[其它更多] 魔導少年ANIMAX粤日双语中文字幕

fub64 发布于2011-2-4 01:24 5335 次浏览 45 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
aaron81 发表于 2011-2-4 10:25:05 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog ' c9 V/ f: d0 q$ ^% e4 S( P

! N8 d! \( c+ L8 N1 E6 j
/ y6 J8 x! q. s8 ^( h  不停出錯!等區半個鐘又是出錯,真是煩人! f8 O9 K6 W9 g" g
Ling1988 发表于 2011-2-4 06:54

% _. d% P. I( n) F下梗乜野呀??

inber 发表于 2011-2-4 10:31:52 | 显示全部楼层
下梗乜野呀??3 q. `  f% Q* x1 @5 l
aaron81 发表于 2011-2-4 10:25
0 O% i1 R" f8 k% ?& |1 ^
7 s' H, D' U) V$ }& S

9 w9 U: I& @& Q+ G" r樓主個件野吧

板野友美 发表于 2011-2-4 11:58:26 | 显示全部楼层
TVB版? 睇开日文纯支持

小c 发表于 2011-2-4 15:32:09 | 显示全部楼层
坐等tvb播!!

inber 发表于 2011-2-4 17:12:29 | 显示全部楼层
TVB版? 睇开日文纯支持6 j/ x2 T6 U. b
板野友美 发表于 2011-2-4 11:58

& Y5 J0 N- s) n7 X. N0 U, r7 G9 R+ H: B0 D1 w5 u
5 t3 q# W6 C; S' E" o1 n# n
大大個ANIMAX寫左系道

lovepx 发表于 2011-2-4 19:18:41 | 显示全部楼层
楼主会更新??试看??支持!!

勇者罗兰 发表于 2011-2-4 20:16:08 | 显示全部楼层
好东东。。。点可以唔收呢-0-

eegbook 发表于 2011-2-4 21:22:46 | 显示全部楼层
妖~~系人都想搞哩套~~但就死唔見有人搞同一作者的《光明勇士》(難度大)~~4 C1 L7 _7 L6 N) O' |" R
唔可以再俾人搶先一步 ...' Z4 h, K0 _( z% a  h
mcnynbajay 发表于 2011-2-4 03:07
% e) a6 P! v0 m$ v# F  i0 t; ]

% t4 s$ S* P" }( z* X7 F
' R) `6 B/ @/ W& d3 m' {" l4 C    原来你又想合呢套哦?期待哦。

Ace0210 发表于 2011-2-5 02:12:02 | 显示全部楼层
字幕系外掛?2 J, W. H6 t3 o. \6 t" S
等待J2
7 ^1 z  \7 V8 F3 ]& d1 B  O8 z不過兩集就5蚊9 K% \* c' e* g$ d
太大壓力

anakinyu 发表于 2011-2-6 00:25:31 | 显示全部楼层
THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

米小契 发表于 2011-2-7 11:28:29 | 显示全部楼层
ANIMAX粤语,都系等J2先,虽然ANIMAX都配得几搞笑

Batcat 发表于 2011-2-7 14:34:51 | 显示全部楼层
我都支持下算了!!都系等j2播左先合!!