[粤语动画] 求唱K小魚仙第1&第2季 TVB録映版

chanwm123 发布于2011-1-16 16:33 6265 次浏览 64 位用户参与讨论     [复制分享主题]
z135z135 发表于 2011-1-17 22:32:02 | 显示全部楼层
回复 60# chanwm123
& G' t$ q, e3 v6 e8 A2 W
- T2 S$ ?/ \3 X+ @6 s/ z; ~
3 l& {# `! r3 P1 Q  O3 s6 u    你睇宜家都知啦,先得60贴回,虽然这或者不能绝对说明,或者等K社,睇睇距会五会发咯,不过我念就算发,都如以往一样,好散,要逐个点,而且貌似下载噶速度一般般,睇睇点咯

inber 发表于 2011-1-18 08:54:53 | 显示全部楼层
回复  chanwm123
) V+ G5 F- U: t" s+ o
4 D7 p5 i/ G* v5 v- U+ E% c8 d) v# B4 V/ W
    你睇宜家都知啦,先得60贴回,虽然这或者不能绝对说明,或者等K社,睇睇距会五会 ...! }) A5 `  U4 y% ]1 x/ k% f
z135z135 发表于 2011-1-17 22:32

Q) [) O( H( _8 m$ k
+ {6 a; l) s" D) Y9 a1 ?! F5 n4 A6 ^! c2 R$ f* Q
你又知K社有?
6 A6 k2 S; ^% M1 b8 N" n你好似好資深咁啵2 k: ]" S8 E; G3 W: a2 `7 Q
其實K社有咩動畫系手
3 ~. b, v# A2 ]- F( |! N我一樣都唔知

z135z135 发表于 2011-1-18 21:43:07 | 显示全部楼层
回复 62# iamaboyandog & @1 C6 z6 T  |/ ]1 R
) A5 {; Y% O% v7 S. T$ n
+ o; U. w# t; D
    没啊,甘一般来讲,K社甘强大,所以我相信距会有甘咯,一睇就知我系新手啦,先注册没几耐,

inber 发表于 2011-1-23 19:12:04 | 显示全部楼层
回复 1# chanwm123 7 D; W$ x+ y% [) d# {- L; i
" j& H/ q& V- U1 X8 Q% v

* [4 t4 r) Q& X6 h) X咁耐都未解決?
+ {! ~& ?% R6 J7 }3 D# |% f/ r漫步個個得唔得?

chanwm123 发表于 2011-1-23 22:25:47 | 显示全部楼层
回复 64# iamaboyandog / u' T  L9 i% z0 _# x/ e

" O$ `) B- [4 I  s* Q& |% R未有時間下