粤漫社除夕红包!

tandong 发布于2011-2-2 08:55 7671 次浏览 146 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-2 11:23:10 | 显示全部楼层
我唔识派2 f5 K# z& ?, J0 C2 j
基拉杰特 发表于 2011-2-2 11:19
2 v. W0 V+ J4 Z  d6 s% W  h4 R

B* r& ]: W( g
# Z0 N0 T, D- l# n$ @  p購買主題/附件
/ q# F6 C% |1 |: p7 v6 T7 O2 k你識唔識?6 E9 E$ g+ ?7 L4 V

. c1 @$ s( h; D& t% ~. e咁就可以當派錢

基拉杰特 发表于 2011-2-2 11:23:43 | 显示全部楼层
系佢話你炒佢"由魚"
! `( Y' Z! A- G7 S' X! y* N5 W佢已不再是組織的人了
' M. k3 c! q" a4 t3 R# |iamaboyandog 发表于 2011-2-2 11:22

5 x) u1 W8 T# H) I- U4 k5 `
* J( k8 u4 L( e/ p# p$ e" T& A: B' Y7 W: C1 `4 b
    那两张贴我一早知啦,那又怎样?

asd123456 发表于 2011-2-2 11:24:27 | 显示全部楼层
回复 49# 基拉杰特 & L# H3 C$ d% j1 n/ v/ W% Y  [5 Z" ]
" I- |$ v, ~1 ?. _! x* @

# Z. {  |2 k3 T. o3 ^( @: ]% y    - -!!``` 这是慢慢学的嘛

117480 发表于 2011-2-2 11:24:53 | 显示全部楼层
祝各位心想事成..

评分

漫步雲端 + 18 粤漫社除夕红包

基拉杰特 发表于 2011-2-2 11:25:31 | 显示全部楼层
購買主題/附件6 `& T! O$ @8 x5 ~
你識唔識?
9 H% c) U, L3 a- t$ S
9 _; s0 ?5 n6 F9 _; J/ e7 C咁就可以當派錢
5 b& z9 T  m- L1 Qiamaboyandog 发表于 2011-2-2 11:23
! N' d+ Q) v( d9 h- A
4 b! S# H9 I* l# {( d9 S2 \& d
7 B# v0 \4 d7 D7 N0 k7 d
    太高深,不懂

漫步雲端 发表于 2011-2-2 11:26:58 | 显示全部楼层
边个敢嬲你,我找齐人轮佢大米,敢欺负组织人员
: V4 r* @! `$ ~2 Q/ C基拉杰特 发表于 2011-2-2 11:20

' v$ k) z$ \- b( p% j! X3 Y4 |0 H0 B; ^" G" z0 @

a' I6 I( u3 `6 e一場誤會,無事發生 唔使麻煩領導出馬了

inber 发表于 2011-2-2 11:27:34 | 显示全部楼层
那两张贴我一早知啦,那又怎样?1 x  F( K6 b( j3 x
基拉杰特 发表于 2011-2-2 11:23
6 x% H" v# E" U8 y
, j; n5 G( U+ c
+ `' W( a) Y5 E9 D7 u
"敢欺负组织人员". X, E! w+ a4 Y9 Z! a: P' K
咁呢句~~算

huang 发表于 2011-2-2 11:27:51 | 显示全部楼层
身体健康,

评分

inber 发表于 2011-2-2 11:29:36 | 显示全部楼层
太高深,不懂: p& `8 U$ ~2 ~9 T# |( \& r% v
基拉杰特 发表于 2011-2-2 11:25

Z: J8 _9 J, M5 C$ ]: \
. W3 F) D- v* x
) [6 h6 Z0 @8 g; x; g- C原來你唔識的
" b; K1 C3 l% u  T: ]咁比你個帳號我 3 v( s5 v, z- l0 `
我幫你派

漫步雲端 发表于 2011-2-2 11:32:00 | 显示全部楼层
終於比我揾到了
* O/ @- O* v9 d, g) d" Q1 R1 s4 O, l5 x) g' V3 F% O
呢道
4 B% O0 f7 n4 D0 u
' L  c* q% N$ a5 c! j; O& [4 b我無嬲你
# i/ _- t4 p8 Y+ D我當時唔知系有野做/唔知點回5 F( p7 w1 Z- O+ {) m) ^$ Z5 @
所以先無回你
% L, `6 ]: k* l/ r' g8 ziamaboyandog 发表于 2011-2-2 11:21
5 Y) [; d- R. T" h8 O4 a7 C# \

' G! S8 z" t* X1 a6 w* B1 ]9 \/ y, z$ J8 }& o
原來系我自己嚇自己= =
7 H% y0 V( I( i0 j# j: l! C  Y# n% D+ I
仲以為要帶著呢個誤會過新年

inber 发表于 2011-2-2 11:33:00 | 显示全部楼层
原來系我自己嚇自己= =
" m" ~: g1 D% @3 a/ v9 l, C4 u" h$ U: d
仲以為要帶著呢個誤會過新年4 K6 P" H2 ^9 j: x/ d6 h6 U( e
漫步雲端 发表于 2011-2-2 11:32
$ Z) h( g' i8 Z- }5 X& ^5 H
1 h) Q; l6 ]/ M2 ]

J6 J( w3 H" I1 L8 X/ c( L/ S: m好彩比我見到你的回覆1 j% p) u+ [. `
咁我先有機會回返你

嗰個人 发表于 2011-2-2 11:33:18 | 显示全部楼层
“米孤寒到一句祝语都唔讲啊!无包包架!”* c! j1 U) q- w1 W4 w) j, i

" P. X! E# e! ]% D6 z無包包? 乜意思?
! k) e7 Q6 ~$ \" E+ ^
" [4 L# E% u4 H% r9 {& r+ _6 ?祝新年快樂!

评分