[粤语动画] GIA领导入嚟收钱

chrisrex 发布于2011-1-30 14:11 4657 次浏览 55 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-1-30 15:57:37 | 显示全部楼层
我怕我講左出黎之後會招惹殺身之禍 所以都系唔講啦$ y. A5 N8 w6 O3 u# N& U' j
漫步雲端 发表于 2011-1-30 15:55
) W/ j4 o* H. p; `
3 V  o! R( V0 B4 u' v0 [  @  @

5 C7 Y  w0 X, Q/ J我系你樓上講左+ k0 @$ J- k6 u1 D- W8 b& h
無所謂啦6 E6 t5 `8 S9 V  z; Y$ u) B
由我無加入佢地個刻開始
- W. F( ?4 g9 @8 k" C我己經預左

inber 发表于 2011-1-30 15:59:47 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog 4 R6 m9 s* m$ X1 l2 k9 |( m
; f, a5 k# |+ }, s

[6 f" A5 P! v     .......当我无讲过~我乜都唔知~
1 }$ C6 C4 ?* j  }5 Bgulliver 发表于 2011-1-30 15:52
' g3 Q, Q. }6 m8 Y/ D
0 I! V9 F% o: m9 \/ s; r$ O. |
引用某名人的句子,所以呢個系事實,無得改變, s9 [9 ]1 {/ k0 d
講過又點可以當沒講呢?) T1 n$ k7 d( B- Z/ l6 H
粤语动画爱好者社区,创建一个寻找童年梦想的网络集中营話說我已被組織開除了

gulliver 发表于 2011-1-30 16:02:29 | 显示全部楼层
引用某名人的句子,所以呢個系事實,無得改變, H* \. O+ K1 E. G/ y0 y# F
iamaboyandog 发表于 2011-1-30 15:59
4 D9 r6 ?6 L. R& O1 U2 d
1 [5 q: @! l+ Q

" d6 V5 H$ `+ d5 b0 [! `( W5 V3 @# Z    名人讲过~我地就唔可以讲拉~?唔系啊嘛~

漫步雲端 发表于 2011-1-30 16:02:46 | 显示全部楼层
我系你樓上講左, w% ?9 R, x5 e6 ]+ i3 e) j& \
無所謂啦& H! i% _0 {* {% t" `
由我無加入佢地個刻開始
7 h9 D6 U" O* t' j我己經預左
& w0 e" D9 ~  [6 Niamaboyandog 发表于 2011-1-30 15:57

& q- c  d; j. o% `5 P* ~; M$ F* Z: K- K$ o" I% N
; V: [1 Y2 Q9 ^' s. c
你有一身好武功,佢地根本就唔夠膽向你落手" F& I3 N% r# m4 T* ]
但是我只系個文弱書生,手無搏雞之力 所以系唔同的
8 |( U% A, Q4 i. |你咪再逼我了

inber 发表于 2011-1-30 16:05:07 | 显示全部楼层
你有一身好武功,佢地根本就唔夠膽向你落手# o+ ~# P( U$ k/ q2 ~/ r% |
但是我只系個文弱書生,手無搏雞之力 所以系唔同的
% E- s) j- ]& l% H) w* g你咪 ...
# _9 d2 q' C4 e2 i漫步雲端 发表于 2011-1-30 16:02
0 \/ h4 I( E2 m9 z

0 a/ T! g# u! H
1 l1 ~+ V5 ]4 ?5 k( [1 M( b咁系PM講
9 o! w0 M3 g' P& z$ V- R% I我唔會督你出黎的
% w. T# |8 [: O8 s+ }& L除非你唔信我

inber 发表于 2011-1-30 16:06:10 | 显示全部楼层
名人讲过~我地就唔可以讲拉~?唔系啊嘛~
3 C# b0 `& k2 x0 a+ C7 x( Hgulliver 发表于 2011-1-30 16:02
, v# X' G2 b1 Y

1 y6 M* ]/ a8 j& O9 \
" k9 X" A7 m2 ]5 d1 h0 w唔系
& [- h% I; c' h: t6 m我系話8 y" \' y6 i) b$ E8 m
講左嘅野無得收番-----引用名人的句子只系加強我嘅說服力

漫步雲端 发表于 2011-1-30 16:16:01 | 显示全部楼层
咁系PM講
: k6 }& B; b, T0 s8 P5 U我唔會督你出黎的' o" U% |3 J4 m; Q% K5 P5 |
除非你唔信我" i' [1 B: Q5 a: S- b+ J
iamaboyandog 发表于 2011-1-30 16:05
) n) U0 r) k9 m9 e' `5 ]

Q( N# A* ^- X$ K2 u( P( y5 X. |9 g1 ?6 J" p5 ^9 n

+ i! K$ f" g6 b5 J我而家真系開始唔信你了2 a) K" w! s; E0 \
好懷疑你系佢地派嘅間碟,想黎試探我

基拉杰特 发表于 2011-1-30 16:17:49 | 显示全部楼层
我而家真系開始唔信你了, n9 t3 {: p. ^
好懷疑你系佢地派嘅間碟,想黎試探我$ g) n. ^$ W1 p  Q# q& K
漫步雲端 发表于 2011-1-30 16:16
. X- c% z7 P7 z5 k) E2 U

; M3 S( X" f6 a  b+ I# n6 {2 h5 q/ K% d& r' ]- U! K/ \+ K' W5 `
    竟然跑到球当区水,服了你们! 漫步想说啥?