[真人特摄] [原创] 凉宫春日的忧郁2009 [粤语音轨] [对应华盟1080p] 28话更新完结

by.iceb 发布于2011-1-4 15:10 16733 次浏览 174 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
by.iceb 发表于 2011-1-30 18:04:23 | 显示全部楼层
已更新至20

wjr5200 发表于 2011-2-3 00:54:33 | 显示全部楼层
片源连接打不开了 点算

by.iceb 发表于 2011-2-4 10:23:03 | 显示全部楼层
片源连接打不开了 点算9 t( H6 R) a& o
wjr5200 发表于 2011-2-3 00:54

0 @* `- h  X( O6 T- Q+ i
% w' h. k7 n  A0 F0 R% j4 }
( b! L2 l- w9 f  i0 u    JS已被墙。片源可拖BT或其他方式。

勇者罗兰 发表于 2011-2-4 23:36:36 | 显示全部楼层
之前收左视频,依家收音频啱好

kinghou 发表于 2011-2-5 01:33:48 | 显示全部楼层
哇,终于有粤语音轨了。 话说1080P的真是大物啊,网速载不完,载好电脑也跑不通。  $ i3 ?/ h  G- v; ]% h
有没有720p的啊? 最好是115的

ddarcy 发表于 2011-2-5 12:42:16 | 显示全部楼层
多谢楼主~8 n( d$ u1 Y9 n4 ^' l
祝楼主兔年发大财

by.iceb 发表于 2011-2-6 12:49:43 | 显示全部楼层
哇,终于有粤语音轨了。 话说1080P的真是大物啊,网速载不完,载好电脑也跑不通。  
" `% O. X% w9 z% L有没有720p的啊? 最好 ...
( k; b  ?" c: y1 Fkinghou 发表于 2011-2-5 01:33

3 |* o! |, n2 h! L
8 V! ~1 O9 r. A- l' E6 ]
+ _3 e+ e+ Z2 ]0 X    此音轨仅对应华盟1080,不是对应全部bdrip。
, n; ~; d2 A7 m$ x/ O1 K5 \+ L( Q! D9 G
bd720网上有的,自己善于搜索吧。

cd_rom 发表于 2011-2-6 17:23:39 | 显示全部楼层
粤语太有爱了!!

h2o2 发表于 2011-2-6 17:52:35 | 显示全部楼层
/ `0 j7 i- Q% @- M7 K
  s. a1 u/ l% E5 ]太好啦 lz万岁

wulove 发表于 2011-2-6 20:44:29 | 显示全部楼层
回复 1# by.iceb . C: I6 V1 c3 ?2 N4 C
3 E5 `; O" H+ x/ v. E7 A9 C

% c8 _+ M( D3 c! V$ }    我想問下 2 i( @; T  U) o  g; n
) h- h3 m  E; H0 u
凉宫春日的忧 好睇咩??* _: Q) r4 ^$ Q. P- c
點解我覺得好似好悶咁=.=................ 我睇左3min 就冇睇
% n. g- s- G- x可唔可以比我理由我6 ^# s: S5 D+ \8 U
點解 J2 講到凉宫春日 好好睇咁........ 我真係好想知

by.iceb 发表于 2011-2-6 20:56:01 | 显示全部楼层
回复  by.iceb ! m1 r! u% A" |7 g5 W
! ]4 {! f, v# \, K2 V( y3 K% l" L
4 P. `5 S. E7 ^' N% r# W$ B
    我想問下 7 _+ r$ m9 B2 r/ @

* Q! B# u$ d8 j& h' _3 T2 W凉宫春日的忧 好睇咩??
' d. L3 Y! {( g" i# o  Y點解我覺得好似好悶咁=.=................  ...
! N# f9 ~7 V$ k% }wulove 发表于 2011-2-6 20:44

5 f$ e( Z" K  Y% |3 f! ^4 G
+ k6 B- s4 T% d' z- P, N
: `1 y' E4 j( D3 t8 s$ |    我其实都只喺睇咗前面几集,就一部搞笑片来讲,可以睇得落去,不过就喺想等j2出完一起睇,所以先放低。 * n) i7 z% t% x5 ~, X, _
- p% y0 K: S4 o  x2 D- e
其次关于好唔好睇嘅问题,讲句俗话,真喺见仁见智,因为每个人兴趣方面都唔同,凉宫所以咁热,可能喺因为抓住咗大部分人嘅兴趣,但喺啱啱你嘅兴趣唔喺距,所以就觉得唔好睇咯,就好似我唔中意睇死神火影或者海贼,但喺距哋仲喺出到几百集,仲喺咁多人睇 ; }& h% k) U; U. k% m' p+ C+ E4 ~

: r9 F6 J- |( J0 w6 k自己中意先喺真,无必要比其他人情绪影响

wulove 发表于 2011-2-6 21:38:06 | 显示全部楼层
回复 71# by.iceb
& ~, N3 Y5 ?* o7 x
1 F& _2 Z3 ], X$ \2 x: z
, R: {+ F% I$ {6 Q- A2 u    真係好笑 係就睇啦..........