[115空间] [原創] 守護甜心! 心跳 TVRip 片源 全 (52~102集)

chanwm123 发布于2011-1-12 21:32 3301 次浏览 38 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:30:20 | 显示全部楼层
只对dvd的有兴趣,原本还以为是无线的tv,点知睇清楚原来系日语的。。。。/ a, j$ C" d2 l' M. P: B
迪格斯 发表于 2011-1-12 22:03
* Q0 ^4 m' H" B' ]' s3 \4 Q" B

- ?6 a/ Q: G  `4 p; _  P; y  xUNCLE DI,你巴閉了~~你竟然惡啃DVDISO,又唔見啃BDMV!!或老老實實買實物! PS:某斑竹,請你標明集數吧!!真吾知你有幾集!

inber 发表于 2011-1-12 22:35:14 | 显示全部楼层
UNCLE DI,你巴閉了~~你竟然惡啃DVDISO,又唔見啃BDMV!!或老老實實買實物! PS:某斑竹,請你標明集數 ...* @9 h# W7 b7 ~/ b2 K
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:30
$ w3 I  E: W5 F- l% h
8 v) v; C" N. r4 e8 F4 ?; h. X

5 F: E( \0 m' k+ V9 l! |. H樓主話佢有
2 h3 z! j: h9 I& V! ~" {- x
守護甜心 心跳即係第2季 53~102集

chanwm123 发表于 2011-1-12 22:39:26 | 显示全部楼层
回复 13# mcnynbajay 2 p" ?! x1 @( U8 X

5 q" b& I  T; e1 a* `* N唔係講左你聽啦咩?

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:43:51 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay : n+ @5 y& k7 C* O* s7 V- A8 h

$ X0 v7 v9 }6 K! V$ M唔係講左你聽啦咩?- T2 T7 I/ k" C  p# n+ P4 a
chanwm123 发表于 2011-1-12 22:39

' D0 k4 H& T+ I( s& D; q# b1 k, n3 `: R# U
樓主話佢有
0 Q7 m- E/ G. Z1 k, f& siamaboyandog 发表于 2011-1-12 22:35

6 b! ?* g# b1 a/ X我知你講左我聽了~~我亦知《守護甜心! 心跳》哩個譯名系第2輯來~~但唔明顯了~~都系打多幾個字,標明下好D~~ 就好似K-ON咁~~~竟然用"!"來區別~~2個“!"就系第二輯~~

迪格斯 发表于 2011-1-12 22:54:10 | 显示全部楼层
UNCLE DI,你巴閉了~~你竟然惡啃DVDISO,又唔見啃BDMV!!或老老實實買實物! PS:某斑竹,請你標明集數 ...' Y% R+ b+ x6 V7 g6 p; S/ F
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:30
. y% p! J; |5 _: d+ K2 F# l
. L/ ^7 W- E( [4 W! r0 k: a+ L
因为下载bd的时间要好耐,而且bd多数都系新片,而且我只对旧片有兴趣,还有就系依家的带宽不适合下载bd% u9 N0 d0 z/ x5 @1 V- o
当然保存原盘就比较好了。。。。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:59:46 | 显示全部楼层
因为下载bd的时间要好耐,而且bd多数都系新片,而且我只对旧片有兴趣,还有就系依家的带宽不适合下载bd ...
  |2 y3 t  k1 h0 k# R) T% h# L- V7 ~迪格斯 发表于 2011-1-12 22:54
% k6 W" J8 ?% k, F2 i2 r# b% _/ w; H
大把老物BD化了~~可惜你收的龍珠同美戰都系長篇動畫來~~較難有了 哦哦~~你中意DVD原盤中的菜單了~~~你興起搞埋果D咩“重灌”~~都唔知乜來……

timaousi 发表于 2011-1-12 23:03:07 | 显示全部楼层
支持Wilson~TVRIP無愛~

wckunn 发表于 2011-1-12 23:13:12 | 显示全部楼层

迪格斯 发表于 2011-1-12 23:14:15 | 显示全部楼层
大把老物BD化了~~可惜你收的龍珠同美戰都系長篇動畫來~~較難有了 哦哦~~你中意DVD原盤中的菜單了~~~你興起 ...+ L$ x. J/ k6 B7 O
mcnynbajay 发表于 2011-1-12 22:59

( Q# ~# G1 H7 H因为少人咁样做,所以我就中意。。。就算系老物bd化,都一样可以这样做,但对我依家来讲系不切实际,因为做蓝光的菜单,用dvd碟保存,dvd机估计都播唔到的,不过呢个都只系我个人觉得。

mcnynbajay 发表于 2011-1-12 23:26:14 | 显示全部楼层
因为少人咁样做,所以我就中意。。。就算系老物bd化,都一样可以这样做,但对我依家来讲系不切实际,因为 ...
. U( H# m; h9 N( N/ q& B迪格斯 发表于 2011-1-12 23:14
2 s3 S# j" n# P! {
咁你的美戰重灌雙語落去~~DVD機播放效果如何了?

chrisrex 发表于 2011-1-13 01:57:54 | 显示全部楼层
冇乜印像的路过

Ace0210 发表于 2011-1-13 05:54:34 | 显示全部楼层
第3季完全悲劇
0 i& w; t$ R9 ~# l) |5睇好過