[其它更多] 蒙面超人KABUTO(假面骑士KABUTO)HD DVD粤语中字1-49(全集)

ET0-0 发布于2011-1-7 17:30 2495 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]

相关帖子

已有(13)人评论

inber 发表于 2011-1-7 19:07:17 | 显示全部楼层
呢個圖我次次見新手用
. h9 ~$ G2 V0 X) @8 p4 j" f; ]次次都好似比人咬

ET0-0 发表于 2011-1-7 19:59:18 | 显示全部楼层
新手用
' y4 N9 F% S% [' ?$ i( G2 \

ET0-0 发表于 2011-1-7 20:05:42 | 显示全部楼层
呢個圖我次次見新手用
  f, {, z- f3 i  X: I次次都好似比人咬/ e% k1 Q* d' Z  D4 c1 `+ k1 f4 a
iamaboyandog 发表于 2011-1-7 19:07

' j( \) v' ~* I0 ^- D
1 e3 i* d3 J4 v/ g' I; g7 t
. j  S+ j- O& B任务道具我话事点完成 教教我

inber 发表于 2011-1-7 20:08:40 | 显示全部楼层
任务道具我话事点完成 教教我  N+ o8 g& P4 l8 B$ i4 B
ET0-0 发表于 2011-1-7 20:05

% W* H# U) n  r. C) n+ f
# H. H) T( {6 F& T% D( r0 X; X( x
你原完左之前的任務米有道具送的
) o3 _( A+ c$ u! h# ^( L0 C你將佢用系呢張主題; m. \$ s1 Z. l9 Z% b
話說點解系道問啊

ngyan1600 发表于 2011-1-11 08:34:42 | 显示全部楼层
畫質差....加上貼錯區

ET0-0 发表于 2011-1-11 10:37:16 | 显示全部楼层
畫質差....加上貼錯區5 j8 e. @) K* F( l4 W4 K
ngyan1600 发表于 2011-1-11 08:34

2 t. a: g/ P  C3 j8 v  y% L
: s/ _% I5 U/ C+ Z
4 V  G3 K" H5 B    画质差  你想要画质好的可以啊 希望你可以承受得到先得啵 1集1.2几G 你要唔要啊 我发1集比你 我之前将画质提高到700-800都有人话大容量顶唔顺 你系咪想画质好啊

ET0-0 发表于 2011-1-11 10:38:57 | 显示全部楼层
画质差  你想要画质好的可以啊 希望你可以承受得到先得啵 1集1.2几G 你要唔要啊 我发1集比 ...
3 @) K; D0 ^5 I9 ]4 |1 P7 cET0-0 发表于 2011-1-11 10:37
- U4 c+ k4 l( D# F, j
# [; t  s9 ?; a* _
0 W$ a: C5 {1 R& s3 m
    咦个唔系原帖知道吗 系我的中转帖

wwvita 发表于 2011-1-17 13:52:48 | 显示全部楼层
谢谢分享,去另一个页面看看

setvet 发表于 2011-1-17 14:25:49 | 显示全部楼层
睇图片的确是有点蒙,可能是截图问题,无下载过唔评论,收过TVB录影版的表示无压力!

weewangwang 发表于 2011-1-21 16:56:25 | 显示全部楼层
虽然话喺HD,但系画质好差,可能喺本身kabuto都仲未有HD版啦~# w$ Y8 {. v# G4 O- `7 D
本来睇见主题好有兴趣,但系画质,不过都打算下载28开始,因为之前收集唧tvb版kabuto未收集完。8 j' w& v" `- K  b& K" ~
多得楼主分享,真系唔该晒。

eegbook 发表于 2011-1-21 23:42:53 | 显示全部楼层
呢個圖我次次見新手用5 ^& Y5 o' H) Z+ ~
次次都好似比人咬
: O# ]+ k, X, F! b' T( i# Q  piamaboyandog 发表于 2011-1-7 19:07
7 f0 ~7 A) r0 |* o4 I; Q: H
# u; h( J9 i, ]& ~

5 ^/ H- H4 W# }8 C3 _9 F# h4 Q    唔通呢个表情比人诅咒过?!!?!?逃先。。。

12下一页