q6 S4 o0 c
" T4 W, M! `3 k7 S: S- I; ?
唔知03同07,08有咩分別

wulove 发表于 2011-2-7 17:32:18 | 显示全部楼层
回复 7# iamaboyandog
" X0 v9 I& V( Y( N
) a( a/ T5 w5 l. \# J& t- V' h: e7 S5 ~) b
    等我答你啦 07 08 年咪清好多囉-.- 呵呵仲洗問既...........

inber 发表于 2011-2-7 17:35:04 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
2 z# U  o2 z3 @6 v0 p$ j( O4 {9 D1 @+ K  h0 V

3 O6 f# ~' j  ]1 k  l& `    等我答你啦 07 08 年咪清好多囉-.- 呵呵仲洗問既............ L/ e! u- W1 }2 a( J/ m7 [: \6 \
wulove 发表于 2011-2-7 17:32
. g, q+ c, P' p
5 {- T8 s& Y5 p; ]" g

: [4 g7 B8 ~! K 原來咁簡單
  R  N. {& v& [  P3 D7 }1 X# f我重以為07 08會cut少D野...

种子VV 发表于 2011-2-8 19:23:08 | 显示全部楼层
TVB应该系07年先播,咩呢部动画03年有响香港播过咩?

mcnynbajay 发表于 2011-2-8 21:17:22 | 显示全部楼层
原來咁簡單
  M! N9 G3 ?" z7 ~1 C" `- A; @( K/ o我重以為07 08會cut少D野...
( m" k" f4 J' P& }! G! i: {5 z. riamaboyandog 发表于 2011-2-7 17:35

% u" W7 l+ _4 ]3 h- v% y! P9 M; D2 d/ v, g
哩套野,我講真,無乜點睇過的~~) D3 s) T- `" l2 T/ \
不過個名就記住了,哩套系我印象中,岸狗第一次出現粵漫圈子的里程碑
+ O# R! D+ X- k  H0 Q當時岸狗系以BT發佈的~~分流系萬毒的版本,慢慢轉型去空間檔~~~- N2 c, q8 Q4 L9 |2 n' c9 S
1 j" S2 R- |: `  a3 D$ L9 p
哩套我亦記得曾系逢周日七點半重播的~~& P9 t3 e$ {% n) c  P
未見有人錄數碼版,都系模擬版本來,一樣咁差,無分別的,我覺得~~

inber 发表于 2011-2-8 22:32:22 | 显示全部楼层
哩套野,我講真,無乜點睇過的~~3 c2 X" {0 o0 k. _, L
不過個名就記住了,哩套系我印象中,岸狗第一次出現粵漫圈子 ...$ v! U3 q2 y& V) R5 C' G' q$ ~
mcnynbajay 发表于 2011-2-8 21:17

9 G2 S/ I% a  O& H6 w# ^2 {. ~) f( w  Y1 ]
呢套野我記得我睇左好多下(唔知系唔系全部了)9 H) K$ O. R4 p
03年咁再就有我真系唔知
0 @  q- c) u( O* ?: Y2 a2 G0 ~& V' o! |% X# O" V" p
on9初頭系發bt,我今日先知- o: r1 z% W5 f' x$ W  j  ]5 t1 ?
不過系你回我之前就己經知道了<---因無意中睇到藍龍事件得知

12下一页